Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Shqiptari 30 vjecar, banor i Pelham pkw, i Bronx N.Y vret ish grun e tij 28- vjecare. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16362)
Pershendetje kotka.Jam ne nje gjatesi vale me ju.
Ja se cfare ju meson eksperienca jetesore.
respekte
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Kurre nuk duhet luajtur me ndjenjat dhe psikollogjine e partnerit/es.
Jeto me te, dashuroje dhe mesoji huqet, mbas kesaj e vetmja detyre e jotja eshte tu pershtatesh ketyre huqeve.
Ndryshe jeni te humbur.
Une jam nje grua e lire, por nuk do te thote qe edhe shoqja ime e kolegjit te jete grua aq e lire sa une, bashkeshorti i saj mendon ndryshe dhe ajo akoma e dashuron. Vazhdimesia e kesaj marredhenjeje kur ekziston dashuria eshte vetem pershtatja.
Shume here duam te ndryshojme te tjeret, por ne fund katandisemi ne qe jemi te ndryshuar.
kurse une do kisha bere seks harbutce ,ta beja te ndihej vertet nje lavire,dhe pastaj ia kisha nxjerr plackat tek dera
por qe tia marresh jeten ,jo... sepse as nuk e ke rritur vet as nuk ja ke dhene ti jeten...
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
kurse une do kisha bere seks harbutce ,ta beja te ndihej vertet nje lavire,dhe pastaj ia kisha nxjerr plackat tek dera
por qe tia marresh jeten ,jo... sepse as nuk e ke rritur vet as nuk ja ke dhene ti jeten...
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Kurre nuk duhet luajtur me ndjenjat dhe psikollogjine e partnerit/es.
Jeto me te, dashuroje dhe mesoji huqet, mbas kesaj e vetmja detyre e jotja eshte tu pershtatesh ketyre huqeve.
Hajt boll me thashetheme jashte temes, ndiqeni lajmin e sotem ne new york daily news
http://www.nydailynews.com/news/ny_...abbed_in-2.html
Femra ne fjale gjendet jashte rrezikut. Shyqyr zotit.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Si mund te veprohet?! Ndahet njeriu ngaqe doli nje nate ne disko me shoqerine? S'me duket normale. Ne ate moment ben pakte te qarta, i spjegon pasojat po e perseriti dhe kaq.
Une kam nje parim: kush s'ka c'fsheh, gjerat i ben sheshit dhe askush tjeter s'ka te drejten te limitoje partnerin/partneren nese ato veprime s'jane direkt nocive per lidhjen.
Pse dalja qenka e barabarte me tradheti? Une njoh shume meshkuj shqipo qe verdallosen cdo fundjave diskove dhe bashkeshortet nuk i divorcojne. Pse qenka ndryshe rasti i femrave?
Ndersa une do te thoja me mire manipulimi, se sa ndarja.
Ndarja mua me duket rruga me e thjeshte, manipulimi do shume pune.
Eshte si puna e nje femije. Ta rrisesh dhe ta drejtosh do shume me teper pune, se sa ta hedhesh ne rruge qe diten e pare, meqe ti nuk je me ne gjendje te besh jeten qe ke mundur te besh me pare.
Ne fund te fundit kuptimi i jetes ne kete shoqeri eshte se cdo te leme pas dhe ai eshte satisfaksioni me kuptimplote qe ndjejme, mbasi ndihmojme qofte edhe nje person ne jeten tone.
epo te jetosh jeten tende duke sajuar intriga e manipulime se qysh t'ja mbushesh mendjen tet shoqi se eshte krejt normale te dalesh pa te, nuk ma nxe mendja kete lloj mardhenie. E biles, kjo nuk eshte mar-dhenie, por totalitarizem.
c'mon people.
Por dhe ta trajtosh shtepine, familjen tende si han pa porta, pa lene nje shenim mbi tavoline a pa lene nje mesazh ne telefon te partnerit a partneres se dole me shoqet/shoqet eshte e papranushme dhe tregon qe nuk ke buon sens e edukate familjare.
Nejse, dua te shtoj qe me pelqeu shume mendimi i Dodgy... ain't dodgy at all
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
epo te jetosh jeten tende duke sajuar intriga e manipulime se qysh t'ja mbushesh mendjen tet shoqi se eshte krejt normale te dalesh pa te, nuk ma nxe mendja kete lloj mardhenie. E biles, kjo nuk eshte mar-dhenie, por totalitarizem.
c'mon people.
Jam shume dakort me ate qe tha Dodgy.
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 83 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.