Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)

Postuar nga Enya datë 01 Tetor 2006 - 06:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon

Jo o Gangoo jo, As vetem nuk shkoj, as nuk kam shkuar ndonjehere edhe kurr nuk kam per te shkuar as me te dashuren/gruan.As nuk i kam menduar ndonjehere gjera te tilla edhe jo me te bej.

Me fal,s`desha te lendoj askend Harmageddon.

Thjeshte po fantazonim, bazuar ne rrealitet deri-diku.

Gjithcka varet nga karakteri i njeriut.

Respekte.

Postuar nga amor alucius datë 01 Tetor 2006 - 13:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni .. 

Aha,as qe behet fjale.Une s'do e kisha problem fare ta shoqeroja ne stripclub,me teper dhe per kuriozitet meqe s'kam qene asnjehere,por qe te behej fjale per prekje...grrrrrrr Toleranca ime s'shkon deri aty! Mgjth ky partneri im s'i ka me qejf stripclubet,kendej ju pijne longun stripclubeve ne kohen studentore me pas s'shkojne me .Damn it,s'me eci :p

Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
 Jo o Gangoo jo, As vetem nuk shkoj, as nuk kam shkuar ndonjehere edhe kurr nuk kam per te shkuar as me te dashuren/gruan.As nuk i kam menduar ndonjehere gjera te tilla edhe jo me te bej.

Eshte gjynaf te vdese robi pa vajt i here ne jete ne stripclub cuno ,keshtu qe kurre mos thuaj"kurre" Une e kam vene ne listen e 100-gjerave-per-te-bere-ne-te-ardhmen.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Tetor 2006 - 13:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
se dolem nga tema..
Gezohem myzo.Puthi dyja..te voglen per mua te madhen per ty..

tani jemi qe jemi ne ekte strip klub nese ishit me te dashuren, nese vajza qe po ben strip vjen dhe ulet afer,fillon te kerceje siper gjunjeve tuaj pastaj tu preke dhe ajo kerkon qe ju ta prekni ..
do tentonit ta preknit pa pyetur te dashuren..s'do ta preknit ..apo do pysni te dashuren dhe nese u lejon do e benit dicka te tille? ?

po    un se  kuptoj.. pse   duhet  cuar gf ne   keto lloj vendesh??  se  edhe plak te jesh   atje te  ngrihet karakteri,  gjaku te  velon :p ..   vetem te jesh  gay  mund te mos ndodhin    ato qe   thash me  pare , lol

un  vet kam qen nja  ca  her me  shoqerine, kemi  qen perzim  cuna/goca... po  gf, gruan   apo ku  di un   smendoj   ta  coj noi her ne vend te tille.. jo per gje po  sdua te  hap  vatra  xhelozie &  sherri :p

Postuar nga amor alucius datë 01 Tetor 2006 - 13:19:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
 po    un se  kuptoj.. pse   duhet  cuar gf ne   keto lloj vendesh?? 

Ti ca ben ne ato vende iher?  Apo je ne gjendje te vete-kontrollohesh me shume se nje femer?  

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Tetor 2006 - 13:24:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ti ca ben ne ato vende iher?  Apo je ne gjendje te vete-kontrollohesh me shume se nje femer?  

si me  ca   boj, dhe kush  foli per kontroll nje her??? :p lol

po ja kullosim  syte.. shofi levizjet  e tyre.. dhe i  shkruajme  ne  defter.. dhe  ja  japim gf's ne  dark.. i  them  studjoi  cik ato   ne  defter qe te jesh ne  forme :p  cuz i  wanna  see a movie live :p

Postuar nga amor alucius datë 01 Tetor 2006 - 13:28:

Citim:
 si me  ca   boj, dhe kush  foli per kontroll nje her??? :p lol

Shkon te jargesh mbas femrave te tjera,eeee qafir?Hahahahaha!Normalisht kur je i lidhur,dhe je ne nje lidhje serioze,stripclubet duhen fshire nga lista(ose merre dhe partneren me vete).

Citim:
po ja kullosim  syte.. shofi levizjet  e tyre.. dhe i  shkruajme  ne  defter.. dhe  ja  japim gf's ne  dark.. i  them  studjoi  cik ato   ne  defter qe te jesh ne  forme :p  cuz i  wanna  see a movie live :p

E ke i goce mo qe te kullosesh syte,oj ky.Hahahahaha.Ca kam qesh!Shkon me shkru ne defter gjonat e?Hahahaha.Po s'ke nevoje fare te shkruash po e more me vete :p Keshtu ajo leksionet i ka dhe te vizualizuara

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Tetor 2006 - 13:32:

Citim:

Shkon te jargesh mbas femrave te tjera,eeee qafir?Hahahahaha!Normalisht kur je i lidhur,dhe je ne nje lidhje serioze,stripclubet duhen fshire nga lista(ose merre dhe partneren me vete).

E ke i goce mo qe te kullosesh syte,oj ky.Hahahahaha.Ca kam qesh!Shkon me shkru ne defter gjonat e?Hahahaha.Po s'ke nevoje fare te shkruash po e more me vete :p Keshtu ajo leksionet i ka dhe te vizualizuara

je ne  vete?? lol  ... dmth    te  vi   shoku te  thot ne pasnesermen...  yo  man i  saw ur  girl last  night  striping... she  was hot :p   j/k

jo ashu jo se ka  cecua bicak... pastaj  e kam   krevatin king  size un... tashi e kam  vetem..  po  para ca kohesh  e kisha me te lol...  u knoe  wut i mean..  bohej stripi  mu ne mes te  dhomes :p

Postuar nga amor alucius datë 01 Tetor 2006 - 13:46:

Citim:
  je ne  vete?? lol  ... dmth    te  vi   shoku te  thot ne pasnesermen...  yo  man i  saw ur  girl last  night  striping... she  was hot :p   j/k 

Stripping?Pse mo,ju qe shkoni ne stripclubs,strip-ni?Hahahahaha!Kete se dija una.Une thashe merre me vete,keshtu ajo shef te tjeret stripping.Big difference!

Kendej ku banoj une eshte funny kur shef ciftet duke u grric mbas "nates te beqarise" qe marrin qera strippers etj.Njona po shante te fejuarin me sa ze qe kishte ne mes te rruges se kishte prek ate gocen qe i kishin marre me qera shoket hahaha.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 01 Tetor 2006 - 14:03:

Citim:

Stripping?Pse mo,ju qe shkoni ne stripclubs,strip-ni?Hahahahaha!Kete se dija una.Une thashe merre me vete,keshtu ajo shef te tjeret stripping.Big difference!

Kendej ku banoj une eshte funny kur shef ciftet duke u grric mbas "nates te beqarise" qe marrin qera strippers etj.Njona po shante te fejuarin me sa ze qe kishte ne mes te rruges se kishte prek ate gocen qe i kishin marre me qera shoket hahaha.

nuk  stripim ne  mi jo... lol te  thash       kullosim syte ...

pastaj ketu  slejohet ti prekesh mi.. se te nxjer   bg me plasaritje jasht

kur kam    vajt per her te pare, kam  qen 18  skisha pak  qe  kisha ardh ne usa.. edhe kupton ti na mundonte  cik  ere fshatit :p  nejse..

edhe  ata shoket nje nga  tirana,  nje  shkodran dhe  nja dy nga mali  zi...   futem brenda un.. me nje fake  id  lol.. kur  cte shof barabim barabum aty.. u skuqa u bera  paparunde gruri :p..  nejse sipas  zakonit u ulem   ashu afer , lol.. edhe oppp  leket  para..    ca beni ore u  thash?? nxir ore eket me  than, leri llafet...  nejse vete i beje  1she $ un nja  30 $   lol.. edhe ulem prap..  kur do ti  vjen ke mua ajo   e   para  e   do kalonte te keta  me  radhe... barabim un direkt  duart, lol..  skaluan  10  sec e pash veten ne  parking lot .. po kupton ti here pare.. pastaj u know.. ndryshoi puna lol...

e keshu ti.. qe un  sme  shkon mendja  me ndonje goc  qe  dal  dmth ta kem  gf, {pasi tashi jam  single and i  feel like free 2  do anything i like   } ta coj ne   strip  club... per te mesuar.... ahuheee sot  jan te mesuara.. skan nevoj per leksione me   

Postuar nga Niqua datë 01 Tetor 2006 - 19:05:

une kam qene dy here ne stripclub njeher me te dashurin dhe njeher me nje shoqe.. ohhh ma god ca gallade ishte.. erdhi njana dhe me futi gjokset n'turi skishte faj e shkreta mendoj se jam lezbike gjuj pare une asaj sikur isha mashkull...dhe sa per te dashurin tim me shku ne strip club pufffffff sme plas hic per zotin.. e ja kam pi langun kti timit si duket kush ma e bukur se une hahahah..

Postuar nga Goku datë 02 Tetor 2006 - 06:38:

Citim:

Eshte gjynaf te vdese robi pa vajt i here ne jete ne stripclub cuno ,keshtu qe kurre mos thuaj"kurre" Une e kam vene ne listen e 100-gjerave-per-te-bere-ne-te-ardhmen.

Pse eshte gjynaf se thua ti keshtu ? Per mua eshte gjunaf te shkoj  edhe jo mos te shkoj.   Sa  per ate shprehjen "Kurre mos thuaj Kurre" believe you or not une jam nga ata qe them KURR..

Postuar nga cupka datë 02 Tetor 2006 - 18:13:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
une kam qene dy here ne stripclub njeher me te dashurin dhe njeher me nje shoqe.. ohhh ma god ca gallade ishte.. erdhi njana dhe me futi gjokset n'turi skishte faj e shkreta mendoj se jam lezbike gjuj pare une asaj sikur isha mashkull...dhe sa per te dashurin tim me shku ne strip club pufffffff sme plas hic per zotin.. e ja kam pi langun kti timit si duket kush ma e bukur se une hahahah..

lol.
dhe une dy here kam qene. E para ishte me gocat e punes, meqe isha e virgjer nga kesi punesh donin te me c'virgjeronin... ububuja sa turp qe me vinte kur me qaseshin, si purpurri skuqesha, te ishin goca, as do ma ndjente fare po ishin meshkuj qe me perdridheshin si te kishin ndonje hu ne vend te keq
Dhe heren e dyte vajta me inamoraton (qe erdhi per hater se valla nuk i ka dhe me aq qejf) dhe ca cifte te tjera. Po kesaj here ja kisha marre doren lol... kur me qaseshin helbete per ndonje bakshish, une ulesha medemek te rregulloja kepucet... pse nga mua me damar Gjirokastriti do nxirrnin para ato? lol

Postuar nga oliinter datë 02 Tetor 2006 - 18:19:

une i preferoj shume lokalet e nates sepse me falin shume kenaqesi dhe per ato ore qe kaloj atje zhduket i gjithe stresi i dites...

i keshilloj te gjithe te dalin dhe te defrehen sepse nuk ka per tju dale keq...

me duket se u bera edhe une si doktor adhamudhi per keshilla

Postuar nga comja datë 02 Tetor 2006 - 19:51:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
une i preferoj shume lokalet e nates sepse me falin shume kenaqesi dhe per ato ore qe kaloj atje zhduket i gjithe stresi i dites...

i keshilloj te gjithe te dalin dhe te defrehen sepse nuk ka per tju dale keq...

me duket se u bera edhe une si doktor adhamudhi per keshilla

Edhe une do te doja por ama te jem vetem qe te kem mundesi me kercy me ke me do qefi jo me shku me te dashurin dhe si une si ai duhet vetem te shohim njeritjetrin se pastaj behemi xheloza me pa femra ose meshkuj te tjere.
Mir do qe dhe sikur te kishe nje shoqerues sa per ate nate thjesht per muhabet jo per gje tjeter.

Postuar nga ADELAIDA datë 17 Tetor 2006 - 22:47:

Hajde tolerance hajde...
Une per vete deri ne momentin qe ja plotesoj vet te gjitha detyrat si femer dhe e dashur skam pse toleroj qe ai te shohi femra te tjera lakuriq...))

Postuar nga METAXA datë 18 Tetor 2006 - 14:57:

Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
Hajde tolerance hajde...
Une per vete deri ne momentin qe ja plotesoj vet te gjitha detyrat si femer dhe e dashur skam pse toleroj qe ai te shohi femra te tjera lakuriq...))

Ah te ishte ashtu sic thua ti mi adelajde, sdo tradhetonim kurre ne.

Po ja qe kurioziteti po na merr ne qafe. 'Hajde te dredhme qe i boka belit kjo hajde' - mendon cuni ne pub dhe pastaj fap nje mendim tjeter 'Kushedi si do dridhet kur ta kem siper' hahahahahahah.

Mgjth parimisht te jap te drejte, nqs nje femer ja ploteson te gjithe deshirat mashkullit te vet, nuk e justifikoj mashkullin. Eshte e (pa)falshme.

Postuar nga FjO!!@ datë 24 Tetor 2006 - 20:19:

ok une jam "gati" e sigurt qe djemt nuk dashurojne m ete vertete... nese thoni qe dashuroni///me thuani keni qajtur ndoni her per dashuri

Postuar nga Niqua datë 24 Tetor 2006 - 20:27:

Fjo cja ke fut kot tani.. pse nuk dashurojne djemet se mos e keni zemren nga guri ju... biles djemet dashurojne me shpejt dhe me shume sesa femrat por nuk e shprehin sa ne.... i dashuri im me dashuron dhe me dashuron jashte mase dhe e shoh ne cdo aspekt....

Postuar nga FjO!!@ datë 24 Tetor 2006 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Fjo cja ke fut kot tani.. pse nuk dashurojne djemet se mos e keni zemren nga guri ju... biles djemet dashurojne me shpejt dhe me shume sesa femrat por nuk e shprehin sa ne.... i dashuri im me dashuron dhe me dashuron jashte mase dhe e shoh ne cdo aspekt....

e si je aq e sigurt ti....ai mund "ta shpreh" ne shume menyra por ato mund te jene falso...kurre mos ji aq e sigurt... ndoshta ai qe ma se paku e pret te zhgenjen.......................por gjithsesi ti e din...ky ishte mendimi im....te pershendes

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 22:48:

Thumbs up

Meshkujt sdashurojne........

ps,pse , egziston dashuria?!pse , egzistojne dhe meshkujt?!

Postuar nga amor alucius datë 24 Tetor 2006 - 22:55:

Citim:
Po citoj ato që tha FjO!!@
e si je aq e sigurt ti....ai mund "ta shpreh" ne shume menyra por ato mund te jene falso...kurre mos ji aq e sigurt... ndoshta ai qe ma se paku e pret te zhgenjen.......................por gjithsesi ti e din...ky ishte mendimi im....te pershendes

Ncuq-ncuq-ncuq,meshkujt dashurojne dhe me raste dashurojne shume me teper se nje femer.Epo tani mese normale qe ka tipa qe shkojne sa per tralala me nje femer,ashtu sic shkojne dhe femrat me nje mashkull(edhepse mund te mos e pelqejne shume)vetem sa per te mos u ndier vetem.

Se di por keto "lojerat" e meshkujve me bejne te qesh,ne shume raste i bejne pa menduar gjate dhe me nje pasterti shpirterore qe... Kurse kur e ben femra,aha,e ka menduar mire shume ate pune

E si perfundim,te tjeret te bejne ca te duan,rendesi ka qe si ben ai i imi

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 22:57:

Per cfare Lojrash e ke fjalen ti amo

ps,pmp

Postuar nga amor alucius datë 24 Tetor 2006 - 23:04:

Tani ti cuni i ardhshem i sat shoqe" amo' "me thote vetem partneri :p Se dyti,me "lojera" e kam fjalen puci-puci me me femrat e huaja,dhe nganjehere s'e bejne ngaqe duan por vetem ngaqe mendojne qe po e ftoi nje femer ne ate akt meshkujt duhet te pranojne perhere.

Dhe hoo,ne femrat e kemi zakon ti marrim gjerat teper seriozisht dhe kur s'jane.(Ne fakt jo vetem femrat,me ka rastisur te njoh meshkuj qe nje buzeqeshje miresjelljeje e merrnin si nje propozim martese puhh)

Mgjth,sic thashe dhe me lart,meshkujt e huaj te  bejne ca te duan,rendesi ka qe ai mashkulli im si ben

P.s. Po,por no comment!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 23:08:

Citim:
Tani ti cuni i ardhshem i sat shoqe" amo' "me thote vetem partneri :p Se dyti,me "lojera" e kam fjalen puci-puci me me femrat e huaja,dhe nganjehere s'e bejne ngaqe duan por vetem ngaqe mendojne qe po e ftoi nje femer ne ate akt meshkujt duhet te pranojne perhere.

Dhe hoo,ne femrat e kemi zakon ti marrim gjerat teper seriozisht dhe kur s'jane.(Ne fakt jo vetem femrat,me ka rastisur te njoh meshkuj qe nje buzeqeshje miresjelljeje e merrnin si nje propozim martese puhh)

Mgjth,sic thashe dhe me lart,meshkujt e huaj te  bejne ca te duan,rendesi ka qe ai mashkulli im si ben

P.s. Po,por no comment!

Se pari ,deri tek "amo" smora vesh gje
se dyti "amo" e perdora si shkurtim i Amor alucius....
Se treti Lojrat sme intersojne se sjam Femije
Se katerti Tkxh
Se pesti Ciao

Postuar nga Niqua datë 24 Tetor 2006 - 23:09:

Citim:

Ncuq-ncuq-ncuq,meshkujt dashurojne dhe me raste dashurojne shume me teper se nje femer.Epo tani mese normale qe ka tipa qe shkojne sa per tralala me nje femer,ashtu sic shkojne dhe femrat me nje mashkull(edhepse mund te mos e pelqejne shume)vetem sa per te mos u ndier vetem.

Se di por keto "lojerat" e meshkujve me bejne te qesh,ne shume raste i bejne pa menduar gjate dhe me nje pasterti shpirterore qe... Kurse kur e ben femra,aha,e ka menduar mire shume ate pune

E si perfundim,te tjeret te bejne ca te duan,rendesi ka qe si ben ai i imi

Fjo pergjigjen time ta kthej amore..

spo lodhem kot..

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 23:10:

se gjashti...femrat skane pyetje dhe kan filluar me pergjigje

Postuar nga amor alucius datë 24 Tetor 2006 - 23:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
se gjashti...femrat skane pyetje dhe kan filluar me pergjigje

Hajt mo se po e gjej une nje pyetje: ca preferon tek nje femer Eric?

Dreqe

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 23:17:

zerin e kam pike te dobet

Postuar nga amor alucius datë 24 Tetor 2006 - 23:20:

Citim:
zerin e kam pike te dobet

Yeah,zeri definitivisht eshte dicka e rendesishme.Mgjth gjerat e rendesishme s'duhen fshehur

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 23:23:

Definitivisht zeri eshte dicka e rendesishme per disa...gjithashtu dhe per disa duhet fshehur.......

ps,jo cdo gje qe fshihet eshte genjeshter....

Postuar nga amor alucius datë 24 Tetor 2006 - 23:26:

Cdokush ka perkufizimin personal te genjeshtres

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 23:28:

Problemi eshte mos ta kene aq personal sa ta kthejne te verteten ne te tille.....

definitivisht ju femrat luani me aq pasion lojen sa dilni nga fusha..........
(dole nga Tema Pyetje ke ?!

Postuar nga amor alucius datë 24 Tetor 2006 - 23:29:

Citim:
Pyetje ke ?!

Une pyetje?Larg qofte!Jam burim pergjigjesh vete,madje dhe kur i bej pytjet i di pergjigjet paraprakisht

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Tetor 2006 - 23:31:

Thumbs up

ps,mire do ishte te kishe pyetje......po me qe ske ...atehehere......ok

Postuar nga Zhylien Sorel datë 12 Nëntor 2006 - 18:04:

cudi si u shteruan keto femrat.......

Postuar nga buzeqeshja datë 13 Nëntor 2006 - 13:07:

Citim:
cudi si u shteruan keto femrat.......

Postuar nga Enya datë 21 Nëntor 2006 - 07:14:

Ok, po vazhdoj me pyetje per djemte.

Sa ore ne dite punoni?

Postuar nga elsaaa datë 21 Nëntor 2006 - 09:30:

pyetje per djemte ....

c'mendim keni per meshkujt qe njehere ne dy jave ose ne muaj get a manicure???

Postuar nga Boksieri datë 21 Nëntor 2006 - 11:34:

Besoj se eshte gje normale ne pastertine e nje mashkulli klasik,sportiv apo te thjeshte fare.Edhe parfumi apo pastertia trupore aty hyjne besoj.

Vetem ato qe rregullojne vetullat do menohesha pak??

Postuar nga Niqua datë 22 Nëntor 2006 - 03:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Boksieri
Vetem ato qe rregullojne vetullat do menohesha pak??

ne foto sikur dhe ti i heq vetullat...

une smund ti shoh meshkujt me vetulla bushy

iiiiiiiii

Postuar nga eng_girl datë 22 Nëntor 2006 - 07:19:

Pytja ime eshte..

Cili eshte sekreti prapa lidhjes legjendare meshkuj-shi!

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Nëntor 2006 - 07:36:

Citim:
Cili eshte sekreti prapa lidhjes legjendare meshkuj-shi!

Ca do te thote ?!

Postuar nga eng_girl datë 22 Nëntor 2006 - 07:40:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Ca do te thote ?!

Kjo perkthehet...nuk arrij ta kuptoj faktin qe shume meshkuj e pelqejne shiun, dhe kjo eshte e vertete jo vetem per romantiket. Ndonje ide?

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Nëntor 2006 - 08:08:

Une se kisha degjuar kurre me pare kete, sidoqofte nese eshte e vertete sdo te jete e vertete sepse pak njerez e pelqejne shiun, per te vetmen arsye se te ben te ndihesh sad. Megjithate ndonjehere me pelqen edhe mua te dal e te lagem te behem qulle...nganjehere kur me iken truri!

Postuar nga eng_girl datë 22 Nëntor 2006 - 21:11:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Une se kisha degjuar kurre me pare kete, sidoqofte nese eshte e vertete sdo te jete e vertete sepse pak njerez e pelqejne shiun, per te vetmen arsye se te ben te ndihesh sad. Megjithate ndonjehere me pelqen edhe mua te dal e te lagem te behem qulle...nganjehere kur me iken truri!

Pikerisht pra...ate doja te dija une. Ne momenetet qe te "iken truri" dhe behesh qulle...pse? Ku qendron kenaqesia aty?

Postuar nga lezhjani-82 datë 22 Nëntor 2006 - 21:22:

Kenaqesia qendron ne provimin e rrezistences se vetes, mendoj. Nuk eshte tamam kenaqesi por prove...megjithate pyetja eshte e veshtire
Na bej ndoj pyetje me te lehte.

Postuar nga eng_girl datë 23 Nëntor 2006 - 04:25:

flm lezhjani per komentet.
dmth mesa e kuptoj une ate qe po thua ti..eshte nje forme per te "ndeshkuar" veten, per te pare se sa je ne gjendje te mbash?..apo s'e kam kuptuar drejte?

Ndonje ide tjeter nga meshkujt...?

Postuar nga elsaaa datë 23 Nëntor 2006 - 07:04:

hmmm desh tu pergjigja eng_girl po sjam mashkull lol..

cuna meditoni ndonjeher???.....

Postuar nga lezhjani-82 datë 23 Nëntor 2006 - 07:09:

Citim:
flm lezhjani per komentet.
dmth mesa e kuptoj une ate qe po thua ti..eshte nje forme per te "ndeshkuar" veten, per te pare se sa je ne gjendje te mbash?..apo s'e kam kuptuar drejte?

Drejt!
Te pakten keshtu e mendoj une.

Postuar nga elsaaa datë 23 Nëntor 2006 - 07:12:

po pyetjes time nuk i pergjigjesh ti lezhjani 82

cila eshte pija e preferuar???

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.