Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 66 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Qytete dhe Shtete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=257)
-- Anglia, vendi ku jetoj... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4839)

Postuar nga vranakonti datë 06 Shtator 2005 - 23:44:

Unhappy nuk e di

une jetoj ne manchester dua te iki
ne kanada por nuk e di si eshte
sistemi atje me mire apo me keq
se ketu ne angli ka ndonje qe i ka provuar
te dyja shtetet dhe ku eshte me mire

Postuar nga prrenjsaku datë 07 Shtator 2005 - 17:25:

Cool une kam

vranakonti une kam qene ne angli
tani jam ne toronto kanada
ketu eshte me kollaj per te marre
letrat , por me mire behet jeta ne angli

Postuar nga prrenjsaku datë 08 Shtator 2005 - 17:17:

Thumbs up se di

se di vranakonti
a ka ndonje tjeter
te japi mendime me qarte

Postuar nga Kela datë 09 Shtator 2005 - 19:35:

Smile

Pershendetje te gjitheve qe marin pjese ne kete teme, dhe ne vecanti Hirushes per fotografite shume te bukura.

E verteta eshte se Londra dhe Anglia kane nam te mall ne Shqiperi edhe ne bote, por e verteta eshte se kur vjen per here te pare shgenjehesh pak.
Por kur integrohesh ne jeten e ketushme e kupton se cfare eshte kaq speciale ne kete shtet.

Une per vete jetoj ne juglindje te Londres dhe punoj ne jugperendim dhe jam shume e lumtur dhe me fat qe jetoj dhe punoj ketu. Ndersa ti Hirushe jetonke ne Warwick; pse s'thua qe paske komshije mbretereshen ti. Une kam qene tre here per te vizituar keshtjellen dhe per piknik atje dhe eshte vend shume shume i bukur.

Nje keshille per Vranakonti-n kam une: Mos e le Angline per Kanada, vetem po pate problem letrash. Une kam qene dy here atje per pushime tek njerezit e mi, por me duket se jetes se atjeshme i mung ritmi dhe jallerine qe gjen ketu. A po qe per pune letrash atje me duket se i marin te gjithe.

Do tju dergoj se shpejti foto nga Londra.....

Postuar nga vranakonti datë 10 Shtator 2005 - 19:08:

Thumbs up thanks

rrofsh kela vetem per letrat po iki
se e di qe jeten e ketushme se ben
atje,se po martohemi me gra 10 vjet
me te medhaja ne moshe vetem per
ato dreq dokumente

Postuar nga hirushja datë 11 Shtator 2005 - 21:52:

Pershendetje..

Kela, Warwickun nuk e kam shume larg shtepise sime. Eshte vertet nje vend i bukur, mos te permend edhe universitetin e warwickut qe eshte radhitur nder me te miret e Anglise.

Postuar nga misterioz datë 16 Maj 2006 - 23:05:

Isha ne Londer week-endin qe shkoji.Mua me pelqeu,edhe koha me mbajti xham.Gjeja qe me ra ne sy ishin parqet e shumta.Hyde park corner nuk kishte te mbaruar,pas tij fillonte Green park.Metrote ishin fantastike mbulonin pothuajse gjithe qytetin,mjafon te kishe planin dhe i bije Londres kryq e terthor.Vajta pash edhe Wemblin po ishte ne rikonstruksion,kishin prishur edhe dy kullat ne hyrje te stadiumit te vjeter.Brenda nuk me lane te hyja per arsye sigurimi ,te pakten keshtu me thane ata dy bythzinjte qe ruanin aty.Nja 3-4 ore te mira mi hengri muzeu "madame tussaud" ,bileta 25 paund pak shtrenjte mu duk,m.gj.s. per rrogat aty ne Londer ishte tamam.Ketu eshte London tower ose bridge,kur vajtem aty sapo filloj te ngrihej ura.
Disa foto te bera vete.

Postuar nga misterioz datë 16 Maj 2006 - 23:07:

Po e njejta foto por bardhe e zi kesaj radhe.

Postuar nga misterioz datë 16 Maj 2006 - 23:09:

London bridge diten.

Postuar nga misterioz datë 16 Maj 2006 - 23:12:

Ja dhe big ben.Pse ne shqiptaret kur dalim foto duam te dalim gjithmone para objektit ndersa keta ketej ne perendim vetem sa i bejne fotografi vendit qe vizitojne.Kete foto e montova se tek bari ishim edhe ne te ulur.

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 »
Trego 66 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.