Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- Hipnoza........ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1440)

Postuar nga Katilesha datë 27 Qershor 2008 - 20:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Aljohin
nja 100 mega maximumi mund ta dergoj me pando (o come cazzo si chiama) pastaj mund ta postojne administratoret...

...........

Shqip shqip  koleg ( ish)  

Postuar nga Aljohin datë 30 Qershor 2008 - 03:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Po sikur ta vije ne youtube? Atje pranojne deri 100 mb dhe ketu vihet linku direkt sic veme muziken. :p

e kisha fjalen per nje menyre qe te mos merrte parasysh edhe burgun

Katilesha007 (licenza di uccidere) si ka thene Goethe: "une jam qytetar i botes" dhe eshte me te vertete e cuditshme qe kur predikon (fjale e huaj) barazine midis popujve quhesh "anti-shumegjera" dhe midis ketyre shume here edhe "anti-shqiptar" kur rezultati me i mire qe mund te arrijne shqipetaret (tani per tani) eshte barazia

bej shaka normalisht

Postuar nga Tulipani datë 30 Qershor 2008 - 04:27:

Atehere videon, do ta vini apo jo? Une po pres se jam kurioze ...

ose ngarkoje ne ndonje vend se e shkarkojme vete

Postuar nga Aljohin datë 30 Qershor 2008 - 12:02:

per ato (kujdes jo ata) qe jane kurioze le te me kontaktojne ne privat duke u pergatitur qe te lene numrin e telefonit

bej shaka...do ta veme se shpejti

Postuar nga Tulipani datë 30 Qershor 2008 - 17:53:

ej sa ka ecur teknologjia ... se mos do te na hipnotizosh me ane te celularit :p

Njehere me ka qelluar te shikoj nje seance hipnotizimi ne tv dhe sipas atij qe e bente ...ai arrinte te shikonte jetet e meperparshme te pacientit. Nuk di sa mund te jete e vertete sepse varet nese nje njeri beson apo jo ne jetet e meparshme. Por efekti ishte shume mbreselenes.

Postuar nga Aljohin datë 30 Qershor 2008 - 18:09:

pergjigjen e dhe vete...qe varet ne se beson apo jo tek jetet e meparshme...kurse nje shpjegim tjeter (mbase me i pranueshem sipas briskut te Occham) eshte qe subjektet ne gjendje transi kur u kerkohet te mbushin vrima kujtese (dmth kur u kerkohet te sjellin ne ndergjegjie material kujtese qe nuk jane ne gjendje ta kujtojne me vetedije) atehere shume here verehet edhe nje fenomen i quajtur "Confabulazione" (fenomen qe verehet edhe ne disa patologji te memories si psh, korsakoff...etj) qe do te thote qe subjekti krijon material te ri (e shpik) por eshte i bindur qe eshte nje kujtim i tij i perjetuar me pare

Postuar nga Tulipani datë 30 Qershor 2008 - 18:38:

ne fakt mendova te njejten gje dhe une, por duhet te pranoj qe dhe hipnotizuesi ka rolin e tij. Psh ne se ai s'do ta udhehiqte ne nje rruge te tille (dmth drejt zbulimit te jeteve te tjera) a do te ishte ne gjendje i hipnotizuari te dilte ne keto rezultate? Pra them a mos ndoshta idea qe hipnotizuesi ka per rastet e ndryshme influencon dhe vazhdimin e metejshem te seances?

nejse nejse po mendoja me ze te larte :p

Postuar nga Aljohin datë 30 Qershor 2008 - 21:44:

shume e drejte, hpnotizuesi ne fakt ka rolin kryesor per te drejtuar te hipnotizuarin bile edhe kur duket sikur eshte shume neutral (sic eshte rasti i erickson) mund ta ndikoje shume te hipnotizuarin...megjithate per kete do flasim me konkretisht me shembuj kur te veme videon...

nga ana tjeter hipnotizuesi mund te jete shume neutral (duke u perpjekur te mos ndikoje) dhe perseri te mundet ta kryeje seanzen e jeteve te mepareshme ne gjendjen e transit...kjo vertetohet edhe nga fakti qe i njejti rezultat mund te kryhet edhe pa hipnotizuesin sic ndodh ne vetehipnozen apo gjate meditimit (qe eshte nje vetehipnoze )

Postuar nga Aljohin datë 01 Korrik 2008 - 01:21:

fajtoro a ta dergoj me pando une ate filmin pastaj rregulloje vete ti

Postuar nga Fajtori datë 01 Korrik 2008 - 02:23:

Si te duash, e vendos une ne youtube, s'ka problem.

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.