Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Jeni xhelozè ne dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=894)

Postuar nga skalabrino datë 03 Qershor 2006 - 02:43:

kush eshte ai qe nuk eshte xheloz ne dashuri aman ckuptim do kishte dashuria pa xhelozi

Postuar nga Demokrate4ever datë 03 Qershor 2006 - 02:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Ku ka dashuri ka xhelozi, ku ka xhelozi ka keqkuptime. Ku ka keqkuptime ka sherr. Ku ka sherr ka ndarje. Me pak fjale, pune m.... e ngatrruar, me falni...

sa sterhollime i ben dhe ti lord.. Ti e ndjell te keqen pa qene afer.

Postuar nga Topolina datë 09 Qershor 2006 - 23:41:

Jam shume xheloze "i shkreti ai qe te me marr"...:p :p

Postuar nga roke datë 10 Qershor 2006 - 12:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Topolina
Jam shume xheloze "i shkreti ai qe te me marr"...:p :p

te shkretet ata thuaj:p
une per vete sjam xheloz sepse skam kujtese te forte per te mbajtur mend per ke te behem xheloz

Postuar nga darma datë 23 Qershor 2006 - 09:40:

Xheloze

Po tani te them te drejten nuk mendoj se jam njeri xheloz.........deri diku te tere jemi xheloz, por dua te them qe nuk mendoj se i kaloj kufinjte.....edhe nese behem xheloze ne ndonje cast mundohem te mos influencoj ne marrdhenien time me partnerin ......(gjithmon nese nuk eshte faji tij se nese shikoj partnerin tim te flirtoje hapur me nje tjeter , te gjej brime ku te futet se ha buk me gjalp kikiriku dhe kocifoz pastaj ) naaa mos mu trembni se shaka po bej
Te them te drejten jeta me ka mesuar te mos behem me xheloze e perse duhet te stresohem une .......ato qe na duan do te rrine me ne dhe ata qe nuk na duan eshte me mire te vuajme per ta sesa te genjejme veten se kemi nje lidhje ideale......

Postuar nga Niqua datë 23 Gusht 2006 - 09:47:

nuk jam xheloze aspak ngaqe jam me e mire se ai. dhe ai e di qe une jam me e mire prandaj ai eshte xheloz e jo une.

Postuar nga amor alucius datë 23 Gusht 2006 - 11:39:

Xheloze?Mesa kam vene re sa me e semure eshte lidhja,sa me shume mungese besimi ka,sa me shume genjeshtra,sa me shume gjera qe te heqin besimin ne lidhjen qe ke...aq me teper xhelozi.

Nese jam xheloze?Hic!Ka qene perhere korrekt dhe ne aq shume kohe qe kemi bashke s'ka patur qofte dhe nje rast qe ky mund te kete bere hapa te gabuar.Persa ju perket femrave te tjera qe i qendrojne perreth?Ehuha,c'me intereson mua qe i sillen e peshtillen kur jam e sigurte per kete timin? Biles me behet qejfi,do thote qe kam ditur te zgjedh  biles shpesh bejme shaka me  ndodhira te tilla.Nese eshte dicka qe s'mund te duroj jane femrat qe mundohen te largojne partneret nga kontaktet me femrat e tjera nga xhelozia,duke mos kuptuar qe po ia dha truri e gjen formen per t'u afruar me dike...keshtu qe LIRI is the best solution.Ndodh te shihemi ne restaurant ai i shoqeruar,une e shoqeruar me njerez te tjere; 5min me njeri-tjetrin pastaj cdonjeri vazhdon punen e tije/saje.Per mua s'ka sodisfaksion me te madh sesa ta shoh te shoqeruar(qofte dhe per gjera pune)dhe te di me siguri qe ai mendjen e ka tek une.

Ne nje lidhje te shendoshe besoj qe njeriu zgjedh CDO DITE per partnerin qe ka duke bere zgjedhjet e duhura.

Postuar nga Amstel datë 09 Shtator 2006 - 23:35:

xheloz shpesh here po atje ku ka dashuri ka dhe xhelozi sic eshte permendur edhe me larte

Postuar nga Katilesha datë 10 Shtator 2006 - 02:55:

aspak se e di qe ai ma te mire se une as qe ka shanset me e gjet...........

Postuar nga tresh datë 10 Shtator 2006 - 02:57:

e keshtu kot gabimisht me e gjete??

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.