| Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 » Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)
Gjithmone kur vij une ketu s'ka kamarier. Cfare orari punojne ata xhanem? U pa puna po bej vet-sherbim dhe kete radhe. 
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Gjithmone kur vij une ketu s'ka kamarier. Cfare orari punojne ata xhanem? U pa puna po bej vet-sherbim dhe kete radhe.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me bere te qesh debora hha
ok se do i sherbejme njera tjetres shifet kjo i more dy kafe une per sot te rri ktu me gjate se di duhet pergatis serish e shof
cfare do ti

Citim:ne regull do pergatis ndonje gja dhe per mengjes kshu dhe kemi kohe sa duash
Epo mire de, mire qe s'qenkam vetem. Ja keputim dhe nje dore muhabet, e ca thashetheme per forumistat. Shhhhhhhhhhhhh sekret.
Une nje kafe te mesme dua. Po e pive dhe ti kshu si une po e ve xhezven ne zjarr.
Citim:
Epo mire de, mire qe s'qenkam vetem. Ja keputim dhe nje dore muhabet, e ca thashetheme per forumistat. Shhhhhhhhhhhhh sekret.
Une nje kafe te mesme dua. Po e pive dhe ti kshu si une po e ve xhezven ne zjarr.
Citim:
ku ike debora po pres une
di ta shikosh kafen ajo na bej nje nga ato turket

Citim:
Erdha, erdha. I solla dhe kafet. I kam bere per merak. :p
P.s E di ti dylan qe ate avatarin tend e kam pas une me pare? I like it, por kisha vap dhe e hoqa rroben siper..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Roielia
Ke lekur fantastike Debora..
Mund te thrras Debi...

Ka ndonje karrige bosh edhe per mua?
S'do rri shume por me nje abjent te tille pse mos rrish?!
ps; Per debi s'jam dakort se me duket sikur po i therret debile.
Citim:
Erdha, erdha. I solla dhe kafet. I kam bere per merak. :p
P.s E di ti dylan qe ate avatarin tend e kam pas une me pare? I like it, por kisha vap dhe e hoqa rroben siper..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
ps; Per debi s'jam dakort se me duket sikur po i therret debile.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
Une nuk pi kafe por sepse ma paska enda ta pi sot nje me ju...![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
Une nuk pi kafe por sepse ma paska enda ta pi sot nje me ju...![]()
Bionde pse mi dreq ku qenke embelsu kaq shume sot ti qe na e do kafen e hidhur :p
Ckemi o goca?
Mireserdhi eriousi njehere.
Se di, po sec dua nje kafe te mire nga dora e erious-it...
A di me bo kafe se...

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Bionde pse mi dreq ku qenke embelsu kaq shume sot ti qe na e do kafen e hidhur :p
.
mire qe me kujtuat kafen, thash ça me mungon...
me boni 1 vend aty te cepi, ose 2 vende... se pash dhe talen te semafori 
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shejtone une jam gjithmon e embel por sot se di kaloi nje maune me panxhar sheqeri ketej nga lagja jone ne hongo ca ne u embelsova ma shume ...ty si te shkoi takimi dje ...

.
vete grriceni me rob njoft e pa njoft... jo vetem diarreja por dhe kolerja te kap 
e mi mire ja ke bere ...pastaj sk amarr vesh gjo jo se eshte ne ky gripi i dosave ne xhiro ...noto po na mori malli re cun na thave syte nga ishe njehr si iken kshu dhe i len shoqet vetem 
jo kolera do te them ty kur te dalim per darke
lool
.
nuk fryhem me ushqim para mardhenieve seksuale un shejtone
jo per kursim, por per abitudine, si dhe mire e ke kolerja te kap, nga gira e rigira sa para e mbrapa 
bionde, si je ti yll ? ngele ne penxhere ty rujt kamionat 
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
nuk fryhem me ushqim para mardhenieve seksuale un shejtone
jo per kursim, por per abitudine, si dhe mire e ke kolerja te kap, nga gira e rigira sa para e mbrapa
loool
.
he se behesh e vigjer perseri, po shikoj qe te intereson dhe si mund te behesh e virgjer sa te jete jeta pra pa mbarim 
darken harroje, o te liqeni as ne shpi jo, du natyr
o bier e vdis 
Citim:
.
he se behesh e vigjer perseri, po shikoj qe te intereson dhe si mund te behesh e virgjer sa te jete jeta pra pa mbarim
darken harroje, o te liqeni as ne shpi jo, du natyr
o bier e vdis![]()

Citim:
.
bionde, si je ti yll ? ngele ne penxhere ty rujt kamionat![]()
Citim:
celilia mire s4e erdhe dhe ti po duhet tju le une me kerkojne
perqafim ta kaloni s ame mire e bisedojme se shpejti po ne kafe
Citim:
me qafsh hallin erios penxheret i kam nga ana e detit shoh vetem anije e vaporre dhe komardare.....kush te tha ty qe jam ylll papapap sa me llafesh merresh moj ceclia ...hahahahah
ksovari peshkun ketu ke lagja ime ngjitet vete deri ne katin e 3 e me shkon direkt e ne tigan ...ksovari te iki une te baj ndonje gje per te ngrene ne vij ne darke ...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
ps; Per debi s'jam dakort se me duket sikur po i therret debile.![]()

Citim:
ksovari peshkun ketu ke lagja ime ngjitet vete deri ne katin e 3 e me shkon direkt e ne tigan ...ksovari te iki une te baj ndonje gje per te ngrene ne vij ne darke ...
Citim:
Po citoj ato që tha Roielia
Po si nuk ka nje per ty,
Ja do shkoj ta gjej dhe do ulesh afer meje...![]()
me ben njeri nje qaj te nxehte se jam shume semure sot, o shume semur jam qe 5 dite nuk mund as te false me eshte marr zeri fare, kam pasur te bej nje takim te nivelit porfesional ne Tirane po me fytin e kujt te flase
te shkuara
kaq ftohte eshte bere andej nga nahija juaj bre :p
edhe TR ftohte keto dite kurse ne Kukes ra debore.
Citim:
![]()
te shkuara
kaq ftohte eshte bere andej nga nahija juaj bre :p
edhe TR ftohte keto dite kurse ne Kukes ra debore.
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Ju faleminderit e nderuar...me eshte lajmeruar nje problem, serioz me zerin , mezi flas.. shpresoj te me kaloj, por me ka shkatuar probleme ne takimet e rezervuara ne agjenden zyrtare...por ç'ti besh, kur se do se do...
une u la te pi qajin qe me ofrove...
Citim:
te kaluara kosovari
Anemone,
Hajde se te qeras nje kafe
Flm per kengen po me beri pak frike.
Sdua njeri me vete, tek per tek 
Flm,vetem te lutem mos me hidh bar-miu ne kafe!
P.S: Po kenga ishte super o Cecilia
!
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Flm,vetem te lutem mos me hidh bar-miu ne kafe!
P.S: Po kenga ishte super o Cecilia!

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Ju faleminderit e nderuar...me eshte lajmeruar nje problem, serioz me zerin , mezi flas.. shpresoj te me kaloj, por me ka shkatuar probleme ne takimet e rezervuara ne agjenden zyrtare...por ç'ti besh, kur se do se do...
une u la te pi qajin qe me ofrove...
Ka gjithmone nje here te pare o Cec (me lejon besoj,apo jo?).
:
Teme? He me thuaj,cfare te mundon tani?
Do nje diet cola?
:
1 bar miu me pikatore doja une :p e 1 pale doreza boksi loool
Citim:
Ka gjithmone nje here te pare o Cec (me lejon besoj,apo jo?).:
Teme? He me thuaj,cfare te mundon tani?
Do nje diet cola?:
praktikoj kercim oriental...(hobi kjo) 

Citim:

Citim:

jam gjith grip Cec kam qe ne dreke ne shpi u cmenda ma ngjiti kosovari me duket :p
Citim:
Po ti vendos o Angel,barin apo dorezat? Me duket shume armatim i rende me te dyja![]()

Citim:
jam gjith grip Cec kam qe ne dreke ne shpi u cmenda ma ngjiti kosovari me duket :p

Ka gjymes ore qe duhet e kisha ikur ne shtepi ....... ene jam akoma ne pune ............ Pse???? Kot ......... se pertoj te ngrihem ......
![]()
| Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 » Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.