Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Kinematografisë (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=332)
-- Filmi/at qe ju ka/ne lene me teper mbresa (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1349)

Postuar nga i/e paregjistruar datë 25 Tetor 2005 - 06:19:

nje nga filmat e mi te preferuar! Pretty Woman me Richard Gere (aktor fantastik) dhe Julia Roberts.

Postuar nga Demokrate4ever datë 25 Tetor 2005 - 06:26:

Citim:
Po citoj ato që tha keila

nje nga filmat e mi te preferuar! Pretty Woman me Richard Gere (aktor fantastik) dhe Julia Roberts.

keila c'me preke dhe mua ne piken e dobet.. Para 3 neteve e kam pare kete film dhe sa here e shof aq shume me pelqen si film dhe aktoret.

Filma te tjere te preferuar kam.

The gost
The crow

Palermo Milano solo andata..

Fast and furios..

City off the Angels... the best

Bad boys..

Postuar nga i/e paregjistruar datë 25 Tetor 2005 - 06:34:

Edhe une dy nete ka qe e kam pa. Ne ate film te dy aktoret mua me magjepsin (sidomos Richard Gere kuptohet).

Me ka pelqyer edhe Unfaithful (megjithse nuk jua sugjeroj ta shikoni ne pranine e te dashurit/burrit/te fejuarit )

Film tjeter qe me ka lene mbresa, Dirty Dancing.
Isha e vogel 12-13 vjece dhe e kam pare mshehtas heren e pare. O zot gjith naten pa gjume! Prap me sjell emocione sa here e shikoj (ndoshta edhe nga nostalgjia). Film qe s'krahasohet me te tjere.

Nje tjeter eshte "Nje dite do Trokasesh ne Porten time", me ka marre malli ta shoh ndoshta ngaqe e idealizoj si film nga kujtimet qe me sjell.

Postuar nga Isra datë 27 Tetor 2005 - 18:55:

Keila, me kujtove dhe mua filmin me Virna Lisin "nese nje dite.....
Me krijon nostalgji dhe mua kur e kujtoj...
Nuk e di, por filmat e hershem qe kam pare dikur me pelqejne shume dhe do doja ti shihja perseri....

Me ka lene mbresa filmi "poli dhe Virgjinia" kam qene 7 -8 vjece kur e kam pare here te fundit dhe me ka lene mbresa shume...i vogli mban mend, thuhet..

Nga filmat e tanishem...:

"Lulet e molles"

Braveheart: me Mel gibson

"Konti Montekristos" realizimi i pare

Jete e dyfishte" film indian....

ka plot,te tjere.

Postuar nga i/e paregjistruar datë 27 Tetor 2005 - 19:50:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

Jete e dyfishte" film indian....

ka plot,te tjere.

A eshte ky filmi qe i jati eshte regjizor, qe e ka nenen e ndare dhe fiton cmim per filmin ne fund ky djali?

Postuar nga Isra datë 27 Tetor 2005 - 20:08:

po keila, ai eshte.
Me pelqen shume dhe kolona zanore e filmit, eshte shume melankolike....

Postuar nga i/e paregjistruar datë 27 Tetor 2005 - 20:12:

edhe mua, ne pergjithsi filmat indian te asaj kohe kane kenge shume te bukura (qe personalisht me kane lene shume mbresa). Kujtoj ketu edhe Sandokanin dhe me duket se e ka pas "vagabondi?" nje i vjeter shume, po me muzike shume terheqese.

Me fute ne mendime tani ne pune

Postuar nga durrsak datë 27 Tetor 2005 - 20:36:

Citim:
Po citoj ato që tha keila

Me fute ne mendime tani ne pune

ahh te keqen e punes tate, pa pa pa sa lodhesh ti, ajo qe bon ti nuk esht pun ajo esht qef.

Per filmat duket qe paskemi te njenjtat shije... biles me pelqen "i fundit te Mohikoneve"

Postuar nga agata datë 27 Tetor 2005 - 20:41:

Filmi qe me ka lene me teper mbresa, kur e kam pare per here te pare, ka qene filmi SHPIRTI (Ghost)

Me Demi MOORE e Patrick SWAYZE'S

Postuar nga i/e paregjistruar datë 27 Tetor 2005 - 23:05:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

ahh te keqen e punes tate, pa pa pa sa lodhesh ti, ajo qe bon ti nuk esht pun ajo esht qef.

Per filmat duket qe paskemi te njenjtat shije... biles me pelqen "i fundit te Mohikoneve"

Si s'lodhem ore, e kam turren e letrave sa s'po prek tavanin :p

Per shijen... "great minds think alike" (t'ja bejm qejfin vetes).

Mu kujtu edhe nje film tjeter me aktore indian (dhe amerikan) "The Guru", shume i bukur e humoristik. Kto filmat indian me pelqejne se jane shume alegro me kenge e valle. Plasa edhe duke bere plane te shkoj ne nje klub me kenge indiane, po s'po i vjen rradha kurre...

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.