Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- intriga dashurie midis forumistave? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6269)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk kam takur kurre ne jeten time diken nga interneti/bota virtuale kshtuqe do shprehi pak lirshem disa momente te bukura qe kam kaluar ktu. meqe e njoh veten mire se sa dembel dhe rrealist jam per kto gjera dhe ndoshta nuk do takoj kend kurre ne rrealitet, por nuk i dihet njerzit ndryshojn me kohen:p
me eshte shfaqur ne enderr vetem nje goce ktu, dhe e kam puthur ne enderr, jam zgjuar nga gjumi dhe kam degjuar gjithe diten dhe disa dite me pas nje kenge qe perfaqeson qytetin nga ajo vjen...
nuk po tregoj se kush eshte..:p
te tjera goca ktu qe e kam gjetur veten duke menduar per to kur jashte forumit per nje cast apo me shume jane...
amor, i like but olso she intimitades me:p nje shkrim te sajen qe kam lexuar dhe me ka ngelur ne kujtese kur pershkruan abzervimet qe i ben te dashurit te saj kur takohen ne nje kafe nemos gabohem, dhe pershkeuan bukur in detail, his presence dhe si ai u ndjente pak ne siklet/turpshem/nervious ne pranin e saj...
its soo discomfortin to be in the presnce of a inteligjent girl that can oberve soo much, but there's no better joy then when she comes to the conclusion that she likes you, she adores you...![]()
ne ate shkrim kam imagjinuar veten next to her, dhe sinqerisht qe jam ndjere nervoius while reading it:p
tulipani, me sjedh nje ndjenj paqeje shpirtrore kur imagjinoj te isha me te, me frumezon te behem njeri i mire. (sounds like too much work:p)
evisa, brings out my childlike personaity, me gezon prania e saj, i can be as silly as i want to when i imagine myself around her, and it feels good:p
enigma, nuk kam folur kurr me te, dhe nuk di pothuajse asgje per te, por disa here me ka bere pershtypje...wnadering:p
p'sh enya me duket me shume si njeri i afert dhe nuk mendoj shume kshtu, kotka me ka pelqyer gjithmone si njeri dhe do u shprehesha lirshem around her se e shoh si shoqe, mike,,,
kundershtuesja me eshte dukur gjithmone goce e persosur, nuk na ka dhene shancin kurre te imagjinojm per te kur ajo s'pushon duke folur per burrin e saj...
hands off:p
lela, gjithmone me duket nje dhecke e lezetshme, larg syrit larg zemres i thojn, nuk duket kund me, se ari nuk futet me ne forum pranaj:p![]()
balerinen, kisha nje crush te fshehte kur nuk e dija se sa vjece ishte, me dukej edhe me madhe/pjekur se une kur komentonte, kur zbulova moshen e saj, now i sincierely adore her more so as friends![]()
agata, shume simpatike por tip i mbyllur, misterioze, nuk kam folur me te pothuajse kurre...
ksenian as nuk e njoh dhe as nuk me njeh, por me duket nje shpirt shume simpatike...me aq sa kam lexuar nga ajo..
bjonja, eshte e martuar,heqim dore:p por me pelqen se ka ndjenja shume kur shkruan...
klodel me duket e cmendur one of those weirdo psycho girls lost deep in her selfcenter self observing world, where she sometimes i think she shinks that she created the universe, that makes her cute olso in some weird way!
ka edhe goca te tjera qe po me vijn ndermend tani, po e e le me kaq per sot...![]()
nuk do kishte kuptim te flasim vetem per ato gocat qe pelqejm pa permend ato qe me duken shume anoying.
dy goca ktu qe me duken shume anoying sikur nje kenge qe e urren aq shume por te ngelet ne tru gjithe diten nganjehre...
donika dhe 4ever... por kjo sdo t'thote se nuk kam shijuar pranin e tyre ne forum...
p.sh mos te merziten ato qe nuk i permnda,,,dhe mos te merakosen ato qe nuk jane ne fillim te listes, with hard work you can achieve anythingp.sh cecila as nuk ishte ne liste, tani qe na tregoi se eshte e vetmuar ngaqe eshte shume e bukur, po ngjitet shpejt ne krye te listes
![]()
Une rashe ne dashuri me Bleten , lol ))))
goxha interesante kjo tem
duhet ta lexoj nga fillimi
te krijoj 1 ide te perafert per antaret tu
Paska qene tema gati. Kot e hapa temen e telenoveles.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
amor, i like but olso she intimitades me:p nje shkrim te sajen qe kam lexuar dhe me ka ngelur ne kujtese kur pershkruan abzervimet qe i ben te dashurit te saj kur takohen ne nje kafe nemos gabohem, dhe pershkeuan bukur in detail, his presence dhe si ai u ndjente pak ne siklet/turpshem/nervious ne pranin e saj...
its soo discomfortin to be in the presnce of a inteligjent girl that can oberve soo much, but there's no better joy then when she comes to the conclusion that she likes you, she adores you...![]()
ne ate shkrim kam imagjinuar veten next to her, dhe sinqerisht qe jam ndjere nervoius while reading it:p
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
p.sh cecila as nuk ishte ne liste, tani qe na tregoi se eshte e vetmuar ngaqe eshte shume e bukur, po ngjitet shpejt ne krye te listes
sa kam qeshur o kurti...Po prape une dal ne origjine sepse jam shume dyshuse...dhe qe te me vendosesh ne krye te listes dmth ke qellime jo serioze.
Persa i perket temes i kam lexuar te gjithe pa perjashtim,personat te cilet me kane lene nje shije fisnikerie kane qene pak...
Nuk jam nga ato vajza qe dashurohen me kohen sepse kam nje filozofi sa me shume ta njohesh tjetrin aq me difekte i gjen.(keshtu edhe puna e leximeve ketu).
Po them vetem se ska shume kohe qe pa e njohur fare nje djale,instikti im me drejtoi drejt tij...kesaj i thone dashuri me shikim(lexim) te pare...
Ai eshte...besoj se e kupton...po ashtu mos hezitoj te me nisi nje email privat.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
sa ndryshe ka qene Cec ne 2009-en
lool
Kush t'a ka thyer currilin e zemres moj sheqerpare?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kush t'a ka thyer currilin e zemres moj sheqerpare?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
yyy po qe m'ka shku mendja per sheqerpare
Ne teme: S'ka lind akoma ai njeri te me thyej zemrenthjeshte jetoj momentin gratuit nqs ma jep
po te iki i them mire e bone se lirove venin
![]()
![]()
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 » Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.