Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Jo o Gangoo jo, As vetem nuk shkoj, as nuk kam shkuar ndonjehere edhe kurr nuk kam per te shkuar as me te dashuren/gruan.As nuk i kam menduar ndonjehere gjera te tilla edhe jo me te bej.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni ..
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Jo o Gangoo jo, As vetem nuk shkoj, as nuk kam shkuar ndonjehere edhe kurr nuk kam per te shkuar as me te dashuren/gruan.As nuk i kam menduar ndonjehere gjera te tilla edhe jo me te bej.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
se dolem nga tema..
![]()
Gezohem myzo.Puthi dyja..te voglen per mua te madhen per ty..![]()
tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni ..
do tentonit ta preknit pa pyetur te dashuren..s'do ta preknit ..apo do pysni te dashuren dhe nese u lejon do e benit dicka te tille? ?
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
po un se kuptoj.. pse duhet cuar gf ne keto lloj vendesh??
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ti ca ben ne ato vende iher?![]()
Apo je ne gjendje te vete-kontrollohesh me shume se nje femer?
![]()
![]()
Citim:
si me ca boj, dhe kush foli per kontroll nje her??? :p lol
Citim:
po ja kullosim syte.. shofi levizjet e tyre.. dhe i shkruajme ne defter.. dhe ja japim gf's ne dark.. i them studjoi cik ato ne defter qe te jesh ne forme :p cuz i wanna see a movie live:p
Citim:
Shkon te jargesh mbas femrave te tjera,eeee qafir?Hahahahaha!Normalisht kur je i lidhur,dhe je ne nje lidhje serioze,stripclubet duhen fshire nga lista(ose merre dhe partneren me vete).
E ke i goce mo qe te kullosesh syte,oj ky.Hahahahaha.Ca kam qesh!Shkon me shkru ne defter gjonat e?Hahahaha.Po s'ke nevoje fare te shkruash po e more me vete :pKeshtu ajo leksionet i ka dhe te vizualizuara
![]()
Citim:
je ne vete?? lol ... dmth te vi shoku te thot ne pasnesermen... yo man i saw ur girl last night striping... she was hot :p j/k
Citim:
Stripping?Pse mo,ju qe shkoni ne stripclubs,strip-ni?Hahahahaha!Kete se dija una.Une thashe merre me vete,keshtu ajo shef te tjeret stripping.Big difference!
Kendej ku banoj une eshte funny kur shef ciftet duke u grric mbas "nates te beqarise" qe marrin qera strippers etj.Njona po shante te fejuarin me sa ze qe kishte ne mes te rruges se kishte prek ate gocen qe i kishin marre me qera shoket hahaha.
une kam qene dy here ne stripclub njeher me te dashurin dhe njeher me nje shoqe.. ohhh ma god ca gallade ishte.. erdhi njana dhe me futi gjokset n'turi skishte faj e shkreta mendoj se jam lezbike gjuj pare une asaj sikur isha mashkull...dhe sa per te dashurin tim me shku ne strip club pufffffff sme plas hic per zotin.. e ja kam pi langun kti timit si duket kush ma e bukur se une hahahah..
Citim:
Eshte gjynaf te vdese robi pa vajt i here ne jete ne stripclub cuno ,keshtu qe kurre mos thuaj"kurre"Une e kam vene ne listen e 100-gjerave-per-te-bere-ne-te-ardhmen.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
une kam qene dy here ne stripclub njeher me te dashurin dhe njeher me nje shoqe.. ohhh ma god ca gallade ishte.. erdhi njana dhe me futi gjokset n'turi skishte faj e shkreta mendoj se jam lezbike gjuj pare une asaj sikur isha mashkull...dhe sa per te dashurin tim me shku ne strip club pufffffff sme plas hic per zotin.. e ja kam pi langun kti timit si duket kush ma e bukur se une hahahah..
une i preferoj shume lokalet e nates sepse me falin shume kenaqesi dhe per ato ore qe kaloj atje zhduket i gjithe stresi i dites...
i keshilloj te gjithe te dalin dhe te defrehen sepse nuk ka per tju dale keq...
me duket se u bera edhe une si doktor adhamudhi per keshilla
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
une i preferoj shume lokalet e nates sepse me falin shume kenaqesi dhe per ato ore qe kaloj atje zhduket i gjithe stresi i dites...
i keshilloj te gjithe te dalin dhe te defrehen sepse nuk ka per tju dale keq...
me duket se u bera edhe une si doktor adhamudhi per keshilla![]()
Hajde tolerance hajde...
Une per vete deri ne momentin qe ja plotesoj vet te gjitha detyrat si femer dhe e dashur skam pse toleroj qe ai te shohi femra te tjera lakuriq...))
Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
Hajde tolerance hajde...
Une per vete deri ne momentin qe ja plotesoj vet te gjitha detyrat si femer dhe e dashur skam pse toleroj qe ai te shohi femra te tjera lakuriq...))
ok une jam "gati" e sigurt qe djemt nuk dashurojne m ete vertete... nese thoni qe dashuroni///me thuani keni qajtur ndoni her per dashuri
Fjo cja ke fut kot tani.. pse nuk dashurojne djemet se mos e keni zemren nga guri ju... biles djemet dashurojne me shpejt dhe me shume sesa femrat por nuk e shprehin sa ne.... i dashuri im me dashuron dhe me dashuron jashte mase dhe e shoh ne cdo aspekt....
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Fjo cja ke fut kot tani.. pse nuk dashurojne djemet se mos e keni zemren nga guri ju... biles djemet dashurojne me shpejt dhe me shume sesa femrat por nuk e shprehin sa ne.... i dashuri im me dashuron dhe me dashuron jashte mase dhe e shoh ne cdo aspekt....
Meshkujt sdashurojne........
ps,pse , egziston dashuria?!pse , egzistojne dhe meshkujt?!
Citim:
Po citoj ato që tha FjO!!@
e si je aq e sigurt ti....ai mund "ta shpreh" ne shume menyra por ato mund te jene falso...kurre mos ji aq e sigurt... ndoshta ai qe ma se paku e pret te zhgenjen.......................por gjithsesi ti e din...ky ishte mendimi im....te pershendes
Per cfare Lojrash e ke fjalen ti amo
ps,pmp
Tani ti cuni i ardhshem i sat shoqe" amo' "me thote vetem partneri :p Se dyti,me "lojera" e kam fjalen puci-puci me me femrat e huaja,dhe nganjehere s'e bejne ngaqe duan por vetem ngaqe mendojne qe po e ftoi nje femer ne ate akt meshkujt duhet te pranojne perhere.
Dhe hoo,ne femrat e kemi zakon ti marrim gjerat teper seriozisht dhe kur s'jane.(Ne fakt jo vetem femrat,me ka rastisur te njoh meshkuj qe nje buzeqeshje miresjelljeje e merrnin si nje propozim martese puhh)
Mgjth,sic thashe dhe me lart,meshkujt e huaj te bejne ca te duan,rendesi ka qe ai mashkulli im si ben
P.s. Po,por no comment!
Citim:
Tani ti cuni i ardhshem i sat shoqe" amo' "me thote vetem partneri :pSe dyti,me "lojera" e kam fjalen puci-puci me me femrat e huaja,dhe nganjehere s'e bejne ngaqe duan por vetem ngaqe mendojne qe po e ftoi nje femer ne ate akt meshkujt duhet te pranojne perhere.
Dhe hoo,ne femrat e kemi zakon ti marrim gjerat teper seriozisht dhe kur s'jane.(Ne fakt jo vetem femrat,me ka rastisur te njoh meshkuj qe nje buzeqeshje miresjelljeje e merrnin si nje propozim martese puhh)
Mgjth,sic thashe dhe me lart,meshkujt e huaj te bejne ca te duan,rendesi ka qe ai mashkulli im si ben
P.s. Po,por no comment!
Citim:
Ncuq-ncuq-ncuq,meshkujt dashurojne dhe me raste dashurojne shume me teper se nje femer.Epo tani mese normale qe ka tipa qe shkojne sa per tralala me nje femer,ashtu sic shkojne dhe femrat me nje mashkull(edhepse mund te mos e pelqejne shume)vetem sa per te mos u ndier vetem.
Se di por keto "lojerat" e meshkujve me bejne te qesh,ne shume raste i bejne pa menduar gjate dhe me nje pasterti shpirterore qe...Kurse kur e ben femra,aha,e ka menduar mire shume ate pune
![]()
E si perfundim,te tjeret te bejne ca te duan,rendesi ka qe si ben ai i imi![]()
![]()
![]()
se gjashti...femrat skane pyetje dhe kan filluar me pergjigje
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
se gjashti...femrat skane pyetje dhe kan filluar me pergjigje![]()
![]()
![]()
zerin e kam pike te dobet
Citim:
zerin e kam pike te dobet![]()
Definitivisht zeri eshte dicka e rendesishme per disa...gjithashtu dhe per disa duhet fshehur.......
ps,jo cdo gje qe fshihet eshte genjeshter....
Cdokush ka perkufizimin personal te genjeshtres
Problemi eshte mos ta kene aq personal sa ta kthejne te verteten ne te tille.....
definitivisht ju femrat luani me aq pasion lojen sa dilni nga fusha..........
(dole nga Tema Pyetje ke ?!
Citim:
Pyetje ke ?!![]()
ps,mire do ishte te kishe pyetje......po me qe ske ...atehehere......ok
cudi si u shteruan keto femrat.......
Citim:
cudi si u shteruan keto femrat.......![]()
Ok, po vazhdoj me pyetje per djemte.
Sa ore ne dite punoni?
pyetje per djemte ....
c'mendim keni per meshkujt qe njehere ne dy jave ose ne muaj get a manicure???
Besoj se eshte gje normale ne pastertine e nje mashkulli klasik,sportiv apo te thjeshte fare.Edhe parfumi apo pastertia trupore aty hyjne besoj.
Vetem ato qe rregullojne vetullat do menohesha pak??
Citim:
Po citoj ato që tha Boksieri
Vetem ato qe rregullojne vetullat do menohesha pak??
Pytja ime eshte..
Cili eshte sekreti prapa lidhjes legjendare meshkuj-shi!
Citim:
Cili eshte sekreti prapa lidhjes legjendare meshkuj-shi!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Ca do te thote ?!
Une se kisha degjuar kurre me pare kete, sidoqofte nese eshte e vertete sdo te jete e vertete sepse pak njerez e pelqejne shiun, per te vetmen arsye se te ben te ndihesh sad. Megjithate ndonjehere me pelqen edhe mua te dal e te lagem te behem qulle...nganjehere kur me iken truri!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Une se kisha degjuar kurre me pare kete, sidoqofte nese eshte e vertete sdo te jete e vertete sepse pak njerez e pelqejne shiun, per te vetmen arsye se te ben te ndihesh sad. Megjithate ndonjehere me pelqen edhe mua te dal e te lagem te behem qulle...nganjehere kur me iken truri!![]()
Kenaqesia qendron ne provimin e rrezistences se vetes, mendoj. Nuk eshte tamam kenaqesi por prove...megjithate pyetja eshte e veshtire
Na bej ndoj pyetje me te lehte.
flm lezhjani per komentet.
dmth mesa e kuptoj une ate qe po thua ti..eshte nje forme per te "ndeshkuar" veten, per te pare se sa je ne gjendje te mbash?..apo s'e kam kuptuar drejte?
Ndonje ide tjeter nga meshkujt...?
hmmm desh tu pergjigja eng_girl po sjam mashkull lol..
cuna meditoni ndonjeher???.....
Citim:
flm lezhjani per komentet.
dmth mesa e kuptoj une ate qe po thua ti..eshte nje forme per te "ndeshkuar" veten, per te pare se sa je ne gjendje te mbash?..apo s'e kam kuptuar drejte?
po pyetjes time nuk i pergjigjesh ti
lezhjani 82
cila eshte pija e preferuar???
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.