Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.
Citim:
une kafen kosovar e pi te scrupullt cdo mengjes dhe cdo kohe pa sheqer, black si i thone keta kendej. edhe ekspreson pa sheqer e pi, edhe qokolaten e ha te nga ato te zezat e hillura.
po per mua komplimenti me i mire qe mud ti besh nje femra eshte ti lavderosh gjithmone gatimin dhe kurre mos tja kritikosh.
ajo gjithmone ne kete menyre do permiresoje menyren e gatimit dhe te servirjes duke te dashur me shume. kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Kotka nese do pinim dicka bashke do te vidhja sheqerin per aq me sheqer sa i pi gjerat
por personalisht s'jam dakort kur thua qe komplimenti me i mire ndaj nje gruaje eshte gatimi i saj e kurrre mos ia kritikosh. Nje grua eshte me shume se sa nje pjate e mire ne tavoline, gatimi eshte nje akt dashurie (te pakten si e perceptoj une) por eshte dhe gjeja me e dukshme e prekshme thote: me shiko jam ketu. Ajo do komplimentin/pergezimin per cdo gje qe i perket qenies se saj nese jane te merituara sepse komplimentat idiote te paverteta jane per njerezit idiote.
ps.s'ka lidhje por doja te thoja dicka ne favor te atyre meshkujve qe dine te gatuajne, per ne grate jane nje imazh shume shume![]()
Citim:
une kafen kosovar e pi te scrupullt cdo mengjes dhe cdo kohe pa sheqer, black si i thone keta kendej. edhe ekspreson pa sheqer e pi, edhe qokolaten e ha te nga ato te zezat e hillura.
po per mua komplimenti me i mire qe mud ti besh nje femra eshte ti lavderosh gjithmone gatimin dhe kurre mos tja kritikosh.
ajo gjithmone ne kete menyre do permiresoje menyren e gatimit dhe te servirjes duke te dashur me shume. kurre mos permendni si gatuante mamaja juaj edhe pse gatimi i nenes eshte nga me te miret.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Bo.
Po sikur te ta ktheje:
-Ore c'e ke kete kompliment? Mos ke bere ndonje paudhesi dhe po me merr me te mire?
Jo, ore nuk jane kaq lesh grate sa t'i genjesh me komplimenta.
Gjeja me e mire eshte ta ngacmosh here pas here duke kujtuar ndonje gjelle te mamase. Kjo e ve ne seder, dhe me komplimentin je rehat.
![]()
Citim:
ha ha keshtu mendojne vetem grate qe kane te bejne me ty i/e paudhe qe ben vetem prapesira gjithmone![]()
Citim:
Jo ore. Komplimente i behen vetem te dashures.
Gjoni mu cuna: Gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte. Larg qofte.
Pse kujton ti kotka se gjen grua ne bote qe te besoje nga keto hudhrat me sheqer?
Princesa ime, mirmengjes. Sa te bukura te duken syte e pergjumur. Zot na ruj. Kur te hash ndonje laper syve qe te quditesh. Pse me kotka kaq idiote qenkan keto grate?
Citim:
Jo ore. Komplimente i behen vetem te dashures.
Gjoni mu cuna: Gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte. Larg qofte.
Pse kujton ti kotka se gjen grua ne bote qe te besoje nga keto hudhrat me sheqer?
Princesa ime, mirmengjes. Sa te bukura te duken syte e pergjumur. Zot na ruj. Kur te hash ndonje laper syve qe te quditesh. Pse me kotka kaq idiote qenkan keto grate?
Citim:
Sa te bukura te duken syte e pergjumur. Zot na ruj. Kur te hash ndonje laper syve qe te quditesh. Pse me kotka kaq idiote qenkan keto grate?
Komplimentat qe do deshironin femrat....
Cilat jane?
Me mire, kesaj pyetje duhet t'i pergjigjen femrat.
Njerzit jane te ndryshem, si rrjedhoje edhe femrat ndermjet tyre prandaj, ate kopliment pershembull qe deshiron nje femer ti behet nuk e deshiron nje tjeter!
Jo ma, sic e dime qe, jane dhe specie te komplikuara gje e cila e ben dhe me te veshtire per Ne meshkujt!
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.