Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 » Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Si mund te harrosh nje dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1652)
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Perse duhet te harrosh nje dashuri?
Nuk eshte e thene qe cdo marredhenie te jete e suksesshme, por eshte e sigurte qe marredheniet qe njeriu ka sherbejne si "mesim" per me vone...ose edhe per ndonje kujtim te bukur.
Nuk ke perse te harrosh nje dashuri, perkundrazi. Kam mesuar qe jo gjithmone mendimi i pare eshte ai i drejti. Cdo te keqe ka nje te mire, dhe cdo te mire ka nje te keqe. Situata qe ke kaluar ti mund te kete qene e veshtire, por ama nqs nuk e harron te ben qe te vleresosh te kunderten, dhe te meson dicka te re.
Dashuria e pare harrohet derisa te dashurohesh per se dyti(kuptohet nese arrin te dashurosh serish pastertisht);ndryshe e kujton gjithmone me respekt si person, si ndjenje,dhe si nostalgji
te mrekullueshme;-por pa dhimbje shpirterore ama
...sapo ma sent-uan ne e-mial...me pelqeu..po ju?
Une do te shtoja jo vetem dashurine e pare, por edhe te tjerat me pas, mjeti me i mire per ti harruar, eshte ti kujtosh sa me shume, cdo minute, cdo sekonde, deri sa te lodhesh dhe kur lodhja e kujtimeve te sfilit, atehere shpirti eshte ne gjendje te kerkoje nje dashuri te re me reale se ajo e kujtimeve.
Citim:
Po citoj ato që tha football
Une do te shtoja jo vetem dashurine e pare, por edhe te tjerat me pas, mjeti me i mire per ti harruar, eshte ti kujtosh sa me shume, cdo minute, cdo sekonde, deri sa te lodhesh dhe kur lodhja e kujtimeve te sfilit, atehere shpirti eshte ne gjendje te kerkoje nje dashuri te re me reale se ajo e kujtimeve.
per te harruar nje dashuri,ndoshta duhet te kujtosh vetem momentet e keqija...leri ato te bukurat fshiji nga mendja(edhe pse per mom.te duket e pamundur)..dhe atehere...dashuria ndoshta do te zbehet pak....gjithmone ndoshta...
Nuk e harroj dot. Edhe sikur te dua, kudo ka shenja te prezences se tij, madje edhe ne shtepine time. C'te bej? Te gris fotografi? Te fshi regjistrime neper festa, te hedh dhuratat qe me ka bere? Po rrugeve te njejta ne te cilat ne te dy kalojme, c't'u bej, po ajrit te njejte qe te dy thithim, c't'i bej, po njerezve te perbashket qe njohim, po te gjithe meshkujve te tjere qe shoh neper rruge qe me ngjajne te gjithe me te, c't'u bej? Eshte sfilitese, por eshte e pamundur.
keshtu eshte kur dashuron me gjithe zemer.....ah sa mire jam une.....ah...
Citim:
Po citoj ato që tha Nirvana
Nuk e harroj dot. Edhe sikur te dua, kudo ka shenja te prezences se tij, madje edhe ne shtepine time. C'te bej? Te gris fotografi? Te fshi regjistrime neper festa, te hedh dhuratat qe me ka bere? Po rrugeve te njejta ne te cilat ne te dy kalojme, c't'u bej, po ajrit te njejte qe te dy thithim, c't'i bej, po njerezve te perbashket qe njohim, po te gjithe meshkujve te tjere qe shoh neper rruge qe me ngjajne te gjithe me te, c't'u bej? Eshte sfilitese, por eshte e pamundur.
Per mendimin tim Dashuria nuk harrohet. Por nqs ajo harrohet atehere nuk ka qene dashuri!
Re: Re: Re: Lamtumire i, e dashur
Citim:
Po citoj ato që tha angelo22
Epo nganjehere eshte dhe e pamundur te sakrifikosh,pastaj si i behet....
Dhe te siguroj une se njeriun qe me te verete e dashuron nuk mund ta harrosh kurre.....ai fshihet gjithmone ne kujtimet tona.
Ndoshta nje dite mund te dali ne pah me ane te vuajtjes,por gjithashtu mund te qendroje aty pergjithmone.....por ai ndodhet aty ky eshte problemi...
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 » Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.