Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »
Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Pershtypje qe me la Shqiperia kete vit. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17261)

Postuar nga AngelDevil datë 09 Shtator 2009 - 02:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Po te krahasosh fotografite e vitit dyte gjimnaz me keto kumbullat qe ka sot neper gjimnaze, duken tamam burra me floke te gjata. Feminilitet fshataresk, me floke pe kref, vetulla si shtupa, triko gjyshesh, etj.

jo mo jo sme ke njof mua ti atehere kumbull kam qene e jam akoma vetem qe atehere nuk perdorja tualet fare triko te gjyshes perdorja po ne shpi se kur shkoja ne shkolle eh vishja xhinse pak te gjera po hajd mo vishja e ca bluza te stampuara qe kur i kujtoj sot qesh se kane qene bluza promocionesh

kam idene qe jemi 1 brez ne Faje

Postuar nga Roi datë 09 Shtator 2009 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Ta zeme se...

C'te keqe do kishte? Te pakten ti provojne gjimnazistet e sotem se ne kohen tone i kishim femrat si burra (si thote nje shoku im).

Nejse,pune e tyre xhanem !
Mjafton te perdorin masat e duhura mbrojtese,se pastaj ndonjeres kam frike se do i dali femija me floket qe i ngjajne x-it, syte z-it dhe biblushi i vogel si ai i y-it !

Postuar nga AngelDevil datë 09 Shtator 2009 - 02:33:

Postuar nga shelgu datë 09 Shtator 2009 - 04:17:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Fjalet banale dhe ofenduese jane gjithmone ato qe shkojne kunder nje sistemi qe konsiderohet i shenjte. Keshtu per shembull 100 apo 200 vjet me pare, (dhe me heret) banalitete apo fjale fyese ishin shprehjet me karakter fetar. Psh "pune e mallkuar" do te konsiderohej si banalitet i rende. Me cvleresimin e fese ne shekullin e 20-te, fjale banale dhe ofenduese filluan te konsiderohet ato me karekter seksual.

Sot bota e qyteteruar e ka kaluar edhe kete faze qysh me revolucionet shoqerore qe ndodhen ne shekullin e 20-te. Shprehjet banale seksuale "fuck" apo "cazzo", jane mese normale dhe ne norme ne nje ambient informal midis shokesh dhe shoqesh.

Ne Shqiperine e gjore ererat e perendimit dhe zhvillimeve shoqerore kane fryre gjithmone me vonese, prandaj edhe sot jane tabu perdorimi i fjaleve seksuale sidomos ne nje mjedis me femra. Megjithate, (qe te jem brenda ne teme), heren e fundit qe isha ne Shqiperi degjoja grupe gjimnazistesh (cuna dhe goca) qe shume natyrshem dhe lirshem perdorin "fjale te pista" me njeri-tjetrin; - dhe te them te drejten m'u zemra mal.

PO ne pune a perdorni nga keto fjalet ju Losti?

Postuar nga lost_soul datë 09 Shtator 2009 - 05:19:

Me duket se e permenda qe ato fjale permenden me shoke dhe shoqe qe kam konfidence, qofte edhe neper ambjent pune.
Kompania zyrtarisht nuk lejon fjalor te tille se nuk e permban etika e punes, ashtu sic nuk permban veshjen e xhinsave apo atleteve.

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 17:14:

DO DESHIROJ TE JEMI NE TEME.

NUK E DI, POR ARSYEJA PSE ASHTU VESHEN VAJZAT TONA SOT,MUND TE JETE E NDRYSHME, ÇMENDIM KENI JUVE, CILAN JANE SHKAQE.

Postuar nga erious datë 09 Shtator 2009 - 17:27:

ketu nuk flitet per veshjen...

sidhe ti nuk ke jetuar ne shqiperi, pra s'ke as argomenta te forta per kte teme

si thu ti..?

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 17:35:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
ketu nuk flitet per veshjen...

sidhe ti nuk ke jetuar ne shqiperi, pra s'ke as argomenta te forta per kte teme

si thu ti..?

O ERIUS PSE NUK MERR NJE SHPATE E TE LUFTOSH, UNE JA NE SHQIPERI SEPSE BEJ PROJEKTET PER HIDROCENTRALET QE DO TE NDERTOHET. ME FALNI POR MJAFTON 4 ORE DHE MAKINA IME ME SJELL NE DURRESIN E EMBEL PER NE, PIME KAFE ME STAFIN, BEJME KONTRATA DHE IKIM...

KESHTU QE VESHJEN E SHOHIM BUKUR MIRE, DHE NJE KRAHASIM, KOSOVE SHQIPERI NUK KA DALLIM ASGJE NE VESHJE VETEM QIK DIALEKTI.. OK

SHPRESOJ SE JU DHASH PERGJIGJEN EDUHUR. NESE DO SA TE DUASH DISKUTOJME.

P.S. FALENDEROJ ZOTIN QE JAM SHQIPETAR DHE KRENOHEM ME VAJZAT QE KEMMI, MJAFT TE BUKURA DHE SHUME, SHUME INTELEGJENTE,,,

Postuar nga erious datë 09 Shtator 2009 - 17:40:

shiko: e para mos shkruaj me germa te medhaja te shtypit, e dyta nuk i rruhet kujt se ç pune ben ti

dhe e treta ketu flitet per pershtypjet... pra ne qe kemi jetuar dhe shikojme ndryshimet, jo ne muaj por ne vite

a mkuptove ndopak mre inxhinjero..?

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
shiko: e para mos shkruaj me germa te medhaja te shtypit, e dyta nuk i rruhet kujt se ç pune ben ti

dhe e treta ketu flitet per pershtypjet... pra ne qe kemi jetuar dhe shikojme ndryshimet, jo ne muaj por ne vite

a mkuptove ndopak mre inxhinjero..?

JU FALEMINDERIT PER KESHILLAT.

E PARA E DREJTA IME ESHTE SI DUA TE SHKRUAJ....

NESE NUK TE INTERSON TY NUK ME MBETET MERAKU )SESPE EDHE KESO SHTRESASH TE NJEREZVE DUEHT TI PRANOJME NE SHOQERI),

E TRETA, NDRYSHIMET ME MIRE I VEREJN TE TJERET SESA JUVE QE JENI ATY.

NE LOJE ME MIRE SHEF PUBLIKU SE LOJTARET....

PRA NESE DO TAKOJA NJEREZIT SI JU, DO THOJA SE SHQPETARET NE SHQIPERI JANE SHUMEEEEEEE BANALE DHE KOT FARE, POR NUK ESHTE E VERTE SE JANE TE TJERE QE IA NGRITIN VLEREN VENDIN, P.SH. CEDRUS,ETJ , ETJ QE TE LENE PERSHTYPJE SE KANE NJEHURI DHE KONCEPTE ME TE GJERA, EDIN KUR ESHTE PER SHAKA DEH KUR ESHTE SERIOZE.

Ne tme: kerkesa ime eshte qe per tema te caktuara te diskutohet arsyeshem

RRESPEKTE

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 »
Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.