| Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 » Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- denimi me vdekje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16684)
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
deshtime personale
Kam faj une qe te jam rrefyer ty dhe m'i nxjerr ketu ne forum.
S'qenke burre. Cupka thote "burre pe lecke"

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
cupka? kush cupke me? specifikohu!
Pro denimit kapital![]()
e mire de mire thashe se mos kishe gje me mua... e pe korce nuk jam.
pro denimit kapital, opo gijotinen fare a nuk e sjellim dot? 
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
e mire de mire thashe se mos kishe gje me mua... e pe korce nuk jam.
pro denimit kapital, opo gijotinen fare a nuk e sjellim dot?![]()
Cfare denimi duhet te marre ai baba qe vrau vajzen pse u takua me te fejuarin?
Cfare denimi duhet te marre ai kunat (polic) qe vrau kunaten sepse punonte kamariere?
Po ai cami qe Vrau nje grua nje nene ne qytetin e Vlores?
Po krimineli Zani Caushi qe vrau shume djem vlonjat,vetem se nuk ishin perkrahes te PS?
Po ata te bandes se cobenjve ne Korce qe vrane dy djem basketbolliste te ekipit Skenderbeu?
Per te afermit e tyre ka ngelur vetem vetgjyqesia dhe perseri vrasjet vazhdojne ne Shqiperi.
Para nja 4-5 vjetesh nje pedofil anglez perdhunoi dhe vrau nje vajze 6 vjecare ne nan-in e tij te quajtur Sarah Payene.Si duhet te veproje drejtesia mbi te vetem burgim te perjetshem?
A meritojne te jene gjalle keto kafshe mishngrenese??????
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Cfare denimi duhet te marre ai kunat (polic) qe vrau kunaten sepse punonte kamariere?
Po krimineli Zani Caushi qe vrau shume djem vlonjat,vetem se nuk ishin perkrahes te PS?
Po ata te bandes se cobenjve ne Korce qe vrane dy djem basketbolliste te ekipit Skenderbeu?
Per te afermit e tyre ka ngelur vetem vetgjyqesia dhe perseri vrasjet vazhdojne ne Shqiperi.
Para nja 4-5 vjetesh nje pedofil anglez perdhunoi dhe vrau nje vajze 6 vjecare ne nan-in e tij te quajtur Sarah Payene.Si duhet te veproje drejtesia mbi te vetem burgim te perjetshem?
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
po terroristet?
Meqe ca krime jan kaq te pafalshme qe kerkojne vdekje, po per ata kriminele qe e kerkojne vdekjen? Tja mbushim deshiren e tyre?
Terroristet qe mendojn se do jene martire po te vdesin ...
A nuk eshte tortura me e tmerrshme te jetosh gjith vitet e jetes brenda kater mureve?
Jam pro denimit me vdekje sidomos per rastet e pedofilave .
Re: denimi me vdekje
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
e pranoni denimin me vdekje????
| Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 » Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.