Forumi Horizont Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- he (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5373)

Postuar nga volter datë 16 Qershor 2004 - 22:31:

Re: PER KRYEENGJELLIN*

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte me Perëndinë dhe Fjala ishte Perëndi. E njëjta ishte në fillim me Perëndinë.Të gjitha u bënë nëpërmjet Tij dhe pa Të nuk u bë asnjë gjë, që është bërë." (Gjon 1:1-3).

E tani ç'do te thote kjo i nderuari dhe shume i respektuari TRESH...po u bene dhe tani une nuk kam asnje ndjenje kundershtimi per ato qe jane bere X Y, pse jo edhe Z....E rendesishmja eshte qe ti deshiron te dalesh diku ku edhe vete nuk je i sigurt apo jo tresh. Provoje nje metodologji tjeter, ndoshta ke suksese me te mira ok.. He pra sa mire...

Te pershendes
Come as you are--------Nirvana

Postuar nga hirushja datë 16 Qershor 2004 - 23:40:

Ja pra Plloshtani, ashtu sic nuk e kupton ti Treshin ashtu nuk te kuptojm edhe ne ty. O te keqen hirushja po cfare moshe ke?
Ne fakt Indriti me duket se sa here shikoj e lexoj shkrimet e plloshtanit, nuk e di por brenda ne trupin tim, sec me luan dicka. Me duket se jane ndjenja te thella keto asnjehere ne jeten time nuk e kam perjetuar.

Postuar nga Shenjtori datë 17 Qershor 2004 - 00:35:

NJOFTIM!!!

Te dashur miq, pas nje investigimi te gjate neper internet arrita te gjej nje nga themeluesit e shoqates ALGA (Albanian Lasbian Gay Association), Ardit Gjebrea. Por ajo qe me terhoqi me teper ishte personi qe kishte ne krahe!!

A e gjeni dot kush eshte ky ne krahe te Arditit??? (person VIP ne forum)?? Shikoni foton, dhe shpresoj ta gjeni se cili eshte...........

P.S: Pershendes Jarin(plloshtanin)..........

Postuar nga Bledumi datë 17 Qershor 2004 - 00:49:

Aiiii,Shenjtoro,ku e ke gjet kete foto mer..
Une mund te them nje mendimin tim per kete ketej (jo per Dit Gayn),po nuk besoj se e njef njeri ne forum..

Perpara 3-4 muajsh vdiq gjyshi i nje shokut tim,ndjese paste.Dreken e beri ne nje lokal te Brraka,"La Perla" ne mos gaboj..Ky personi ketu me ngjan tamam me kamarjerin e atij lokali..E vecante e lokalit eshte se ben vetem dreka vdekjesh..
S'besoj se e njef njeri ketu,po une e dhash mendimin tim..

P.S..Ti thua qe eshte VIP ne forum....Booo,as nuk e kam idene fare..:p

Postuar nga Shenjtori datë 17 Qershor 2004 - 01:10:

Ketu nje foto tjeter e personazhit misterioz (DHIP) me nje nga prezantuesit me te mire ne shqiperi A. Krasta

Postuar nga Dionis datë 17 Qershor 2004 - 02:06:

Thumbs down

O Plloshtani te paskan nxjerrur edhe fotot lal kendej nga forumi.... Shenjtori po ku te lindi kjo ide o vella i nderuar...apo kishe shprehur deshire te caktoje akoma me shume vleren e tij...

"Can't stop"----Redo Hot Chilli Peppers

Postuar nga volter datë 17 Qershor 2004 - 02:15:

O ti Shenjto, cfare deshe te zbuloje me fotot mer byrazer i mbare...Po ato nuk e kane vleren te rrijne aty, sepse mund te perlyhen perlat e forumit...Hajt te lumshin krahet qe m'i ke lal, ej e ke degjeneruar temen lal fare, ketu eshte tema HE, nuk eshte fotot e Plloshtanit...dakort plako...mire, de mire, kete here do t'ua falim per mundin qe keni dhene, dhe per cinizmin e madh qe keni ndaj jetes suaj...
P.s Bledumi perse e ngacmon veten aq shume lal, po kush te ka thene se ka ketu Vip, qetesohu lal, po vec teje kush mund te jete Vip , eshte nje me emrin Bledumi, dhe te ...mos qaj plako dhe mos e nxirr hidherimin me xhaxhin, se keshtu nuk eshte mire, mbaje veten edhe per disa minuta te tera...hajt se te mire jeni ju, dhe koha do t'ju beje patriot dhe njesh fare...

Te pershendes me Bojken Lako --- Merre lehte

Postuar nga Dionis datë 17 Qershor 2004 - 02:24:

Thumbs down

Meqe ti zotrote Shenjtori ke bashkangjitur disa foto te tij, atehere edhe une ngjes ne leter nje foto te Plloshtanit me kantautoret
Ja Plloshtani

Postuar nga hirushja datë 17 Qershor 2004 - 02:33:

Mos vdiqa fare une tani...rashe ne dashuri me thelle. PO ti qenke plloshtani? Po ti Shenjo nga i gjeti keto foto kaq te bukura?

Postuar nga volter datë 17 Qershor 2004 - 02:36:

Jo moj hirushe nuk jam une, po eshte nje engjell qe s'ka emer ne kete toke...mos e beni edhe aq te madhe, se me keni nxjerrur te zezat e te kuqet ne tablote e forumit, po hajt se jam durimtar, dhe ua fal...

"Sabra Caddabra"---Metallica

P.s Shenjtorin dhe Dionis

Gjithsej 10 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.