| Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 » Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Zeshkanet vs Biondet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18273)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
po ishte ne pune o goce thashe kur te vije ti beja nje suprise lokut tem po ce do me shkoi huq kam 3 ore qe po u pergatisja vuna dhe paruket e zeza sa i thashe qe jam bere brune tha "kam pune mos me prit"![]()
Citim:
po ishte ne pune o goce thashe kur te vije ti beja nje suprise lokut tem po ce do me shkoi huq kam 3 ore qe po u pergatisja vuna dhe paruket e zeza sa i thashe qe jam bere brune tha "kam pune mos me prit"![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahhahahahhahahahahahha o zot ps e le per diten edashurumve po ja fute sot dhe ti
Citim:
quhet dita e te dashuruarve jo e burrit ne ti hahahah ...eh dylan kur do i kuptosh keto gjojna ti pse une do ti tregoj ...i dergova sms me tha nuk vi kam pune ...ma solli ters vizionieri me duket faji i tij ...
Citim:
drejt je e dahsurume acoma ne burr sikur ne fillim personale pytje po kurioze kot ashu
Hahaahhahhahahah u eksitove zemer?
Ka brune ne jeten reale qe ua marrin biondeve te videove, qe po na servirin tere krenari ketu ....
Paska ngel inteligjenca te ngjyra e flokut?!
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
.
Paska ngel inteligjenca te ngjyra e flokut?!![]()
Citim:
dylan shpirt deshe me thon qe jam akoma e dashurar me burrin ?
[QUOTE]Po citoj ato që tha dylan
te^pyeta po [/QUOTE
e dashurume me D te madhe te shtypit mbas kaq vitesh cdo dite eshte sikur eshte hera e pare qe e shikoj lot nga syte me dalin lot malli qefi inati nuk i dihet po dalin ...dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah...
Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha dylan
te^pyeta po [/QUOTE
e dashurume me D te madhe te shtypit mbas kaq vitesh cdo dite eshte sikur eshte hera e pare qe e shikoj lot nga syte me dalin lot malli qefi inati nuk i dihet po dalin ...dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah...
Citim:
po mendoja ca shanci ,fati me te degjuara njerezit pas nje far kohe fillojne distancohen

Citim:
dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah...
,je fantastike...
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Sigurisht, zere se t'ra nje lloto .( se as komplimente smeriton)
:p
Bye Deb .

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA dylan mos me ngacmo se do me besh me qa kush pret deri ne oren 8 kur te vije nga puna hahahahahah... [/B]
Celular ke... 
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Biondet s'presin por marrin iniciativen vete...s'ka hapesire fare per ndonje proposta indecente?Celular ke...
![]()
Eh,mi dhe ti bjeri djalit se ma lodhe 
Une s'po di ça jam, bionde a brune 
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Citim:
HAHAHAHAHA car iniziative te marr qe me marrte lumi e me cofte ne oqeanin antanik ishalla ...amor mos me fut ne rruge te keqe se 4 here kam bere numrin gati 5 here e kam fshi ahahahahh
Citim:
Une s'po di ça jam, bionde a brune![]()

Citim:
djali thote i mbushi 40 ku o djali moj ciljeta ...

))
Citim:
Avash mi sa shpejt ja ngrite shifrat![]()
E ke 3O e kusur
Citim:
tani e di une qe e kam burre apo ti se spo mar vesh une ...ej bela me ciljeten e di une ku e ke mendjen ti e di ...

Citim:
A pse per burrin e kishe llafin ee![]()
Citim:Une nuk di qe njeriu paska pupla lesh po por e rruan po mesa duket ti qeke me pupla qeke icik jashttokesore zoggg
Po citoj ato që tha Deb*
Pikerisht mos u kruaj ti, se je shume e vogel per tu kruajtur jo per gje. te ngelen puplat ne dore pastaj. E te keqen se eshte dhe ftohte akoma.![]()
Thashe ti fshija te tera postimet me ofendime te ca anetreve por po heq dore. Le ta shikojne te gjithe ku arrin injoranca e cave.
Bionde , brune s'ka shume rendesi. Rendesi ka te te ngjiti.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Bionde , brune s'ka shume rendesi. Rendesi ka te te ngjiti.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Ja me ne fund njeri qe e kupton esencen![]()
Cute face, nice body, cute soul.

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Soul, mua me kane terhequr meshkujt biond, por ce do burrin e mora brun, opo ster te zi flokun![]()
Bejme kot fjale se kur te ngjit te ngjit, dhe s'shikohet ajo lesh ngjyre.
![]()
Kam idene qe ne forum ka me shume bionde sesa brune
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Kam idene qe ne forum ka me shume bionde sesa brune
Po besoj se po ... Bionde Amor Cec HD e panjohura Deb Niqua Charlote mesa di une jane bionde
Citim:Zoge del injoranca jote ne pah te shkretet femijet e tu thuaj.
Po citoj ato që tha Deb*
Thashe ti fshija te tera postimet me ofendime te ca anetreve por po heq dore. Le ta shikojne te gjithe ku arrin injoranca e cave.
Bionde , brune s'ka shume rendesi. Rendesi ka te te ngjiti.![]()
Citim:
quhet dita e te dashuruarve jo e burrit ne ti hahahah ...

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Po besoj se po ... Bionde Amor Cec HD e panjohura Deb Niqua Charlote mesa di une jane bionde

HD, po cer ngjyre i ke ti, si perfundim, se ala se kam marre vesht ? 
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
HD, po cer ngjyre i ke ti, si perfundim, se ala se kam marre vesht ?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Brazilin Vizio![]()

Citim:
Brazilin Vizio![]()

Samba Eria samba 
Vizio nuk quhet, per ke po e ruan ate te shkrete vote?
Citim:
Samba Eria samba

?
Ncq.. Thjesht dhunti e lindur....

Citim:
Ncq.. Thjesht dhunti e lindur....
![]()

Ti Eria momentalisht ca ngjyr flokesh ke?
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ti Eria momentalisht ca ngjyr flokesh ke?

Citim:
Samba Eria samba
Vizio nuk quhet, per ke po e ruan ate te shkrete vote?

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
HD, po nje vote eshte ajo e shkreta, duhet me e hudh mire. S'kemi kohe me i shperderu votat![]()
![]()
![]()
Kat ca ngjyre do i bejme floket...se ngelem jashte Europe 
Citim:
Prandaj po kembengul per Brazilin......

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kat ca ngjyre do i bejme floket...se ngelem jashte Europe![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Kat ca ngjyre do i bejme floket...se ngelem jashte Europe![]()
| Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 » Trego 318 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.