Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- C'mendoni per Facebook? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16956)

Postuar nga Deb* datë 15 Qershor 2009 - 17:03:

Ajo qe ka filluar te me pelqeje te facebook eshte se i shikon te tjeret si duken tani, merr vesh te rejat e fundit, dhe nuk je i detyruar as ti flasesh qe ti mesosh.

P.sh dje zbulova dicka shume interesante rreth nje shoqes sime, dhe pa qene nevoja te me tregonte ajo. Dhe e bukura eshte se ajo as e ka idene qe une e di.Ehhhhhh!!!

:p

Postuar nga Eria datë 15 Qershor 2009 - 17:47:

Me cudit ende ideja,si turren meshkujt sa shikojne emer femre...dhe per me teper behen kurioz kur aty mungon nje foto...Facebook eshte menyre e re gjuajtje..gjynah qe ka shume femra qe slene me njeri pa shtuar shok..edhe pa e njohur fare..

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Qershor 2009 - 18:25:

Mahhh ...... mua nje dite me kishte cuar nje femer kerkese ...... nuk e kam idene kush eshte .......... ishte si rrush ....... po nuk e njoh dhe normalisht nuk e pranova ............. po e mire ishte ama .... C'dreqin donte me mua nje zot e di, se s'kam as ndonje fotografi te bukur tek profili ........

Postuar nga cecilia datë 15 Qershor 2009 - 18:29:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mahhh ...... mua nje dite me kishte cuar nje femer kerkese ...... nuk e kam idene kush eshte .......... ishte si rrush ....... po nuk e njoh dhe normalisht nuk e pranova ............. po e mire ishte ama .... C'dreqin donte me mua nje zot e di, se s'kam as ndonje fotografi te bukur tek profili ........

Meqe ra fjala mund te di emrin apo pseudon tende ne facebook?!

Postuar nga Eria datë 15 Qershor 2009 - 23:37:

Citim:

Bahh e njoh situaten ...mua me vjen cudi me teper,moj po ku ma gjeten emrin,perderisa nuk kemi asnje shok te perbashket..

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Qershor 2009 - 01:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Bahh e njoh situaten ...mua me vjen cudi me teper,moj po ku ma gjeten emrin,perderisa nuk kemi asnje shok te perbashket..

Po do kesh ndonje fotografi te bukur tek profili .......

Postuar nga Lela_Dr datë 16 Qershor 2009 - 01:43:

emrin ta gjejne neper grupet ku je fan.

Postuar nga Balerina datë 16 Qershor 2009 - 03:07:

Me pelqen shume! Me pelqen ngaqe kisha humbur kontakt me shume njerez, te aferm ose shoqeri qe nuk jetojne ku jetoj une dhe tani mund tu flas me shpesh. Me kishte marre malli tu shihja surratin disave; me te vertete se me ka nxjerre mallin. Pastaj, normalisht qe mbaj kontakt edhe me shoqerine e ketushme.
Lere pastaj qe aplikimi i "Events" na ka lehtesuar punen kur do njeriu te organizoje nje piknik apo nje party.

Disa njerez mund ta perdorin edhe per te "gjuajtur" ku di une, por nuk eshte faji i facebook. Facebook eshte mjeti, nuk te detyron te shtosh njerez qe nuk i njeh...

Postuar nga Eria datë 16 Qershor 2009 - 14:10:

Citim:

Po do kesh ndonje fotografi te bukur tek profili .......

E kam por sma shohin dot

Postuar nga ira_885 datë 24 Qershor 2009 - 17:19:

Nje menyre e mire per te mos humbur kontaktin mes njerezve.Fale Fb kam arritur te kontaktoj me miq dhe te aferm qe kishin kaluar vite pa i pa.

Gjithsej 28 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.