Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
Trego 98 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Policet Greke Torturojne 2 Te Mitur Shqiptare!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14011)

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 19 Qershor 2007 - 02:57:

Po them faleminderit edhe pse nuk eshte shume e nevojshme...
per ata qe kane firmosur peticionin dhe vazhdoni te HAPNI LAJMIN!!!

Sa me shume aq me mire!!!

United Albanians, United for PEACE!!!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 19 Qershor 2007 - 04:18:

ora 01:17, une nuk po fle gjume!!!

Kemi arritur 27 firma per gati 2 ore!!!

http://www.ipetitions.com/petition/...signatures.html

Te vazhdojme keshtu dhe te HAPIM LAJMIN SA ME SHUME

Peace!

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Qershor 2007 - 14:05:

...

...Sa te madhe e beni dhe ju....fundja ca shpulla ishin ato....ehi......ne kena luftu 5 shekuj me turkun...dhe nuk durojme 5..shpulla...

Postuar nga ~Enigme~ datë 19 Qershor 2007 - 16:48:

Exclamation

Burimet nga Greqia po mundohen te bindin qytetaret se ky incident keqtrajtimi eshte i rastesishem. Pra nje dhune e policise ndaj qytetareve dhe jo pikerisht Shqiptareve. Per mua mbetet nje favoritizem politik! Mos harroni se para disa muaj ushtria Greke bente stervitje me kenge qe permbante komente anti-shqiptare. Prandaj dua te theksoj se levizjet qe po bejme jane shume te nevojshme!

Postuar nga FIERAKJA_SEXY datë 19 Qershor 2007 - 17:04:

Mos je gje i dehur ne keto momente?

Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
...Sa te madhe e beni dhe ju....fundja ca shpulla ishin ato....ehi......ne kena luftu 5 shekuj me turkun...dhe nuk durojme 5..shpulla...

Me fal qe po ta them po ti ose sje i afte te kuptosh ate cdo te thote fyreje publike ne permasa nderkombetare ose te pelqen te mos ta kuptosh. Nuk e di sa i afte do ishe ti te qellonte dikush ne nje ambjet publik mjaf te ekspozuar, dhe jam shume kurioze te di si do reagoje? mbase ti i thoje dhe FLM ca sbene vaki! po une mendoj se cdo njeri qe ka gjak Shqiptar sduhet ta shofi ne aspektin " ca shpulla jane" sepse jane ca si shume ato shpullat dhe fyerjet antishqptare ne greqi.

Postuar nga AIR-FORCE-ONE datë 19 Qershor 2007 - 17:46:

Jane bastarde rraceeeeeeeeee ,po ju kujtoj nje rast te tim ati u arratise me nje shoke nga Durrsi ta themi mu aty ku eshte porti sot dhe doli ne rade me note ,arriten te hypin ne anije dhe kur folen me kapitenin i foli italishte dhe ai iu pergjigj ......jeni filo italian ..... ai vetem ate gjuhe dinte mir mir i tha dhe i tha rrini ne kete dhome dhe i mbylli ,dhe filloji ti bi sirenes ne 2 nates dhe ja dorezoi sigurimit ...............

N ebyth e ka dhe Greqia i ka filluar zilija qe ne jemi me Amerikanet.........

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Qershor 2007 - 20:09:

Re: Mos je gje i dehur ne keto momente?

Citim:
Po citoj ato që tha FIERAKJA_SEXY

Me fal qe po ta them po ti ose sje i afte te kuptosh ate cdo te thote fyreje publike ne permasa nderkombetare ose te pelqen te mos ta kuptosh. Nuk e di sa i afte do ishe ti te qellonte dikush ne nje ambjet publik mjaf te ekspozuar, dhe jam shume kurioze te di si do reagoje? mbase ti i thoje dhe FLM ca sbene vaki! po une mendoj se cdo njeri qe ka gjak Shqiptar sduhet ta shofi ne aspektin " ca shpulla jane" sepse jane ca si shume ato shpullat dhe fyerjet antishqptare ne greqi.

s'me ka ndodh dhe nuk do me ndodhi....keto gjera ndodhin vetem ne greqi....kur kam qene atje me kan pas shume qejf greket.....ngaqe flisja anglisht kijtonin se isha anglez.....se greqisht nuk di asnje fjale.....rri e qet te lutem....ky forum na ofron te themi ate qe ndjejme...dhe une kshu e ndjej....te pelqen ose jo.....pastaj ti mendo cfare te duash per mua...

Postuar nga bleta punetore datë 19 Qershor 2007 - 20:43:

Re: Re: Mos je gje i dehur ne keto momente?

Citim:
...kur kam qene atje me kan pas shume qejf greket.....ngaqe flisja anglisht kijtonin se isha anglez.....se greqisht nuk di asnje fjale........

Ua, ua, zbulova vezen e Kolombit!
U dashka vesh kostum karnevalesh ne Greqi...!

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Qershor 2007 - 20:44:

Re: Re: Re: Mos je gje i dehur ne keto momente?

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

Ua, ua, zbulova vezen e Kolombit!
U dashka vesh kostum karnevalesh ne Greqi...!

normale sot mbijeton me i zgjuari jo me i forti....

Postuar nga bleta punetore datë 19 Qershor 2007 - 20:47:

Re: Re: Re: Re: Mos je gje i dehur ne keto momente?

Citim:
normale sot mbijeton me i zgjuari jo me i forti....

ia merrke kalit te trojes se Uliksit ti, per zotin!

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
Trego 98 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.