| Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Kur ben dhe qorri sikur sdo sy, zot na mbaj mendjen
!
me te qeshme me te ngjeshme ...lufte dinakerie gjithanej thu se do i zeme kolltukun t'plotfuqishmit ..
me pjek mish du i tehs kush te vije mir se te vij per darke e kam fjalen me paska shku mendja ca ti besh
e harrova dhe birra sa doni
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
me pjek mish du i tehs kush te vije mir se te vij per darke e kam fjalen me paska shku mendja ca ti beshe harrova dhe birra sa doni
hahahahahaahaha-
Ne do te mallkosh njeri keq thuaji t'u prishte lavatricja e mos gjetsh teknik qe te ta marre persiper! Ku te gjej govate une tani 
jalla jalla loool
Po ti Einxhi c'e pate kete si dritherime keshtu? 
mardha shoqe mardha ... mu be mishi puckurriza puckurriza

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
mardha shoqe mardha ... mu be mishi puckurriza puckurriza![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Mos fol me! Eh c'na gjeti![]()

Cfare lodhje sot! 
Nje Banke Shqiptare thote - Gjendemi Ne 21 vende ne te GJITHE Boten ....
....shume shume ...

shqiptaret kane rrespekt vetem per dhunen....fanculo!!!!
kjo redbull dhe kafja kane efekt te kundert tek une si duket. kam pire nje red bull dhe nje kafe, tani jam me i lodhur dhe i turudhosur per gjume.
kur pij caj kamamil qe tme mbaj ne qetesi/calm e marr efektin e qetesise, por mund te rri pa gjume 20 ore pa problem
Citim:kjo eshte e vertet ne pergjithesi, prandaj nen rgjimin e enverit te gjithe gangsterat rrinin urte dhe shqiperia kishte nje imazh te nje populli me kulture sadopak. ishte breaking news kur dikush qellohej me thike ne nje qytet tjeter aq rradhe kishte krime, tani per nje fjale goje te fusin plumbin trimat
Po citoj ato që tha al74
shqiptaret kane rrespekt vetem per dhunen....fanculo!!!!
)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kjo redbull dhe kafja kane efekt te kundert tek une si duket. kam pire nje red bull dhe nje kafe, tani jam me i lodhur dhe i turudhosur per gjume.
kur pij caj kamamil qe tme mbaj ne qetesi/calm e marr efektin e qetesise, por mund te rri pa gjume 20 ore pa problem![]()
apo luft andej ti ,, smahesh me lol
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Cfare lodhje sot!![]()
Citim:kto dit e kam orarin e gjumit komplet off, pak rendesi ka cfar ore apo cfae dite, fiku telefinin kur me vjen gjumi.
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Sa esht ora atje mo, qe tflihet ty?apo luft andej ti ,, smahesh me lol
Me pelqen qetesia sidomos kur dita eshte gri, dhe njerezit nuk gumezhijne.
Po me merr malli te lexoj shqipe te fresket..
E embel.. e kripur.. e embel.. e kripur.. ngrenie nervoze.. po pellcas!
Eria, 100 here te kam thene qe ne oren e leksionit nuk lexohen revista
DD
te jete mekat te presesh gonxhet e pashperthyme ...c'nervozizem!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Eria, 100 here te kam thene qe ne oren e leksionit nuk lexohen revista me zararDD

Sonte luhet kupa e mbretit te Spanjes. Impresionuese eshte kur sheh njerzit qe gjunjezohen para mbreterit te tyre.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Eria? Nuk te beson njeri o kat
![]()

...mire rehat qe s'me le

Rrofte Google..
copy paste 
HeyDay...kot me t'pyt
Si je me anglishten? Se te kam pare keto dite duke u ankuar qe flasim tere kohes anglisht tek nenforumi i anglishtes. 
Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Rrofte Google..copy paste
![]()

Re: HeyDay...kot me t'pyt
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Si je me anglishten? Se te kam pare keto dite duke u ankuar qe flasim tere kohes anglisht tek nenforumi i anglishtes.![]()
M.Casti mengjezor ,dashuror ,inacor ,urrejtes ...Pse kur je pushim gjumi te del qysh ne 7 te mengjezi...
Lumi i verdhe qenka bere kenete...!!!
Cfare nervio

Ka ndonjeri ndonje mates lumturine ketej verdalle se sdi me cfare ta mas ....
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Cfare nervio![]()
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Pse piti??
MC: Pushimmmmmmmmmmmmm![]()

....lenden time te preferuar 
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Nuk ka lidhje.. Adhuroj shqipen, eshte me e forte se une.
Atehere mund te na i bashkohesh supes tone andej. 

Citim:
Dmth anglishtja jote eshte xham?Atehere mund te na i bashkohesh supes tone andej.
![]()

Pike se pari eshte ushtrim gjuhe. Pike se dyti, duke jetuar gjithe jeten larg, shqipja humbet njefare konotacioni linguistik dhe na duket sikur arrijme te shprehemi me mire ne nje gjuhe me te cilen jemi me teper ne kontakt. Ama, nuk ke asnje shanc te ankohesh qe flasim pak shqip ketu pasi ne cdo nen-forum tjeter vetem ne shqip llafosemi. 
Te strehoj pa problem por kam frike se s'do mesoje shume anglisht as ketu tek une se flitet gjuhe tjeter. 
Jam dakort me ty qe eshte ushtrim gjuhe. Po a nuk te mjafton ambienti rrethues qe te detyron disi ta ushtrosh ate ne te gjitha format? Jam dakort qe te behet pjese e vetes e deri diku te vjen me lehte te arsyetosh ne gjuhe te huaj (me ndodh dhe mua), po kjo nuk te justifikon. E ke ti ne dore c'konotacion do i japesh shqipes edhe pse vitet kalojne. Do kisha shume per te thene ne lidhje me argumentin, po lere kete muhabet tani se do me prekesh thelle ne sedren time shqiptareske 
p.s. Edhe pse nuk duket, mua me terheqin gjuhet e huaja 
Citim:
Dmth anglishtja jote eshte xham?Atehere mund te na i bashkohesh supes tone andej.
M.C.: M'i ka prere pak si shume floket kesaj here ai.![]()
Loooooooooooooool
Citim:
kto dit e kam orarin e gjumit komplet off, pak rendesi ka cfar ore apo cfae dite, fiku telefinin kur me vjen gjumi.
Citim:mire lule mire. ku shkon ti me kaq urgjenci?:p
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
duket qarte...ndonje problem..apo e perkohshme? shpresoj te jet e dyta.
M.c Duhet te dal urgjent tani.
Citim:
mire lule mire. ku shkon ti me kaq urgjenci?:p

Epo te griposesh ne prag behari...
Gje e bukur ky Facebook-u; merr vesh informacione interesante te tipit kusheriri 13 vjeçar eshte ende i dashuruar me EKSIN e tije.

Citim:
Gje e bukur ky Facebook-u; merr vesh informacione interesante te tipit kusheriri 13 vjeçar eshte ende i dashuruar me EKSIN e tije.![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une sa mora vesh qe kushurira 14 vjece,kishte rigjetur dashurine e madhe te jetes,disa muaj pasi ishte ndare nga dashuria e saj e pare e madhe![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Pampers ne bithe akoma
![]()

| Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.