Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)

Postuar nga Bledumi datë 20 Nëntor 2004 - 21:17:

Qeka shtuar numri i pjesmarresve ketu.

Shenjtoro,duhet me ndrru foton plako.E di vete ti ke duhet te vesh.:p

Hirushe.Une ai qe kam qene vazhdoj te jem akoma,gjithashtu edhe Shenjtori,por teknologjia sa vjen e permiresohet.

Topolake,kujdes kur flet ti,dhe mos qesh shume se te bien dhembet pastaj :p

O nudisto (ti pa brecka).Nqs do me dit kush jena ne,rri lexo te gjitha faqet qe jane shkruj ne kete teme dhe do na njofesh.Nuk e shesim qumshin ne plako,e falim.Po deshe ndonje gote na bej te ditur,neve ketej rrotull jena.

Postuar nga durrsake_topolake datë 20 Nëntor 2004 - 21:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi
Qeka shtuar numri i pjesmarresve ketu.
Topolake,kujdes kur flet ti,dhe mos qesh shume se te bien dhembet pastaj :p

hahha do te qesh sa te dua,se ti e din qe s'e kam kte rrezik pasi kam ca vjet qe me kane rene nga te qeshurat dhe tani kam vene protezen, kam rene rehat fare.o i poshter

Postuar nga Shenjtori datë 20 Nëntor 2004 - 22:03:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake

tani kam vene protezen,kam rene rehat fare.o i poshter

topoLAKE qe tani me proteza ti Nuk arrij se si mund te te bien dhembet qe ne kete moshe. Ne fund te fundit ca mund te besh kur nuk ke as 1 dhemb ne goje??? APO MUNDET....

Postuar nga durrsake_topolake datë 20 Nëntor 2004 - 22:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori

topoLAKE qe tani me proteza ti Nuk arrij se si mund te te bien dhembet qe ne kete moshe. Ne fund te fundit ca mund te besh kur nuk ke as 1 dhemb ne goje??? APO MUNDET....

e per fat te mire me ka rene qe tani, se e din, tani kur i laj dhembet i vej te dora protezen dhe i bej xixe.i lan dot kaq mire ti ???jo asnjehere.
pastaj kush te tha qe jam e re njehere?eshte plake nona e shkrete, po jam e re ne shpirt

Postuar nga Shenjtori datë 20 Nëntor 2004 - 22:16:

Citim:

e per fat te mire me ka rene qe tani, se e din, tani kur i laj dhembet i vej te dora protezen dhe i bej xixe.i lan dot kaq mire ti ???jo asnjehere.
pastaj kush te tha qe jam e re njehere?eshte plake nona e shkrete, po jam e re ne shpirt

Une pervec ushqimit nuk fus gje tjeter ne goje, keshtu qe nuk kam nevoje ti laj dhembet aq mire sa ty... Pastaj sa per plake e qe je e re ne shpirt me vjen shume mire per ty. Me vjen ne mendje nje shprehje ne keto momente "Plake plake por e ka flake"

Postuar nga Bledumi datë 20 Nëntor 2004 - 22:23:

ore shenjtor,cjane keto fjale more djale.Flake thote :p(zjarr thuaj) :p
O none.Sa pale proteza ke me qafsh :p?

Postuar nga durrsake_topolake datë 20 Nëntor 2004 - 22:31:

u me hansh trahanane, pse mo une ca fuskam ne goje kshu??
ushqim pra hajme te gjithe.tani sdiskutohet ka ca qe hajne ushqim te skaduar dhe kane pasoja me vone si puna e bledumit edhe si puna jote, edhe jane dhe plakat si puna ime qe nga ushqimi i zgjedhur jane bo steka fare. zjarr e kalu zjarri hahaha te mar mend fare une cunooooo
ps.ti tjetri qepe ti se e din sa proteza kam, don nja 2 pale borxh ti kesh rezerve.
ika ika o kalamoj te poshter

Postuar nga Bledumi datë 20 Nëntor 2004 - 22:37:

Citim:
u me hansh trahanane, pse mo une ca fuskam ne goje kshu??
ushqim pra hajme te gjithe.tani sdiskutohet ka ca qe hajne ushqim te skaduar dhe kane pasoja me vone si puna e bledumit edhe si puna jote, edhe jane dhe plakat si puna ime qe nga ushqimi i zgjedhur jane bo steka fare. zjarr e kalu zjarri hahaha te mar mend fare une cunooooo
ps.ti tjetri qepe ti se e din sa proteza kam, don nja 2 pale borxh ti kesh rezerve.
ika ika o kalamoj te poshter

U me hogsh paparen ti mi.:p
Ahhh te thuash per veten zjarrm ti :p,ti qe ke 3 pale proteza.Nje plastike,nje celiku dhe nje porcelani (per te dal xhiro).Ta quash veten steke me kete lloj pershkrimi eshte me ta bo harabeli ne ajer :p.Po ske faj ti jo thuaj,fajin e ka Shenjtori qe do me te thene cmim ty dhe ta dish ca cmimi do te te iki petlla fare (3 brisqe rroje,deodorant,dhe kolinos per protezat).:p

Postuar nga durrsake_topolake datë 21 Nëntor 2004 - 02:08:

Citim:

U me hogsh paparen ti mi.:p
Ahhh te thuash per veten zjarrm ti :p,ti qe ke 3 pale proteza.Nje plastike,nje celiku dhe nje porcelani (per te dal xhiro).Ta quash veten steke me kete lloj pershkrimi eshte me ta bo harabeli ne ajer :p.Po ske faj ti jo thuaj,fajin e ka Shenjtori qe do me te thene cmim ty dhe ta dish ca cmimi do te te iki petlla fare (3 brisqe rroje,deodorant,dhe kolinos per protezat).:p

uaa sa i bukur ky cmimi me pelqeka jashtezakonisht.kur arrin pako?? e keni mar mire adresen time ?
po kursej dhe leket se sa doja me shku me i ble sa me kane maru te gjitha kto.flm po pres pakon eeeee

Postuar nga hirushja datë 21 Nëntor 2004 - 02:44:

Citim:

Hirushe.Une ai qe kam qene vazhdoj te jem akoma,gjithashtu edhe Shenjtori,por teknologjia sa vjen e permiresohet.

Soly djema,une e di qe jeni po ato qe keni qen por me pelqeu menyra se si ishte shprehur Shenjua ne postimin e meparshem. E mo edhe ju ndryshon njeriu, behet me burreror apo e kam gabim?

Ciao djema

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 »
Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.