Forumi Horizont | Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 » Trego 10 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Si erdha në Islam (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11875)
Pershendetje...
Hej tipi aq kishe per te me thene?...!!!!!
Une sinqerisht (inshAllah) e ka me zemer per Allahun nje qe nuk dyshoje ne te, te therras tek Feja e delire e cila eshte Islami.
Hej trimo, kalorsi_i_kuq, shko dhe mundohu ti rradhitesh fjalet ashtu si duhet, e jo te deshirosh te thuash tjeter gje, e thua tjeter gje.
Trimo, nese qenke nga malet e USA-s, do te kisha orientuar tek Jusuf Estes, i cili ishte prifti nder me te medhej ne vendin ku gjindet shtepia e "bardhe" (e cila ne realitet eshte e Zeze). Prej te cilit vetem une kam mbi 4 Giga, video te tija para tij qe pranojne I S L A M I N. Apo shko ne qendra Islame dhe merr Video Debate te ateistave dhe te krishtereve me Dijetarin Ahmed Deedat.
Merreni me mend, se sa injorant jane (disa) njerezit. Iu kemi treguar argumente, si p.sh. nga profesorat me eminent dhe shkencetaret me te shquar se si e pranojne Islamin, dhe prap se prap behen te shurdhur dhe nuk deshirojne te ndegjone.
Kith Mur, eshte shkencetari qe para disa viteve libri i tij per Mitren e Nenes (gruas) gjate shtatzanise, eshte shpallur nder librat me eminent ne BOTE!!!.. Dhe ky po ne ate promovim, ka bere nje polemike me nje Dijetare dhe me ne fund deshmoi se Ska Zot tjeter qe meriton te adhurohet me te drejte, dhe se Muhammedi eshte rob dhe i derguari i Tij, i njejti deklarim sic ishte tregimi qe tregova me lart.
Ore quni, po shihet qarte pasimi i juaj i verbet, por ju keshilloje qe te mos i verboni edhe te tjeret, sepse nuk iu shkon shume gjate.
Po patet deshire mund te na beni reklam, duke na ofenduar, sepse ne e dime se neve na rritet fama, sic eshte duke na u rritur si Fe.
Ti kalores, mendon se shume me pak banore ka pasur Toka ne ate kohe aaaaaaa?????
Po, ok, nuk po shkojme aq larg, te qendrojme ne kohen tone, apo me konretisht ne shekullin tone... A nuk je deshmitar se sa e pranojne Islamin.
Itali dergon ambasadoret e tyre me mandat te shkurter, dhe cdo njeri kthehet Musliman. (Falenderimi i takon Allahut).
O shoki im, mundohu ta arrish realitetin e jo te regjistrohesh ne nje forum, dhe te fillosh te fluturosh ne teme shume te nxeta, tek e fundit as qe e hape une kete teme per te diskutuar mirepo vetem qe ta lexoni dhe aq.
Mirepo qka ti;u besh personave (apo tipave si rasti i Astronautit, qe edhe pse genjen qe eshte ne Diell, ai as qe e ka pare ne enderr me shkue ne Hene, e leje mo te flasim qe ai na qenka ne Diell.
Ketu shihet qarte iluzionet e tija, te cilat jane te PAREALIZUESHME. E njera nder ta eshte edhe futja ne kete forum qe ai ti infektoje njerezit me idea ateisteshe dhe kristiane.
Une qe jame regjistruar ne kete forum, jam regjistruar per ate qellim se pashe se eshte forum qe rrespekton te drejten e te shprehurit cdo anetareri (dihet nese nuk i then rregullat e parapara nga moderatoret)...
E jo sikur disa pinguina ne disa forume qe kane maredhenie shoqeroreme moderatoret te cilet asnje postim tendin nuk e lene ashtu si duhet, mirepo ta deformojne ose duke te hequr fjale te tua, ose duke te shtuar ate qe nuk e ke thene... Prandaj e uroje kete forumihotizonti, qe ende nuk e ka bere kete pune.
Quna, po deshet debat bujrum urdheroni, mirepo hapeni ndonje teme te ciles i qasemi qe te gjithe duke u bazuar ne temen qe gjindet.
Me shume rrespekt per dy replikuesit dhe te tere Forumin dhe Moderatoret nga Asketi SmArTs_WAY...
Maqedoni, 25.06.2006
Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 » Trego 10 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.