Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Shqiptari 30 vjecar, banor i Pelham pkw, i Bronx N.Y vret ish grun e tij 28- vjecare. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16362)

Postuar nga IQVLORA datë 17 Shtator 2008 - 18:58:

Pershendetje kotka.Jam ne nje gjatesi vale me ju.
Ja se cfare ju meson eksperienca jetesore.
respekte

Postuar nga Deb* datë 17 Shtator 2008 - 19:19:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Kurre nuk duhet luajtur me ndjenjat dhe psikollogjine e partnerit/es.
Jeto me te, dashuroje dhe mesoji huqet, mbas kesaj e vetmja detyre e jotja eshte tu pershtatesh ketyre huqeve.

Ndryshe jeni te humbur.

Une jam nje grua e lire, por nuk do te thote qe edhe shoqja ime e kolegjit te jete grua aq e lire sa une, bashkeshorti i saj mendon ndryshe dhe ajo akoma e dashuron. Vazhdimesia e kesaj marredhenjeje kur ekziston dashuria eshte vetem pershtatja.

Shume here duam te ndryshojme te tjeret, por ne fund katandisemi ne qe jemi te ndryshuar.

Jam shume dakord me mendimin tend kotka.

Postuar nga Ari. datë 18 Shtator 2008 - 01:58:

kurse une do kisha bere seks harbutce ,ta beja te ndihej vertet nje lavire,dhe pastaj ia kisha nxjerr plackat tek dera
por qe tia marresh jeten ,jo... sepse as nuk e ke rritur vet as nuk ja ke dhene ti jeten...

Postuar nga bona19 datë 18 Shtator 2008 - 02:30:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
kurse une do kisha bere seks harbutce ,ta beja te ndihej vertet nje lavire,dhe pastaj ia kisha nxjerr plackat tek dera
por qe tia marresh jeten ,jo... sepse as nuk e ke rritur vet as nuk ja ke dhene ti jeten...

ket tipin se kuptova pse kshu

Postuar nga bruni22 datë 18 Shtator 2008 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Kurre nuk duhet luajtur me ndjenjat dhe psikollogjine e partnerit/es.
Jeto me te, dashuroje dhe mesoji huqet, mbas kesaj e vetmja detyre e jotja eshte tu pershtatesh ketyre huqeve.

ne radh te par doja te jepja mendimin tim lidhur me ate qe ka ber ky ( zoteria )
esht shum e leht te thuash qe ka ber mir apo keq. pasi nuk i dim ne detaj arsyet pse arriti deri ne kete pik, x mendimin tim ka ber gabimin me te madh duke i hequr jeten asaj te gjores dhe ne te njejten koh shkaterruar ate te tijen.

citoj dicka shum domethenese, kotka te cilen e persh.. x mendimin

c'do kush kur ndodhet ne situata te tilla fajin e hedh tutje "gabim" duhet pyetur edhe vetja po pse ndodhi kjo' duhet reflektuar ne sjelljen personale pasi ka shum nga ato qe perfitojn nga toleranca ose ( pa ofenduar ndokend ) injoranca e partnerit.

e theksoj dhe njeher asnje nga ne nuk esht ne dijeni te fakteve qe kan detyruar kete ta vrasi
po nje gje esht e qart pa aftesia dobesia e ketij mikut
pa aftesia pasi nuk ka qen i zoti ti mesoj e tregoj limitet gruas
dobesia qe e vrau. vazhdoj te jem i mendimit qe
shumica e fajeve x sjelljen e gruas se tij qe i ka ardhur ne 2-3 te nates esht x faj te tij...

Postuar nga Enya datë 19 Shtator 2008 - 00:15:

Hajt boll me thashetheme jashte temes, ndiqeni lajmin e sotem ne new york daily news

http://www.nydailynews.com/news/ny_...abbed_in-2.html

Femra ne fjale gjendet jashte rrezikut. Shyqyr zotit.

Postuar nga Endri datë 19 Shtator 2008 - 09:39:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Si mund te veprohet?! Ndahet njeriu ngaqe doli nje nate ne disko me shoqerine? S'me duket normale. Ne ate moment ben pakte te qarta, i spjegon pasojat po e perseriti dhe kaq.

Une kam nje parim: kush s'ka c'fsheh, gjerat i ben sheshit dhe askush tjeter s'ka te drejten te limitoje partnerin/partneren nese ato veprime s'jane direkt nocive per lidhjen.

Pse dalja qenka e barabarte me tradheti? Une njoh shume meshkuj shqipo qe verdallosen cdo fundjave diskove dhe bashkeshortet nuk i divorcojne. Pse qenka ndryshe rasti i femrave?

Them qe nganjehere ne jete s'duhet te pyesesh shume ke ndan. S'te pelqeu menyra e saj. Ndaje. Pike. Gjej nje tjeter qe te pelqen.

Ti i thua partneres. Une keshtu dua ta jetoj jeten n.q.s ste pelqen menyra e jeteses sime goodbye. Cik e veshtire kjo per disa ta praktikojne por nje karakter mik qe njof une [mosh me e madhe] keshtu e jeton jeten e tij edhe thot qe eshte shume here me i gezuar.

Postuar nga kotka datë 19 Shtator 2008 - 18:12:

Ndersa une do te thoja me mire manipulimi, se sa ndarja.

Ndarja mua me duket rruga me e thjeshte, manipulimi do shume pune.

Eshte si puna e nje femije. Ta rrisesh dhe ta drejtosh do shume me teper pune, se sa ta hedhesh ne rruge qe diten e pare, meqe ti nuk je me ne gjendje te besh jeten qe ke mundur te besh me pare.

Ne fund te fundit kuptimi i jetes ne kete shoqeri eshte se cdo te leme pas dhe ai eshte satisfaksioni me kuptimplote qe ndjejme, mbasi ndihmojme qofte edhe nje person ne jeten tone.

Postuar nga cupka datë 19 Shtator 2008 - 19:35:

epo te jetosh jeten tende duke sajuar intriga e manipulime se qysh t'ja mbushesh mendjen tet shoqi se eshte krejt normale te dalesh pa te, nuk ma nxe mendja kete lloj mardhenie. E biles, kjo nuk eshte mar-dhenie, por totalitarizem.
c'mon people.

Por dhe ta trajtosh shtepine, familjen tende si han pa porta, pa lene nje shenim mbi tavoline a pa lene nje mesazh ne telefon te partnerit a partneres se dole me shoqet/shoqet eshte e papranushme dhe tregon qe nuk ke buon sens e edukate familjare.

Nejse, dua te shtoj qe me pelqeu shume mendimi i Dodgy... ain't dodgy at all

Postuar nga kotka datë 19 Shtator 2008 - 19:45:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
epo te jetosh jeten tende duke sajuar intriga e manipulime se qysh t'ja mbushesh mendjen tet shoqi se eshte krejt normale te dalesh pa te, nuk ma nxe mendja kete lloj mardhenie. E biles, kjo nuk eshte mar-dhenie, por totalitarizem.
c'mon people.

Jam shume dakort me ate qe tha Dodgy.

eeejj o cupka rritja e femijes fillon qe 40 ditet e para, si i tha ai psikologu "ma solli vone femijen ta edukoj se tani eshte shume vone eshte tre vjec pothuajse".

keshtu eshte edhe manipulimi ne marredhenjet bashkeshortore cupka, fillon qe ne first date, me vone e merr fera uraten....
c'mon cupka you know very well what do I mean

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »
Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.