Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
pershendetje grupi shurupi ku jeni juve :p:p gjume te thelle ..hahaha lol
nejse po meqe plloshtanin e kemi te ri mes nesh i kemi ber respektin e duhur i kemi lene vend apo jo ?
Plloshtani , une akoma po mendohem ...
hahahaha nejse ..thashe tju pershendes njeher ....lol Bela !
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
pershendetje grupi shurupi ku jeni juve :p:p gjume te thelle ..hahaha lol
nejse po meqe plloshtanin e kemi te ri mes nesh i kemi ber respektin e duhur i kemi lene vend apo jo ?![]()
Plloshtani , une akoma po mendohem ...
hahahaha nejse ..thashe tju pershendes njeher ....lol Bela !
Pershendetje te gjitheve!!!!!!!!!!!
hej plloshtan paske pushtuar temen!!!!!!!!!!!!!
Une nuk mbaj mend ndonje pushtim protagonisti Y, por sidoqofte eshte e mire se ne nuk flejme, por hame me shume fjale e fjali... Ndoshta ishte nje pushtim per t'u ngritur imazhi i punes sone....!!!
Ju pershendes forumista
o person X qe s'do me me fol
Mos u merzitni per protag. X, sepse ai tani eshte ne enderr, dhe kur te zgjohet nga endrra i them qe te flase ketu ne FH. Mos kij merak fare.
pikeçuditese (!)
Te dua ne orbitat ndjesore
ku kerkoj fjale engjellore
Te dua me arsyen homerike
deri ne cmendje, deri ne vdekje.
Te dua ne vite e ikje
mes te gjatave pritje
Te dua ne kortezhin e jetes
ku vetmia rri prane brenges
Te dua, te dua aq shume,
sa nuk ta them dot kurre.
Di ta gjej gjithe ate force per t'u perballuar hijezimeve te dendura poetike. Ne qofte se do te quheshin nga krijesat kesisoj hijezimesh he pra!!!! Kete e kam si hobi. Ju dua formumista pertje palces,...!!!
Dua paqe, gjithmon me u argetu
Dua respekt, motra e vllazni
Dua nje jete, te bukur pa xhelozi
Pa titull urdherova!
Une "pulaxhiu", a mund te gjykoj kaq siperfaqesisht me kode terminologjike, kriminalistike, dhe shperthyese-plasese, pra a mund te gjykoj nje gje te tille kaq lehte. Jo jo, nuk do te mundja dot te gjykoja se pastaj avokatet e qytetit, do te mund te me kundershtonin thelle, dhe do te zbehesha para ligjit te drejtesise. dhe pastaj e humb rolin per te gjykuar nbukur me kodet e ketyre normave juridike, (edhe te normave te zbrazeta), qe nuk interpretohen tek "pacientet", dhe behet as me shume e as me pak pune e teperuar per nga logjika e shfrenuar. Sepse interpretimi i normes nuk do te mund te sqerohet me nje domethenje te qarte per "pacientin", dhe atehere rreshtohem ne urdheresa te ndaluara....!!!
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.