Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
qe dmth lule
qe nga pish qenka kthy shelg
e ka qefin me u gric nga içik
![]()
bien sûre fluer
Je ne savais pas que tu parle francais
nji pjes e mir ktu flasin frengjisht
sa kur u regjistrova ne fillim mu
duk forum francophone
tu es bienvenu fluer
M.C.
Te fle gjume tani dhe te zgjohem mbas 24 oresh
Mire se ju gjej
en tout ce que je veux dire,
c'est ..qu'il n'y a personne en rayon francais
Shum qetesi....
Te behet party sonte eee?
kam nevoje ta dredh pak belin
Ca te duhet nga te pranishmit ne forum?
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
kam nevoje ta dredh pak belin![]()
Citim:flm je shum e mir
Po citoj ato që tha BIONDIA
qyqa goce po fol ti moj se une per keto gjojna jam ...ja ku po ve biondia nje kenge popullore qe sot e kam kercyer per nja 3 ore ne nje dasem shqiptaresh vecse nuk kendonin kaq mire sa keto te dy ...
http://www.youtube.com/watch?v=cDnVJ34hTaA
M.C po me dhembin komet tu kercy me kenaqen shpirtin keto kenge![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
flm je shum e mir![]()
Citim:naten e mir gjum te embel
Po citoj ato që tha BIONDIA
sa here te kesh nevoje me dreth belin mjafton ta thuash se jam une ketu jo per gjo po vdes ne icik vete me kercynaten forumi
Baahhh, asgje me shpifur per t'u pare sesa nje mashkull qe shkaperdahet/ç'balancohet si budalla ne nje vale euforie minimalistike qe pak njerez arrijne te kuptojne. Rrote pyke! Mjere ato femra qe e kane perjetuar ne valet e euforise te vertete.
Ehhh. kur batices i duket vetja tsunam.
Eh po afron, po afron.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
M.C.
Te fle gjume tani dhe te zgjohem mbas 24 oresh
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Posi mi posi. Tani na ngel vetem te hapim dyert plot dashuri cdo kusheriri te 11-te qe kemi ne Shqiperi.![]()
Ky qeni i komshise ka filluar te lehi ca si shume. Ja po pres oren 10, se ua lajmerova animal control. Damn!!!
-Mendim i castit fare----------Mendoj se njerezit MEDIOKER vuajne nga sindromi i megalomanise vulgare te cilen e shprehin duke perdorur fjale te medha, por te konsumuara, te cilat shprehin ..azgje, per te kamufluar shkretetiren e tyre ne, njohje , Ide, dhe arsyetim --- Ata jane ca self-delued, ridiculous creatures who bask and vegetate in their own shit --dhe ky eshte ngushellimi i tyre i vetem
-----------Mendoj se femrat te cilat pasi i le dashnori e kane mendjen prape atje dhe mjafton qe ai t'u fishkelleje nga dritarja ..............dhe ato jane gati te lene edhe te vdekurin ne mes te ruges dhe te ikin pas tij---jane femrat me qesharake. -- Ato s'kane as moral, as personalitet dhe as tru-----------Keto lloj femra nuk harrijne te kuptojne se kur tjetri iken , ai ka nje arsye te forte, edhe nqs te ka dashur me te vertete, dhe ai nuk kthehet me .Po u kthye, ai kthehet vetem nqs ka ngelur keq, dhe kthehet vetem perkohesisht sa per te kaluar kohen......se ai do iki prape -----------Por ne pergjithesi femrat e leshta, apo ato qe pelqejne leshin lol , ose ato pa moral, nuk e kuptojne kete lloj loje, sepse mundohen ta mbajne nje dore ne bakllava dhe nje ne revani dhe keshtu digjen fare , dhe....... kur e kuptojne kete loje eshte shume vone --.............Po me vjen per te qeshur !!!!! Do thosha dicka po s'po e them se jemi tanet --
-------Por ju vajzat i vini veshin kesaj qe them une , se ju hyn ne pune per te ditur si te silleni me meshkujt ... ok ?
-P.S. -Thashe ferma pa moral,sepse keto lloj femrash ndersa bejne muhabet me njerin e kane mendjen tek ai qe i ka lene , dhe ne rastin me te pare ti therrasi ai ,keto te bejne naftin --hahahahahahahaahah--te ikin. --- Ndaj thashe jane pa moral ---------Kjo eshte semundje e femrave ketu ne USA, dhe vecanerisht e qytetarkave te shkolluara , por jo e vajzave ne Shqiperi, te pakten per aq sa kam njohur une....
------------Vajzat e Kosoves nuk e kane kete lloj vesi .Kane edhe nje te mire tjeter Kosovarkat :... Nuk vene me te huajt -- Ju lumte !!!------
rimond me duket se te paska lan ndonjera per ish te dashurin
Dite e ngarkuar sot
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Dite e ngarkuar sot![]()
E shoh,mire e ke filluar ...
Iken se me thane dje dhe sot ...u nisen shpejt qe aty,qe te kene shume kohe ne dispozicion andej
MC:I urrrej keto dreq letra...ne fundjave me duket vetja sikur punoj ne ndonje zyre postare,jo sikur jam ne shtepi..aq me ngrene nervat kur i rregulloj neper dosje
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ky qeni i komshise ka filluar te lehi ca si shume. Ja po pres oren 10, se ua lajmerova animal control. Damn!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E shoh,mire e ke filluar...
Iken se me thane dje dhe sot...u nisen shpejt qe aty,qe te kene shume kohe ne dispozicion andej
![]()
![]()
MC:I urrrej keto dreq letra...ne fundjave me duket vetja sikur punoj ne ndonje zyre postare,jo sikur jam ne shtepi..aq me ngrene nervat kur i rregulloj neper dosje
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Vec te me shohesh mua tani..une ne mes te divanit..e rrethuar nga letrat ...per me teper...kerkova dicka..dhe ngaqe se gjej dot ku e kam,rri ketu bej muhabet..ta harroj
....
Cke bere me dreq???? Femi i llastum ...
Sbesoj se ishit te tre,ne shaka..E..e ka me siklet te me ngacmoje
L...i ka dale turpi,ka marre stilin tim ....
MC..Me qenka thare luljaaaaaaaaaaaaaa
PS.Vizo per letra jane kampione keta
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Vec te me shohesh mua tani..une ne mes te divanit..e rrethuar nga letrat...per me teper...kerkova dicka..dhe ngaqe se gjej dot ku e kam,rri ketu bej muhabet..ta harroj
....
Cke bere me dreq???? Femi i llastum...
Sbesoj se ishit te tre,ne shaka..E..e ka me siklet te me ngacmoje
L...i ka dale turpi,ka marre stilin tim....
MC..Me qenka thare luljaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
PS.Vizo per letra jane kampione keta![]()
Ehe,kalofshi mire me Sherien ...edhe mos u lodh sh he
....
MC.Pse te kete dhene jete lulja...uje i hodha hmmmmmmmmmm
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
[BVajzat e Kosoves nuk e kane kete lloj vesi .Kane edhe nje te mire tjeter Kosovarkat :... Nuk vene me te huajt -- Ju lumte !!!------ [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
MC..Me qenka thare luljaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Te eshte thare lulka...,mos e ke harruar pa vaditur moj.
Me hahet po sdi ca
Mendim casti per Erian: Nuk e imagjinoj sikur te ishin te regjistruar ne fh edhe E me L. Aiuto fare pastaja hahahaha vec kur e mendoj
Me kalimin e kohes...
Kam kuptuar se kam nevojë për Zotin.
Kam kuptuar se e kam humbur respektin për humbësit.
Kam kuptuar se ta shpif kur i beson zemrën tënde dikujt dhe ai dikush e merr atë dhe e thyen.
Kam kuptuar se kur jam i/e dehur mund të hyj në muhabet me të gjithë.
Kam kuptuar se paraja nuk është aq e rëndësishme sa dashuria dhe lumturia.
Kam kuptuar se disa njerëz nuk më kanë merituar.
Kam kuptuar se do të jem gjithmonë pavarësisht gjërave që do të ndodhin në jetën time.
Kam kuptuar se miqtë e vertetë janë dhurata më e bukur që më ka bërë jeta.
Kam kuptuar se celulari është një gjë shumë e rëndësishme në jetën time.
Kam kuptuar se kur hap sytë në mëngjes jam me fat sepse dikush tjetër në një vend të botës nuk e pati këtë mundësi.
Kam kuptuar se mbrëmë kur rashë të flija ndjeva mall për ditët kur jeta dukej shumë herë më e lehtë.
Kam kuptuar se AI është një nga njerëzit më të mirë që njoh
Kam kuptuar se të hyj në FB ose MSN është një humbje kohe që ja vlen.
Kam kuptuar se gjëja që dëshiroj më shumë është të jem i/e lumtur.
Kam kuptuar se nëse vdes sot duhet ta kem arritur qëllimin tim në jetë!
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Mendim casti per Erian: Nuk e imagjinoj sikur te ishin te regjistruar ne fh edhe E me L.Aiuto fare pastaja hahahaha vec kur e mendoj
![]()
sec me paskaq marre malli per artiolen e forumit!!!!!
M.c Preferoj nje njeri te drejte dhe pse fjalet e tij sme pelqejne sesa sahanlepires/e qe me buzeqeshin kur me kane sy me sy e bejne miken nga mbrapa te shajne ...larg njeres te tilla te rruga ime ...dy iken tani e ke rradhen i treti ...
ìO..♥
non sono bella .. non sono perfetta .. non sono NìENTE ! Ma almeno non ho la falsìtÃ_ di alcune persone .. !!
akoma gjalle...mrekulli
Ndeshje me te vertete interesante sonte. Njera skuader futi nje te lashte ne loje (del piero), tjetra sapo hoqi nje te tille nga loja (totti).
po lexoj disa histori te frikshme
Te thashe Glak barazim.
Niqua je vertet e madhe
lol
hahahahah thanks fleurs de l'orne
kissss
kiss kiss hon
do behet petter xheloz tani..
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.