Forumi Horizont | Gjithsej 178 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17697)
Citim:ok cecilia, nuk jam i sigurt se me sa femra kam fjetur gjithsej gjate jetes.
Po citoj ato që tha cecilia
[QUOTE]
Kurti,
Mund te me thuash ti mua sa femra ke nderruar deri tani? Dhe pse? ( nqs deshiron)
Nqs kte temen e tradhestise e marrim personale do te thoja me shume siguri qe une personalisht kam njohur vetem nje mashkull fizikisht dhe besnikeria ime nuk varet nga veprimet e mija por sic e the dhe vete nga parimet e mija...
Nqs kerkon nje debat me te gjere dhe nje debat real midis dy te rriturve do te them gjera te tjera...
Tentacioni eshte shume i madh zoteri Kurti, vete une te kam lexuar ne kte forum kur ke treguar nje nate me nje vajze te sapo njohur (apo ti ke qene i lire dhe s'ke tradhetuar dike?! )
Tradhetia ka format, ngjyrat dhe arsyet e veta...s'mund te japim mend apo te paragjykojme ate apo kete...
Une do tregoj nje emision qe jepet ne kanalin francez. Quhet "ishulli i tentatives".
Atje shkojne 5 çifte te cilet jane shume te dashuruar dhe jo vetem, por fusionel.
Keto 5 çifte i vejne ne prova a do i rezistojne tentacionit ndaj nje femre apo nje mashkulli.
I ndajne 5 vajzat i vendosin ne nje ishull me 20 djem (o zot o zot) dhe 5 djemte ne mes te 20 vajzave yll fare...
Dhe imagjino cfare ndodh atje, fillojne cunat dhe terhiqen nga magjia e femres, fillojne dhe vejne ndjenjat reale ne dileme... A e duam aq sa mendonim te dashuren tone? A eshte personi i duhur? Njesoj edhe per femrat.
Perfundimi: ndahen e behen lemsh e li.
Pra, nuk ka besnikeri te perjetshme, nuk ka perkushtim total. Qe do te thote ndjenjat ndryshojne me kohen, me vitet dhe me moshen tone.
Nje shkrimtare ka thene "NUK JAM E SIGURTE PER ASGJE NE KETE BOTE" edhe une gjithashtu.
Ky eshte realiteti kurt. E di kur do te besoja une ty? Kur te me thoje, jam martuar 17 vjec, sot jam 50 dhe se kam tradhetuar gruan time kurre (as me mendje bile) kam parime e principe tradicionale. Vetem atehere do besoja qe paska akoma nje shqiptar apo njeri qe beson tek besnikeria.
Nqs ti je 40 vjec dhe beqar dhe s'ke lene kazino, femra, cupka pa shkuar atehere je i fundit qe mund te flasi per tradhetine...Ndoshta sepse te mungon familja dhe je i lodhur nga aventuarat.Kjo po mund te jete.
U zgjata shume por eshte sh e veshtire te kalosh opinionin tend ne dy rreshta kur vete ke po aq parime sa permende me lart.
Gjithsej 178 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.