Forumi Horizont Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »
Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16895)

Postuar nga AngelDevil datë 09 Korrik 2009 - 14:46:

meqe jam rehatllik nga trute sot e me pushime po shijoj ket.... Noto kjo per ty se sta kam var hic me muzike keto kohet e fundit

Postuar nga Katilesha datë 09 Korrik 2009 - 20:31:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Kati shum e bukur esht kjo "coma white" vetem se mua me pelqen versioni origjinal qe esht me i rend. Mbaj men si tani kur e kam pare per here te pare kete kang tek MCM.

....

Ne fakt Lezha edhe versioni hard eshte i papame, sidomos kur merr guximin ta zgjedhesh si kenge per "sfide" me miqt ne karaoke.

Ok, sot mora nje cd dhurate nga 1 mik qe as e prisja dhe  Dream Theater me shoqeroi gjithe udhetimin sot.

Another Day , me pelqej ne mes te tjerash dhe te pershendes ty dhe Roi-n. Shpresoj t'ju pelqejne.

Postuar nga agata datë 09 Korrik 2009 - 20:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Falenderoj vajzat siper qe me kane pershendetur, dhe perfitoj nga rasti ti pershendes dhe une me pamjet e fundit te Mbretit te Pop-it 2 dite para se te vdiste duke bere provat ne Staples Center - Los Angeles

Ju pershendes me kete kenge sepse sot vetem kenget e tij kam degjuar gjithe diten.

Kesaj i thone te kthehesh per te vdekur mbi skene!!! Fantastike...

Postuar nga Roi datë 10 Korrik 2009 - 03:28:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Per te gjithe ata qe jane on tani , ne vecanti per Lezhjanin dhe Roi-n qe kishte rene ne qetesi keto dite.

Flm Tale edhe se dhe un si lezhjani,me pelqen me shume versioni normal i Coma White,po sdq dhe ku acoustic s'eshte keq

Paska plas metali keq ketej keto 24 oret e fundit,e jo vetem ne kete teme !po te pershendes dhe une me nje kenge "pa dal" nga tema,shpresoj ta pelqesh,videoja paksa dark,po normale,dava metalaresh thuaj

porcelain heart - Opeth

Postuar nga lezhjani-82 datë 10 Korrik 2009 - 04:01:

Pershndes Roi, Tales, angel dhe tulipanin me kengen qe mendoj se sht me e bukura e M.M.

Postuar nga Katilesha datë 10 Korrik 2009 - 04:42:

Lezha, e papame kenga.

U bene pershendetjet zinxhier ketu. Por gjithsesi une ju pershendes me kengen qe po degjoj tani. S'jane kush e di se cfare ,por mua me pelqen kenga/teksti.

Postuar nga cecilia datë 10 Korrik 2009 - 13:56:

Pershendet Agaten (shoqen time) qe s'ja fshin njeri mesazhet...
Kesaj i thone: solidarité féminine...

Postuar nga Tulipani datë 10 Korrik 2009 - 20:39:

Hahaha Lezhjani dhe nje here qe me pershendet me gjen nje kenge gjithe nerva :p

s'eshte e tija por po ju kthej pershendetjet e juve metalareve qe jeni lart.

Postuar nga lezhjani-82 datë 10 Korrik 2009 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Hahaha Lezhjani dhe nje here qe me pershendet me gjen nje kenge gjithe nerva :p

Un te pakten te pershendes nganjehere :p

Postuar nga Tulipani datë 11 Korrik 2009 - 04:07:

Re: Per Lezhjanin

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
bej prove mos e degjosh

Fq.50 ... Po tani???? Te kam thene me mua s'fiton dot :p

Gjithsej 290 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »
Trego 2896 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.