Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
nuk i dihet
po te them se deri dje nuk kam besuar fare ne dashuri,ndoshta do t;ju dukem si e humbur...e lena e kesaj bote,por ja qe fati,rastesia vuri ne rrugen e jetes time nje njeri qe e njoha permes internetit,jemi shume larg nj-tj,nuk jemi takuar asnjehere,por duhemi,dhe jemi aty per nj-tj kur kemi nevoje,ne te mire dhe ne te keq...jam shume e lumtur qe kam ndertuar me te nje "extreme amitie",e cila rritet e lulezon qe prej 2 vitesh.....ja dhashe ok tim per kete teme..persh..dhe nadja mire per gjithe shkodranet ne kete forum...
kenge fix fare per kete teme...
"Sikur te mos kisha takuar
ndoshta kurre nuk do e kisha kuptuar
cfare peshe ka
cfare ngjyre ka Dashuria....
ti je endrra qe kisha enderruar
je deshira qe e kisha zgjuar
me ty ka peshe
me ty ka ngjyre dashuria...."
etj etj sepse fatkeqesisht nuk po me kujtohet hic hyc refreni qe eshte me te vertete shume mallengjyes dhe melankolik.....e di ndokush tjeter vazhdimin?...
prit se me duket mu kujtua dicka:
"...sonte per ty u permallova
larg eshte amerika nga kosova
leter dashurie shkruaj me mallengjim
pergjegjn tende me afsh po e pres
shkruaj sa me shpejt se po vdes
shkruaj sa me do
shkruaj ne emailin tim..."
epo vargjet e kesaj kenge jane te shkruara me ndjenje dhe kam pershtypjen se duhet te jete ndonje histori e vertete dashurie internetare..apo jo?......tetaaaa
kalesha007
Edhe mua me pelqen shume kjo kenga, sidomos videoklipi dhe ata dy personazhet kryesore, simpatik eee?
ops sorry 4 the nickname, did't see it carefully... By the way what does it mean?
hello there...!
cat deluxe
kjo kenge me pelqen me teper sepse eshte e ngjashme me historine time qe kam krijuar nepermejt internetit me dike shuuuuuuuuuuuuum te vecante per mua, vetem se emrat e shteteve ndryshojne pak,mos eshte e njejta gje edhe per ty?
gjithsesi per Albertin(kengetarin) nuk kam komente eshte me tamam i papame...te persh...have fun!
Eh jo tamam. Jemi pak me afer...
as une per kengetarin nuk kam komente...eshte me verte...MALE
have a good time
po pse moj....male.....krejt aup aty nuk eshte,larg shijeve te mija,por simpatik eshte ca ka e ka dreqi...persh...
shije shije kjo bote...
...
Ndoshta.
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha psikonova
Ndoshta.
...
E vlersoj vleresimin tend rrofsh.
Citim:
E vlersoj vleresimin tend rrofsh.
...
Ka kohe qe e kam harruar kuptimin e saj.FLM
Citim:
Ka kohe qe e kam harruar kuptimin e saj.FLM
...
Me zor po pres.
Citim:
Me zor po pres.
ti bisedon me dike...
njeh mendime,opinonet e saj apo tij mbi gjerat..e njeh
e njeh pa ditur pamjen qe ka...
e njeh perbreda...
ne mendime, ndjenja...kupton shume gjera nga menyra sesi shprehet, shkruan...eshte nje menyre per te njohur me te vertete dike....por eshte thike me 2 presa sepse mund te te bjere ndonje psikolog ose aktor apo shkrimtar qe te ben spektakel pastaj...................
nuk e perjashtoj sepse per mua pamja eshte pak e rendesishme te nje shok apo e dashur...
nuk them se nuk e shikoj dhe pamjen por me shume fokusohem te tipi..mendimet etc....
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
ti bisedon me dike...
njeh mendime,opinonet e saj apo tij mbi gjerat..e njeh
e njeh pa ditur pamjen qe ka...
e njeh perbreda...
ne mendime, ndjenja...kupton shume gjera nga menyra sesi shprehet, shkruan...eshte nje menyre per te njohur me te vertete dike....por eshte thike me 2 presa sepse mund te te bjere ndonje psikolog ose aktor apo shkrimtar qe te ben spektakel pastaj...................
nuk e perjashtoj sepse per mua pamja eshte pak e rendesishme te nje shok apo e dashur...
nuk them se nuk e shikoj dhe pamjen por me shume fokusohem te tipi..mendimet etc....
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
salut animal
interesante ajo qe ke shkruar..eshte e vertete qe ne internet te bien per hise njerez qe as e ke menduar qe mund ti takosh,....ti fole per psikologe,aktore ..spektakel..po c'te bej une qe me ra per hise nje alamet marinsi?...dhe te siguroj qe edhe ketu nuk ka munguar spektakli..ka qene i papame fare....
playboy e shuuuuuuuuuuuum i shetitun djali,per dite me shkrun nga nje gjuh te huj...ia la per terezi tvet...edhe pak dhe me duhet me punsu perkthys per emailat......qeshem se me tamam qe eshte shume e bukur ajo qe kemi ndertuar together...
hi !!!
.......une se kam pas at " fat " me ran ne nje dashuri virtuale ...... ........por m'duket se po .................................
Re: hi !!!
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.......une se kam pas at " fat " me ran ne nje dashuri virtuale ..............por m'duket se po .................................
![]()
hi !!!!
........... .........jo mi lal jo .................jam me shume per gjonat LIVE..........
Re: hi !!!!
Citim:
....................jo mi lal jo .................jam me shume per gjonat LIVE..........
![]()
![]()
Re: Re: hi !!!!
Citim:
epo mos harro se Live ka prob....difektet dhe hallet ,shqetesimet e veta.....
vene re jo gjithmone dicka LiVE na pelqen sinqseriozisht,ateher e kthejme koken nga elektronikja....
Re: Re: Re: hi !!!!
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
edhe e quan veten ateiste ti :p aty ja ke fut kot
ne dashuri me an te int??? po besoj.. ahuhee sa her kam dashuruar ne int :p po qe nuk zgjasin![]()
Re: Re: Re: Re: hi !!!!
Citim:
e c'lidhje ka dashuria me ateizmin?.........
lidhjet tuaja internetare s'kane zgjatur,por ja qe ne kemi tesh 2 vjet together edhe pse sjemi shiquar asnjehere live...e c'me thua per kete?
Pse jo?!
Re: Re: Re: Re: Re: hi !!!!
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
urimeee urimeee... shume urime per juu, shum urime per juuuuu:p
po mire me 1 ne 1 mij raste edhe bo vaki , uahhh kjolol
Re: hi !!!!
Citim:
....................jo mi lal jo .................jam me shume per gjonat LIVE..........
![]()
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi !!!!
Citim:
kota kujdes me urimet e tua ironike se sjellin ters per ate qe i ben dhe jo per ate qe i merr...ok bebush?
dashuri ne internet???aahahhha
as me ka shku ne mendje se mund me u dashuru nga ketu...ndoshta vetem mbas disa takimeve..
Re: Re: hi !!!!
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
uuuu rrenacak dmth tan ket dashuri qe ma ke shpreh ne forum qenka fallco eee!!!!!
une vetem neper internet dashuroj, madje neper forume e kam piken e dobet.. keshtu kam degjuar... ma ka thene nje sybojqiell i vogel kanadez qe e kishte degjuar nga nje shoku i tij i ngushte...
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
une vetem neper internet dashuroj, madje neper forume e kam piken e dobet.. keshtu kam degjuar... ma ka thene nje sybojqiell i vogel kanadez qe e kishte degjuar nga nje shoku i tij i ngushte...
...
Tani e besoj me te vertet.
Citim:
Tani e besoj me te vertet.
Re: Re: ...
Citim:
uauuuuuuu mbreslenese kjo .....kush eshte fatlumja?
Re: Re: Re: ...
Citim:
une patjeter!!
...
Mos u zini vajza se njera nga ju te dyja eshte.
dreqja eshte shume e dashurume nga interneti..apo jo dreqe p[ranaj beson ti?
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
dreqja eshte shume e dashurume nga interneti..apo jo dreqe p[ranaj beson ti?
Citim:
ehe 100 dashnor internetit kam dhe ti je njeri nga kto.
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
hemmmmmmm![]()
![]()
![]()
une? ahhahahahah e di
Citim:
Mos u zini vajza se njera nga ju te dyja eshte.
...
Ka shume mundesi te jesh ti...
Citim:
Ka shume mundesi te jesh ti...
...
FLM.
Citim:
FLM.
...
Gjithashtu gjithashtu.
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.