Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditëlindjet e Anëtarëve të Forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=252)
-- Gezuar ditelindjen krijuesit te ktij forumi...! LEJE SE E PASKA KURTI (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17737)

Postuar nga Vizioner datë 26 Mars 2011 - 22:21:

Gezuar Kurt, edhe 100 u befsh!

Postuar nga lule datë 27 Mars 2011 - 05:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Flm shume pi teje, te jesh e sigurte qe do me hyje ne pune Ka vetem nje problem, s'e kam ditelindjen. A ma jep prape se prape?

P.s. Sqarim: forumin se krijova une por nje grup njerezish. Puna ime ishte te merrem me anen teknike

Tashi meqe u bo puna kshu, do bejm i kompromis bashke..un po tçoj ket peshqeshin tjeter ti bohu burre m'jep daten e lindjes..ose diten t'pakten se 2 urime mos t'duken pak, sidomos ne keto ore t'vona ..

1+1=2 llafe burrash

ps. (normale qe s'do te refuzohet) thoka çeçilja ...sa t'sigurte e ke ket shoqnin ti mer Faje? ..madje me t'sigurte se ti

Postuar nga Fajtori datë 27 Mars 2011 - 06:39:

Na jep noi gje prej verteti, noi foto tenden kshu, noi shenje dashamiresie karnale. Se per foto te tilla ky miku qe drejton impulset e meshkujve nuk ndjen me pershtypje. Te premtoj qe do i shikoj vetem une (meqe dhuratat jane personale). Dhe shiko se i mbaj premtimet.

Dhe ja keshtu, kjo arrihet me pune, me perpjekje. E kam fjalen per konsesusin politik mbi situaten e gjirit libik (ose libidinik).

Postuar nga lorie datë 28 Mars 2011 - 03:53:

Gezuar ditelindjen djema. Shpresoj vitet e ardhshme mire e per me mire per te dy juve. Hajde shndet ne rradhe te pare, te tjerat rregullohen.

Postuar nga lule datë 28 Mars 2011 - 04:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Na jep noi gje prej verteti, noi foto tenden kshu, noi shenje dashamiresie karnale. Se per foto te tilla ky miku qe drejton impulset e meshkujve nuk ndjen me pershtypje. Te premtoj qe do i shikoj vetem une (meqe dhuratat jane personale). Dhe shiko se i mbaj premtimet.

Dhe ja keshtu, kjo arrihet me pune, me perpjekje. E kam fjalen per konsesusin politik mbi situaten e gjirit libik (ose libidinik).

Faje i always like people who's direct ,like me.....but you seem to be in conflict with yourself.....you want my photo on Kurt's topic....
*Te premtoj qe do i shikoj vetem une (meqe dhuratat jane personale). Dhe shiko se i mbaj premtimet.*

tell me your birthday to get the gift,,,coz' we're abusing with someone other's birthday.

p.s. dopo parliami per tutti i tipi di Golfi quando vuoi,e come vuoi,collaborazione e amore carnale,senza distinzioni di fede o politiche....

Postuar nga Fajtori datë 28 Mars 2011 - 09:52:

Ke te drejte. E ka Kurti rradhen.

Postuar nga kurt datë 28 Mars 2011 - 12:34:

sa modest eshte ky cuni, somewhat nobel also, eshte/ishte ditelindja e tij, tema e tij dhe gjithnje e heq vemendjen nga vetja, nice
happy birthady buddy, se komplimenta spo te bej se nuk i merr mire komplimentat ti, which is a compliment in itself

Postuar nga lule datë 28 Mars 2011 - 12:42:

Hahahaha ma bot kaçurrel qe me mjes .ok Faje .. pra meqe sdon ti maj fotot qe dergova, e meqe se pranon qe ke ditelindjen( me konfirmimin e kurtit tani) po tboj dhuraten e fundit .

http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4

p.s ngjajm shum bashke i vetmi ndryshim eshte qe un jam brune , wild jena isoj

Foton time, kurt e ka pa e spo insiton mo , apo jo ?

Postuar nga Katilesha datë 28 Mars 2011 - 15:00:

Kurti, edhe pse me pak vonese.. Uroj qe vitet ne vazhdim te jene ashtu sic i don ì ti. Jeto si Kurti, jeto for real!

Cheers!

Postuar nga lorie datë 28 Mars 2011 - 21:15:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
sa modest eshte ky cuni, somewhat nobel also, eshte/ishte ditelindja e tij, tema e tij dhe gjithnje e heq vemendjen nga vetja, nice
happy birthady buddy, se komplimenta spo te bej se nuk i merr mire komplimentat ti, which is a compliment in itself

kurt,e ke gjet mire fare.

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.