Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga lule datë 13 Nëntor 2010 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
qe dmth lule
qe nga pish qenka kthy shelg
e ka qefin me u gric nga içik

Se di mi, kshu po mdalin tgjith mistreca ,
po avash avash tu u njoft ..do ja gjejm dhe gjuhen po he

Postuar nga Antip@tre@ datë 13 Nëntor 2010 - 02:34:

bien sûre fluer

Postuar nga lule datë 13 Nëntor 2010 - 02:36:

Je ne savais pas que tu parle francais

Postuar nga Antip@tre@ datë 13 Nëntor 2010 - 02:47:

nji pjes e mir ktu flasin frengjisht
sa kur u regjistrova ne fillim mu
duk forum francophone
tu es bienvenu fluer

Postuar nga AngelDevil datë 13 Nëntor 2010 - 02:51:

M.C.

Te fle gjume tani dhe te zgjohem mbas 24 oresh

Postuar nga lule datë 13 Nëntor 2010 - 02:52:

Mire se ju gjej

en tout ce que je veux dire,

c'est ..qu'il n'y a personne en rayon francais

Postuar nga Ashley datë 13 Nëntor 2010 - 04:11:

Shum qetesi....

Postuar nga Fajtori datë 13 Nëntor 2010 - 04:16:

Te behet party sonte eee?

Postuar nga Ashley datë 13 Nëntor 2010 - 04:17:

kam nevoje ta dredh pak belin

Postuar nga Fajtori datë 13 Nëntor 2010 - 04:49:

Ca te duhet nga te pranishmit ne forum?

Postuar nga BIONDIA datë 13 Nëntor 2010 - 04:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
kam nevoje ta dredh pak belin

qyqa goce po fol ti moj se une per keto gjojna jam ...ja ku po ve biondia nje kenge popullore qe sot e kam kercyer per nja 3 ore ne nje dasem shqiptaresh vecse nuk kendonin kaq mire sa keto te dy ...
http://www.youtube.com/watch?v=cDnVJ34hTaA

M.C po me dhembin komet tu kercy me kenaqen shpirtin keto kenge

Postuar nga Ashley datë 13 Nëntor 2010 - 04:57:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

qyqa goce po fol ti moj se une per keto gjojna jam ...ja ku po ve biondia nje kenge popullore qe sot e kam kercyer per nja 3 ore ne nje dasem shqiptaresh vecse nuk kendonin kaq mire sa keto te dy ...
http://www.youtube.com/watch?v=cDnVJ34hTaA

M.C po me dhembin komet tu kercy me kenaqen shpirtin keto kenge

flm je shum e mir

Postuar nga BIONDIA datë 13 Nëntor 2010 - 04:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
flm je shum e mir

sa here te kesh nevoje me dreth belin mjafton ta thuash se jam une ketu jo per gjo po vdes ne icik vete me kercy naten forumi

Postuar nga Ashley datë 13 Nëntor 2010 - 05:00:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

sa here te kesh nevoje me dreth belin mjafton ta thuash se jam une ketu jo per gjo po vdes ne icik vete me kercy naten forumi

naten e mir gjum te embel

Postuar nga amor alucius datë 13 Nëntor 2010 - 05:01:

Baahhh, asgje me shpifur per t'u pare sesa nje mashkull qe shkaperdahet/ç'balancohet si budalla ne nje vale euforie minimalistike qe pak njerez arrijne te kuptojne. Rrote pyke! Mjere ato femra qe e kane perjetuar ne valet e euforise te vertete.

Postuar nga Fajtori datë 13 Nëntor 2010 - 05:24:

Ehhh. kur batices i duket vetja tsunam.

Postuar nga Deb* datë 13 Nëntor 2010 - 05:36:

Eh po afron, po afron.

Postuar nga shelgu datë 13 Nëntor 2010 - 05:45:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
M.C.

Te fle gjume tani dhe te zgjohem mbas 24 oresh

Po masazh?

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Nëntor 2010 - 07:43:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Posi mi posi. Tani na ngel vetem te hapim dyert plot dashuri cdo kusheriri te 11-te qe kemi ne Shqiperi.

--------Pse mos tja hapesh deren ?????------------Shqiptaret kur vajten ne Greqi  greket jua hapen dyert e shtepive --I futen ne shpi pa i njohur fare --- Ndersa ti nuk pret as kusheririn tend ?---- --Ku eshte mikrpitja ????

---.......Po pija nje kafe me nje shok qe punon ne banke dhe aty na erdhen dy cuna shqiptare dhe na pyeten nese mund ti ndihmonim tu gjenim ndonje pune se sapo kishin ardhur nga Greqia -----Une ju thashe direkt :--Me jepni numrin e cel,se do ju gjej patjeter ----Kur ata iken ky shoku im me tha:--Mondi, po ku e dime ne ca njerez jane ata --I them:--Po ne nuk do bejme krushqi,ne do i ndihmojme te gjejjne nje pune ,Kaq----Kaq ndihme ta benedhe hasmi, dhe keta i kemi shqiptare....-Po e bene punen, ok edhe po s'e bene prape ok.---Mirpo ky nuk pranoi ti ndihmonte, qe ky njjef shume shqiptare, se une nuk njof shqiptare--

- Dhe kur vajta ne pune i them nje greku :--Qe me gjej nje pune per nja dy shqiptare, por qe jane me etni greke ( e genjeva ) --Greku direkt u tregua i gatshem.Me dha numrin e cel te njekusheririt tetij ti telefonoja dhe ti thosha per pune ..-SKANDAL !!!---------As me pyeti fare si e qysh e tek -------- 

---Amore priti kusherinjte sado te larget te jene  , qe te jesh tamam AMORE jo te jesh.... AMARE..---Ok koqe.. --hahahahahahahahahaha --Sa zemer shtrenguar eshte kjo vajze, e shtrydh dylekshen, i nxjerr uje te zi ....lol

Postuar nga Enya datë 13 Nëntor 2010 - 07:47:

Ky qeni i komshise ka filluar te lehi ca si shume. Ja po pres oren 10, se ua lajmerova animal control. Damn!!!

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Nëntor 2010 - 08:51:

-Mendim  i castit fare----------Mendoj se njerezit  MEDIOKER  vuajne nga sindromi i megalomanise  vulgare  te cilen e shprehin duke perdorur fjale te medha, por te konsumuara, te cilat shprehin ..azgje,  per te kamufluar shkretetiren  e tyre ne, njohje ,  Ide, dhe arsyetim  ---  Ata jane ca self-delued, ridiculous  creatures who bask and vegetate in their own shit --dhe ky eshte ngushellimi i tyre i vetem

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Nëntor 2010 - 09:12:

-----------Mendoj se  femrat te cilat pasi i le dashnori e kane mendjen prape atje dhe mjafton qe ai t'u fishkelleje nga dritarja ..............dhe ato jane gati te lene edhe te vdekurin ne mes te ruges dhe te ikin pas tij---jane  femrat me qesharake. -- Ato s'kane as moral, as personalitet dhe as tru-----------Keto lloj femra nuk harrijne te kuptojne se kur tjetri iken , ai ka nje arsye te forte, edhe   nqs te ka dashur me te vertete, dhe ai nuk kthehet me .Po u kthye, ai  kthehet vetem nqs ka ngelur keq, dhe kthehet vetem perkohesisht sa per te kaluar kohen......se ai do  iki prape -----------Por ne pergjithesi femrat e leshta, apo ato qe pelqejne leshin lol , ose ato pa moral,  nuk e kuptojne kete lloj loje, sepse mundohen ta mbajne nje dore ne bakllava dhe nje ne revani dhe keshtu digjen fare  , dhe....... kur e kuptojne kete loje  eshte shume vone --.............Po me vjen per te qeshur !!!!! Do thosha dicka po s'po e them se jemi tanet --

-------Por ju vajzat i vini veshin kesaj qe them une , se ju hyn ne pune per te ditur si te silleni me meshkujt ... ok ?

-P.S. -Thashe ferma pa moral,sepse keto lloj femrash ndersa bejne muhabet me njerin e kane mendjen tek ai qe i ka lene , dhe ne rastin me te pare ti therrasi ai ,keto te bejne naftin --hahahahahahahaahah--te ikin. --- Ndaj thashe jane pa moral ---------Kjo eshte semundje e femrave ketu ne USA, dhe vecanerisht e qytetarkave te shkolluara  , por  jo e vajzave  ne Shqiperi, te pakten per aq sa kam njohur une....

------------Vajzat e Kosoves nuk e kane kete lloj vesi .Kane edhe nje te mire tjeter Kosovarkat :... Nuk vene me te huajt -- Ju lumte  !!!------

Postuar nga Niqua datë 13 Nëntor 2010 - 11:06:

rimond me duket se te paska lan ndonjera per ish te dashurin

Postuar nga Eria datë 13 Nëntor 2010 - 13:55:

Dite e ngarkuar sot

Postuar nga Katilesha datë 13 Nëntor 2010 - 14:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Dite e ngarkuar sot

Edhe une do e kem te ngarukar si dje

ps: Iken ata te 2 andej, se nuk fola mbreme?

MC: Aj lajk maj bohemian stajl.....

Postuar nga Eria datë 13 Nëntor 2010 - 14:26:

E shoh,mire e ke filluar ...

Iken se me thane dje dhe sot ...u nisen shpejt qe aty,qe te kene shume kohe ne dispozicion andej

MC:I urrrej keto dreq letra...ne fundjave me duket vetja sikur punoj ne ndonje zyre postare,jo sikur jam ne shtepi..aq me ngrene nervat kur i rregulloj neper dosje

Postuar nga SmoKer datë 13 Nëntor 2010 - 14:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ky qeni i komshise ka filluar te lehi ca si shume. Ja po pres oren 10, se ua lajmerova animal control. Damn!!!

Do kete hall dhe ai se kot nuk leh

Postuar nga Katilesha datë 13 Nëntor 2010 - 14:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
E shoh,mire e ke filluar ...

Iken se me thane dje dhe sot ...u nisen shpejt qe aty,qe te kene shume kohe ne dispozicion andej

MC:I urrrej keto dreq letra...ne fundjave me duket vetja sikur punoj ne ndonje zyre postare,jo sikur jam ne shtepi..aq me ngrene nervat kur i rregulloj neper dosje

Ahaha Eriushe vec te me shohesh sot se si jam bere.... LA la la la aj lajk ... Po bej si femije i llastuar tani...

Sa inat qe nuk u beme te 3 bashke, te te punonim ndonje gjeeeeeeeee

Postuar nga Vizioner datë 13 Nëntor 2010 - 14:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Dhe disa, duhen ruajtur 10 vjet! Dhe per letra, gjermani eshte kampion! Te dergon nje leter (mbase dhe me shume) edhe kur i detyrohesh shtetit pershembull 0,01 cent, ku vete letra-postimi kushton 0,55 cent!!!!

Te pakten, me ligjin e ri i cili hyri ne fuqi me 1.11.2010 persa i perket Pashaportave Biometrike ne gjermani. Kush merr ate Pashaporte (se te vjetrat kane vlere derisa t'i dale afati), merr dhe nje Pinn-Cod, nepermjet te cilit nuk ka me nevoje te shkoje ne Anmeldeamt (zyra e regjistrimit) dhe te marre nje certifikate sa here i duhet por, hyn ne internet dhe me ane te Codit personal mund ta Printosh vete certifikaten dhe ka vlere te njejte sikur ta kishe marre direkt nga zyra.
Kjo menyre kursen kohe dhe lehteson qytetarin!

E imja i mbushi 10 vjetet dhe ne janar duhet me nxjerr tjetren, te rene. Behem Biometrik pastaj!

Postuar nga Eria datë 13 Nëntor 2010 - 14:42:

Vec te me shohesh mua tani..une ne mes te divanit..e rrethuar nga letrat ...per me teper...kerkova dicka..dhe ngaqe se gjej dot ku e kam,rri ketu bej muhabet..ta harroj ....

Cke bere me dreq???? Femi i llastum ...

Sbesoj se ishit te tre,ne shaka..E..e ka me siklet te me ngacmoje
L...i ka dale turpi,ka marre stilin tim ....

MC..Me qenka thare luljaaaaaaaaaaaaaa

PS.Vizo per letra jane kampione keta

Postuar nga Katilesha datë 13 Nëntor 2010 - 14:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Vec te me shohesh mua tani..une ne mes te divanit..e rrethuar nga letrat ...per me teper...kerkova dicka..dhe ngaqe se gjej dot ku e kam,rri ketu bej muhabet..ta harroj ....

Cke bere me dreq???? Femi i llastum ...

Sbesoj se ishit te tre,ne shaka..E..e ka me siklet te me ngacmoje
L...i ka dale turpi,ka marre stilin tim ....

PS.Vizo per letra jane kampione keta

Do te ta ilustroj diten e sotme me foto...

Ika tani se po shkoj te bej nje salto nga sherria im...

Postuar nga Eria datë 13 Nëntor 2010 - 14:48:

Ehe,kalofshi mire me Sherien ...edhe mos u lodh sh he ....

MC.Pse te kete dhene jete lulja...uje i hodha hmmmmmmmmmm

Postuar nga SmoKer datë 13 Nëntor 2010 - 14:49:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
[BVajzat e Kosoves nuk e kane kete lloj vesi .Kane edhe nje te mire tjeter Kosovarkat :... Nuk vene me te huajt -- Ju lumte  !!!------ [/B]

Kush ta ka thene kete rren re ?

Postuar nga misterioz datë 13 Nëntor 2010 - 14:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Te eshte thare lulka... ,mos e ke harruar pa vaditur moj.

Postuar nga Eria datë 13 Nëntor 2010 - 14:55:

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Te eshte thare lulka... ,mos e ke harruar pa vaditur moj.

Jo i kam hedhur uje ....po them do jete ambjenti sh i ngrohte....
Iku Lulka..te ka faj lulka na fut dhe ne mendime tani

Postuar nga Ashley datë 13 Nëntor 2010 - 18:12:

Me hahet po sdi ca

Postuar nga Katilesha datë 13 Nëntor 2010 - 18:49:

Mendim casti per Erian: Nuk e imagjinoj sikur te ishin te regjistruar ne fh edhe E me L. Aiuto fare pastaja hahahaha vec kur e mendoj

Postuar nga Ashley datë 13 Nëntor 2010 - 19:13:

Me kalimin e kohes...
Kam kuptuar se kam nevojë për Zotin.
Kam kuptuar se e kam humbur respektin për humbësit.
Kam kuptuar se ta shpif kur i beson zemrën tënde dikujt dhe ai dikush e merr atë dhe e thyen.
Kam kuptuar se kur jam i/e dehur mund të hyj në muhabet me të gjithë.
Kam kuptuar se paraja nuk është aq e rëndësishme sa dashuria dhe lumturia.
Kam kuptuar se disa njerëz nuk më kanë merituar.
Kam kuptuar se do të jem gjithmonë pavarësisht gjërave që do të ndodhin në jetën time.
Kam kuptuar se miqtë e vertetë janë dhurata më e bukur që më ka bërë jeta.
Kam kuptuar se celulari është një gjë shumë e rëndësishme në jetën time.
Kam kuptuar se kur hap sytë në mëngjes jam me fat sepse dikush tjetër në një vend të botës nuk e pati këtë mundësi.
Kam kuptuar se mbrëmë kur rashë të flija ndjeva mall për ditët kur jeta dukej shumë herë më e lehtë.
Kam kuptuar se AI është një nga njerëzit më të mirë që njoh
Kam kuptuar se të hyj në FB ose MSN është një humbje kohe që ja vlen.
Kam kuptuar se gjëja që dëshiroj më shumë është të jem i/e lumtur.
Kam kuptuar se nëse vdes sot duhet ta kem arritur qëllimin tim në jetë!

Postuar nga Eria datë 13 Nëntor 2010 - 19:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Mendim casti per Erian: Nuk e imagjinoj sikur te ishin te regjistruar ne fh edhe E me L. Aiuto fare pastaja hahahaha vec kur e mendoj

do afronte fundi i botes ....

Mc...Pusho mer dreq shi pusho..se duhet te dal

Postuar nga Niqua datë 13 Nëntor 2010 - 23:41:

sec me paskaq marre malli per artiolen e forumit!!!!!

Postuar nga BIONDIA datë 14 Nëntor 2010 - 00:02:

M.c Preferoj nje njeri te drejte dhe pse fjalet e tij sme pelqejne sesa sahanlepires/e qe me buzeqeshin kur me kane sy me sy e bejne miken nga mbrapa te shajne ...larg njeres te tilla te rruga ime ...dy iken tani e ke rradhen i treti ...

Postuar nga Ashley datë 14 Nëntor 2010 - 00:18:

ìO..♥
non sono bella .. non sono perfetta .. non sono NìENTE ! Ma almeno non ho la falsìtÃ_ di alcune persone .. !!

Postuar nga al74 datë 14 Nëntor 2010 - 02:12:

akoma gjalle...mrekulli

Postuar nga Piktor datë 14 Nëntor 2010 - 02:21:

Ndeshje me te vertete interesante sonte. Njera skuader futi nje te lashte ne loje (del piero), tjetra sapo hoqi nje te tille nga loja (totti).

Postuar nga Ashley datë 14 Nëntor 2010 - 02:22:

Cool

po lexoj disa histori te frikshme

Postuar nga Piktor datë 14 Nëntor 2010 - 02:44:

Te thashe Glak barazim.

Postuar nga lule datë 14 Nëntor 2010 - 02:44:

Niqua je vertet e madhe

lol

Postuar nga Niqua datë 14 Nëntor 2010 - 02:51:

hahahahah thanks fleurs de l'orne

kissss

Postuar nga lule datë 14 Nëntor 2010 - 02:52:

kiss kiss hon

Postuar nga Niqua datë 14 Nëntor 2010 - 02:56:

do behet petter xheloz tani..

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 49 50 51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.