Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga BELA E BUKUR datë 15 Prill 2004 - 04:02:

Smile lol Roku !

he c'kemi ketej ??
bo-bo akoma plloshtani me filozofine e tij
une e shkreta mezi kuptova ato te parat , ky paska shkruar prape, plloshtani u lodha une e shikon ti gjithe kete kohe qe skam shkruar une ketu se po mendohesha gjate , duke analizuar kuptimin e atyre fjaleve qe the ti me pare :p se ke filozofi shume unike , dhe ne mezi ta kapim te pakten flas per veten time ....ja tani me vure perseri ne mendime :p....
Po citoj ate qe tha ploshtani :

Para se te futem ne respektin dhe shllimet..., dua t'i kalis per te kapur nenvetedijen, se.... dhe ndoshta....!!!..........
cdo te thote kjo valle heeee ????!!!!! ika une ti nxjerr kuptimin kesaj ... ehh more cme lodhe ..:p

Postuar nga Ervisa datë 15 Prill 2004 - 09:36:

eeeeeec aty tha se ketu jam vet:):):)

C'kemi grupi shurupi mire jeni.....ndonje gjeeee........apo ska Si kalimthi hyra ne comp dhe ashtu vendosa tju pershendes
Bela hahah ehu ha ha sa shume po e mundon veten dhe ti.....merr shembull nga une , qe as nuk lodhem duke i lexuar lol se boll po me lodh koken kjo shkolla edhe vrarja e trurit ketu me duhet

Keni po ti mo nga ke humb se na thave syte duku mo duku:p

Pershendetje!
Doktorresha e Zemrave

Postuar nga volter datë 16 Prill 2004 - 01:40:

Re: lol Roku !

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
he c'kemi ketej ??
bo-bo akoma plloshtani me filozofine e tij
une e shkreta mezi kuptova ato te parat , ky paska shkruar prape, plloshtani u lodha une e shikon ti gjithe kete kohe qe skam shkruar une ketu se po mendohesha gjate , duke analizuar kuptimin e atyre fjaleve qe the ti me pare :p se ke filozofi shume unike , dhe ne mezi ta kapim te pakten flas per veten time ....ja tani me vure perseri ne mendime :p....
Po citoj ate qe tha ploshtani :

Para se te futem ne respektin dhe shllimet..., dua t'i kalis per te kapur nenvetedijen, se.... dhe ndoshta....!!!..........
cdo te thote kjo valle heeee ????!!!!! ika une ti nxjerr kuptimin kesaj ... ehh more cme lodhe ..:p

Mire de mire moj engjellushe, le te mbetet ashtu si the. analiza eshte e ndershme...!!! Nuk jane filozofi, por jane fjale dhe vetem fjali.

Postuar nga volter datë 16 Prill 2004 - 01:54:

Ti BELA, i degjove fjalet keshilluese te Ervises e. Ben ashtu si thote kjo se mund te ndodh ajo qe ndodhen tek ne. Keshtu flasin doktoreshat e zemres. shih sa bukur ia pelqej..., fjalet i ka per t'i marre ne tru te zi.
Pershendetje "Punetori i mire kur rri lodhet, ndersa kur punon gezohet e mami". Ashtu tani s'ka lodhje, se nuk do te punojme me lopata dhe shate...
Hi te mire jeni ju edhe ate shume te arrire ne shpirt dhe tru. kjo qe nje nderim..!!!

Postuar nga volter datë 16 Prill 2004 - 01:58:

BELA, edhe me titull me bere, sa e urrej titullin ore, por ja ç'te bejsh fati eshte i tille, me siguri nuk eshte "Fati i qenit"
Te pershendes.

Postuar nga volter datë 16 Prill 2004 - 14:40:

Oh! Sa ftohte eshte fare pak nder zero

Po te me degjoni, te kjo teme mos urdheroni hic fare, se ketu eshte perzier ngapak pajisejt e tastjerave, dhe kemi nje çrregullim formal, me falni per pengesat!?, ju lutem mund te informohemi pakez me vone!, se jemi ne rinovim te materialit, dhe jemi ne gjendje siperore te punimeve apo studimeve te teksteve. Do te jem i lumtur kur do t'ju shoh ne mesazhe te mirekuptuar...!!! He he he
Kjo eshte e tera, paska nevoje edhe tema te harroje ne vetmi...
Ju pershendes, dhe ju dua si foshnje, sepse goditet si buze-foshnjeje ky kopesht me lule te vjetera...

Postuar nga Ervisa datë 16 Prill 2004 - 20:13:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Ti BELA, i degjove fjalet keshilluese te Ervises e. Ben ashtu si thote kjo se mund te ndodh ajo qe ndodhen tek ne. Keshtu flasin doktoreshat e zemres. shih sa bukur ia pelqej..., fjalet i ka per t'i marre ne tru te zi.
Pershendetje "Punetori i mire kur rri lodhet, ndersa kur punon gezohet e mami". Ashtu tani s'ka lodhje, se nuk do te punojme me lopata dhe shate...
Hi te mire jeni ju edhe ate shume te arrire ne shpirt dhe tru. kjo qe nje nderim..!!!

Wow na knaqe me keto postet e tua me beso Duhet ta dish dhe ti qe edhe ne qe s'marrim ere fare nga jeta , vijme te mesojme ketu nga njerez shume te zgjuar.Hajde shqipo hajde nga flamuri ne gjysme shtize shkoi ne destinacionin e deshiruar Bravoooooooooo.
He e more vesh tani se si flasim ne doktoreshat? Besoj se po dhe Thxx sepse je i vetmi qe na e vure ne dukje kte dukuri se vallahi per pak desh thoja , qenkem duke e bere tere ate shkolle kot....per mjeksi kuptohet....

Hajt pra vazhdo keshtu , je i paarritshem.
Te uroj shendet mbi te gjitha se te tjerat vijne vete

Postuar nga volter datë 17 Prill 2004 - 00:54:

E Ervisa, tani te them te lumte, se keto kohet e fundit s'kam qene jo aq mire, dhe kjo me beri mire. Nje freski e shendoshe.
Ju nderoj per elozhet e hijezuar.

Postuar nga volter datë 19 Prill 2004 - 01:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa

Wow na knaqe me keto postet e tua me beso Duhet ta dish dhe ti qe edhe ne qe s'marrim ere fare nga jeta , vijme te mesojme ketu nga njerez shume te zgjuar.Hajde shqipo hajde nga flamuri ne gjysme shtize shkoi ne destinacionin e deshiruar Bravoooooooooo.
He e more vesh tani se si flasim ne doktoreshat? Besoj se po dhe Thxx sepse je i vetmi qe na e vure ne dukje kte dukuri se vallahi per pak desh thoja , qenkem duke e bere tere ate shkolle kot....per mjeksi kuptohet....

Hajt pra vazhdo keshtu , je i paarritshem.
Te uroj shendet mbi te gjitha se te tjerat vijne vete

E ç'te kuptoj tani...!! Perse e!, mos vera ndonje histori kunder mjekesise, si i merrni keto.., fjalet e mia...!!! Po ti ku e di se une jam i zgjuar, une mendoj se jam ilaç per veten time. Nuk mbaj mend te kishim turbulluar ndonje uje Ervises, dhe te kishim krisur mendimet e saj...!!!
Paçim Ervisa!

Postuar nga volter datë 19 Prill 2004 - 02:32:

E tani kemi rregulluar tastjerat per te postuar. Na falni per rinovimin djema dhe goca. Tashti kush te doje le te urdheroje...!!!

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.