Forumi Horizont | Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Copeza jete nga e kaluara... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5885)
Faleminderit Bjondine. Merre te kaluaren si nje pervoje mesimi.
Sonte ajo ishte e pire dhe po priste tek stacioni i trenit per mua. Une lash filmin ne kinema ne gjysem te nates. I thash shokut see you later. Dhe u nxitova makines per ta marre. Kur arrij atje shikoj nje taxi driver duke u zene dhe u rraf me nje femij.
Ah kjo me jep floke te thinjur dhe te ndare...
Shpresoj qe te rritet njehere nga kjo faza feminore. Dhe te kujdeset per veten e saj nje dite.
Eshte mire nganjehere te shkruash ndjenjat e tua. Dhe sikur mos ti lexoj njeri. Shkruaj ne nje leter dhe hidhe ne kosh plerash. Apo ti shkruash ne internet ne nje blog apo nje teme pikerisht si kjo.
Heq mllefin dhe emocionet qe mban perbrenda. pasandej ndjeheni me mire dhe u rekomandoj cdo njeri ta bej kete.
Ne shtepi. Serish! Jeta ime eshte kthyer ne nje serial varavingosh ku e para, une, s'po merr vesh te fundin, prape une.
Amor, mire ke qene zemra? Kohe pa te pare neper forume!
Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Eshte mire nganjehere te shkruash ndjenjat e tua. Dhe sikur mos ti lexoj njeri. Shkruaj ne nje leter dhe hidhe ne kosh plerash. Apo ti shkruash ne internet ne nje blog apo nje teme pikerisht si kjo.
Heq mllefin dhe emocionet qe mban perbrenda. pasandej ndjeheni me mire dhe u rekomandoj cdo njeri ta bej kete.
Citim:
Kur del nga nje marredhenie. Bej nje gje qe nuk eshte "selfish" per veten tende, nje hobi qe ti ke. Beso ne nje ceshtje qe ndihmon njerezit e tjere.
Ka shume menyra sesi mund te veprosh. Ne meshkujt shpesh here shkojme ne palester "to release some steam".
Njerezit nuk jane reliable. It's just the way it is. Instead of fighting it, accept it. Eshte pjese e natyres evolucionare jone.
Dashuria eshte nje energji qe iken dhe vjen si ti doje qejfi. Mund te rrije 1 sekond, muaj, vite, nje jete te tere. Prandaj mos ki frike kur vjen. Dhe mos u cudit kur iken. Po gezohu qe provove kete ndjenje ne jeten tende. Dhe kur shikoj mbrapa ne jeten time sot. Nuk kam asnje keqardhje.
Jam rrit dhe shume vitet e fundit.
Citim:
Dashuria eshte nje energji qe iken dhe vjen si ti doje qejfi. Mund te rrije 1 sekond, muaj, vite, nje jete te tere. Prandaj mos ki frike kur vjen. Dhe mos u cudit kur iken. Po gezohu qe provove kete ndjenje ne jeten tende. Dhe kur shikoj mbrapa ne jeten time sot. Nuk kam asnje keqardhje.
Jam rrit dhe shume vitet e fundit.![]()
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 » Trego 672 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.