Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashurojme vetem nje here ne jete???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=173)
Teme intersante !
Si duket se shpejti do te fillojme ti numerojme dashurit persmrapshi, pra ate qe ke ne krah dhe me pas duke zbritur deri tek i pari qe ke pas.
Te dua dhe te dashuroj kane goxha ndryshim mes tyre. Keshtuqe varet se ke perjetojme, e para eshte e perjetuar ndersa e dyta eshte dhe mbetet e paharruar.
Keshtuqe varet se si ju a thone. Njeriu ka nje dashuri !
nje dashuri ka njeriu....duket qe skeni dashuruar shum ju
martesa existon por edhe divorci existon ..mendojme gjithmone se kemi nje dashuri por ne te vertete kemi aq sa te duam!!!
dashuria e pare me ka mbetur fixim ...dmth e kam dashur (first)
por kjo nuk do te thote qe existon vetem kjo dashuri pasi dashuria qe po jetoj tani ...eshte akoma edhe me e bukur se ajo e para (dhe e perjetoj me 100%) (second) po ku i dihet jetes ..mund te kete nje tjeter dashuri ....so jam e mendimit qe nuk dashurojme vetem njehere ne jete
Re: ALO
Citim:
Po citoj ato që tha mostra
O Olintter , shiko te gjesh ndonje krah thyer , te shtyesh ca kohe ,degjo mua., se do lodhesh se kerkuari shpirtin binjak dhe do ngelesh pa gje .
..........
Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Jam plotesisht dakort me parafolesin!
Nuk mund te shprehi nje 17 apo 25 vjec se cila ka qene apo eshte dashuria e vertete e jetes, pasi ka edhe nja 50 vjet te tjera perpara per ta kerkuar dhe per ta gjetur. Mes ee drejte shprehja se eshte nje gracke psikologjike pasi ne ate moshe qe njeriu dashuron per here te pare dashuron me teper nga rastesia dhe kurreshtja sesa nga ndjenja e vertete. Dashuria e vertete duhet vleresuar nga te tera anet pak rendesi ka nese eshte e pesta apo e dymbedhjeta. Rendesi ka qe njeriu me dashurine e vertete te lidhi jeten pasi keshtu do ta shijoje ate me mire. Edhe une si parafolesi sa me teper kalon koha aq me teper ia ndjej lezetin dashurise sepse i kam te qarta idete dhe pretendimet e mija dhe kur kam ndryshuar kam ndryshuar zakonisht ne permiresim. Nuk i mohoj dashurite e kaluara madje u jam mirenjohes qe me kane dhene eksperience edhe me kane drejtuar andej nga ishin pretendime e mija. Fale tyre une tani di te zgjedh me mire se me pare dhe per rrjedhoje d te jem me i lumtur.
jane tre
Ne jete jane tre dashuri : njera eshte dashuri per kenaqesi, e dyta eshte dashuri e embel dhe tjetra eshte dashuria e perjeteshme .
pershendetje!
Nese deshirojme qe te mbesim te sinqertë deri ne fund:
Njeriu dashuron jo vetem njeher , dy apo tri...por me ...
Do rrojmë e do shohim!
paçim!
Re: jane tre
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
Ne jete jane tre dashuri : njera eshte dashuri per kenaqesi, e dyta eshte dashuri e embel dhe tjetra eshte dashuria e perjeteshme .
pershendetje!
Une mendoj, se vajzat kur dashurojne per here te pare mendojne se e kane shume te veshtire qe ta harrojne ate dashuri, por eshte e kote kjo ndodh sepse per shume kohe ke fantazuar gjithcka me te parin, psh martesen humbjen e virgjerise puthjet etj etj. Kur ndahesh nga i dashuri i pare dhe pastaj ze nje tjeter te dashur direkt mbas atij, fillon pune, shkolle apo ku di une gjera qe te jesh e zene gjithe kohen e lire dhe ti nuk do te mendosh me per te,me pak veshtiresi ne fillim por do te kaloje dhe ti do fillosh te mendosh qe sishte aq shume e veshtire. Kjo do te thote qe mund te dashurosh shume here ne jete.
Une keshtu mendoj nese ju gjeni dicka jo ne rregull per mendimin tuaj une e mirepres shkrime.
Dhe me falni qe e kom bo pak lomsh por mu desh te shkruaj shpejt se po iki ne mesim.
Keto mendime i dhashe nga experienca.....
ju puc
muaahhhh
Sigurisht qe njerezit nuk dashurojne vetem nje here, sepse ne jete prvohen shume emocione te ndryshme dashurie per c'do person qe takojme ne jeten tone.......
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Sigurisht qe njerezit nuk dashurojne vetem nje here, sepse ne jete prvohen shume emocione te ndryshme dashurie per c'do person qe takojme ne jeten tone.......
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.