Forumi Horizont | Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Hmmm
Vërejtje...Jo
Sugjerime...Po -> Ndonjë model tjetër për paraqitjen e forumit nuk do ishte keq, akoma ka vetëm 2 paraqitje për anën grafike...Nuk do ishte keq të viheshin të tjera nqs ekziston mundësia.
Re: Vëretje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum
Citim:oooouuu keka puna keq edhe ktu?gjykat andej e gjykat ktej hhahahah bukur eshte forumi por them se duhet pak ndryshim ne sfondin e ngjyrave dhe me bashkangjit ne faqen e pare kryesore edhe lajme dhe atikuj nga media online shqiptare,dhe nje chat ne ansore ku mundemi me pershendet kedo ne moment.....flm!
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kjo teme do te sherbeje per verejtjet, sygjerimet dhe opinionin tuaj mbi kete forum.
Verejtjet do te merren parasysh nga stafi.
Do ju lutesha nese keni inate personale, mbajini per vete ose mund ti injoroni (Opsion qe ofron vete forumi).
Stafi nuk do te merret me probleme te tilla, sepse nuk jemi gjykatesit e askujt.
Nese Ofendoheni nga anetaret mund te denonconi pa problem mesazhet qe te fshihen nga moderatoret perkates, dhe anetaret qe ofendojne do te ndeshkohen me ban 3 ditorsh.
Nese ne ate moment moderatoret nuk ndodhen online, mund te sillni linkun e temes, qe te merren masa te metejshme.
Per probleme te tjera jemi gjithmone ne dispozicionin tuaj.
Respekte
te gjithe kur flasin per ndryshim te ngjyra e flokeve dhe buzekuqit e kemi ne femrat ne pergjithesi
Nuk behet keto ngjyra do jene dhe pike...ti do thuash ku e di une?
Ja pyt Fajen lol
si si nuk dike chatin?!
Po fajtori.com ore se le nam
Citim:NUK CHATOJ UNE MAJ NAQE ...UNE THJESHT JU PROPOZOVA ME VENDOS NE FAQEN E PARE SIQ E KEMI NE PAGEWEB SHKODRAONLINE ....GJITHSESI FLM.NDERSA PER NGJYRAT VERTET SE FEMRAT E KANE KETE PROBLEM POR SOT EDHE MESHKUJT MAJ NAQE JAN TUJ VU PIRCING APO TUJ I BA FLOKT MA ZI SE GRAT ....JO UNE EEE UNE I KAM NATYRAL TE ZI .
Po citoj ato që tha AngelDevil
si si nuk dike chatin?!
Po fajtori.com ore se le nam
Keto winks sa te pa-pashme jane mor zot.
Faja duhet te jete me demokrat.
Do ishte shume e vlefshme per forumin nese do behej u mundshme pajisja e cdo postimi ne fund te ket nje apsion ku secili mund ta falenderonte postimin, dhe emri i cdo antari del ne fund te postimit duke vetem click.
Nuk e di a eshte e mundshme meqe eshte forum i vjeter, por besoj se do shtonte dicka te cecante tek forumi.
P,sh kohet e fundit nuk jam aktiv se po punoj, por akoma e lexoj forumin rregullisht. Kshtuqe do kisha deshire vetem me click, t'i lej njerzit me dit qe isha ktu if anyone cares:p
Nuk sugjeroj qe ajo "thnx click" te fumksjonoje per reputacionin e antarit, thjesht vetem emri i antarve qe e kane lexuar postin and find it useful te dali poshte:d
Nejse u mundova ta edit ket post se ky telefoni im sdin cfar po ben dhr doli cop cop.
po vure buton "like" duhet vene dhe "dislike" pastaj. :p
Citim:Epo mire, ajo do krijoe pak drama, (highs and lows feelings wise) por ama emri i cdo antari qe ka click like or dislike te dali poshte
Po citoj ato që tha Fajtori
po vure buton "like" duhet vene dhe "dislike" pastaj. :p
Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.