| Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)
Oh Bucs! Shenjtori is corrupt! He just wants money and even he is selling me now that i am not moderator?! and jimmy wants to buy me!!! what is this???! SOS!!!
(panther getting nervous grgrgrgrgrgrgrgrgrgrgrggrgrgrgrg)
do u know Shenjtori... today was my lucky day and i won the lottery so now i yes have money to buy... sooooooooooooooo auction!... START TO TREMBLING!

... come on lorie, eliz and analistja, choose some moderators cause i invite you!:p

Kjo teme eshte hapur kur ti ke qene moderatore dhe mbete tek lista e atyre qe shiten, gjithesesi nqs deshiron, mund te te heqim nga ankandi darke................ 
get down your arm Hitler, or i will eat it:p
Une po e terheq oferten se mesa shoh une,edhe po bleva ndonje moderator do shpalli pavaresine ai si Ismail Qemali me 1912 dhe do me vene parate per dhjame qeni
Keshtu qe me mere po vete andej nga tregu çam,po gjeta gje mire,po nuk gjeta gje nuk kam çfare t`i bej.Do rri pa gje 
jimmy, are you sure you want to buy me?... aren't you enough scared from me yet?... u won't survive if you do it... better for you to think of it again :p
.... so?
black_eagle001, how much are you?:p ... ready to be bought?
Darke.
I love my life so i protect it
That`s why i took back my offer 
Darke, si e sheh, nuk jam shume i shtrenjte, nese ke ca € ne xhep, mund te futesh ne konkurs, por me pare KUSHTIN 
Citim:
Po citoj ato që tha black_eagle001
Darke, si e sheh, nuk jam shume i shtrenjte, nese ke ca € ne xhep, mund te futesh ne konkurs, por me pare KUSHTIN![]()
Shenjtori!!!!!!! Sunbeloved!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha black_eagle001
Darke, si e sheh, nuk jam shume i shtrenjte, nese ke ca € ne xhep, mund te futesh ne konkurs, por me pare KUSHTIN![]()

PADIJE NE GJYKATEN E FORUMIT
Une i nenshkruari AZURRO "padis" ne gjykaten e forumit SHENJTORIN per mos kryerjen me korrektesi te ankandit......
Kane kaluar rreth 18 dite nga oferta ime e fundit per HIRUSHEN dhe SHENJTORI nuk ka marre asnje vendim!!!!!!!
Duke pare "demin e madh ekonomik qe me ka shkaktuar"me vonesen e tije te pa "justifikushme"kerkoj qe per demin ekonomik te me demshperbleje me shumen 50.000 euro,kurse ate moral 99 euro.......
azurro si te shkojne blerjet 

jane shtuar radhet tani
sa e ka cmimin aljohin
???
na qartesoni njecik idete,kush eshte perjgjegjesiqe meret ma shitjet e moderatoreve???
leket ku paguhen dhe fitimet kush i mer??li jepet ndonje % te moderareve te pakten apo jo??
une perfitoj nga rasti qe ti pershendes te gjithe sepse arrijne te bejne kete foum me te bukur, te kendshem interesant......
ciao te gjitheve nga topolakja
ps.po bleva me shumice bohet ndonje çik ulje eeeeee?!!!!!!!!
E Ana:
Me duket se ky ankandi i moderatorve eshte si puna e firmave piramidale ne vitet e shkuara.
Shenjtori & kompani pasi na moren parate spo behen me te gjalle.
Z`do mend me gjithe ato para qe fituan kushedi ne c`plazhe te Caraibeve perfunduan !!!!!!! Lumsi ata
U pa puna po hidhem nga antaret e thjeshte se me moderatoret dola me "Kepuc te kuqe"
Ajohini eshte akoma gratis
(Ne pritje per rritjen e piazz-es)...te pakten nuk jam me minus...se deri tani jepja leke per tu shitur 
Po pergjigjem vetem sipas titullit,pasi nuk e kam lexuar temen.
Paguaj 50 000$ per amorin:p dhe 34 000$ per analisten.pse jo???
Normale qe eshte si puna e piramidave, ne falimentuam, na vjen keq, Per kete e ka fajin shenjtori dhe elbasanlliu2003 qe shpenzonin me shume sesa nxirrnin me FERRNJAK dhe cigare. Po pjesen e fondeve qe ka ngel do iu kthejme, mbasi te me paguajne mua per perllogaritjet qe do bej per shperndarje dhe mbasi te marr pagen time per organizimin e ankandit.
Une do te paguaja per amorin 65.000$, ndersa per hirushen 65.000$,
a blehen vertet keto te dyja??!!
He pra...
vazhdojne shitjet
Sabina- 2000 euro
wydra- 2000 euro
keila- 2000 euro
durrsakja- 5000 euro
kush ofron me shume 

ah un rishikoj cmimin tim :p
Citim:
Po citoj ato që tha Aljohin
Ajohini eshte akoma gratis(Ne pritje per rritjen e piazz-es)...te pakten nuk jam me minus...se deri tani jepja leke per tu shitur
![]()

kshu ne korrespondence une kam vajt i c'mushem 
hahaha ana, une vlej dyfish nga pesha e 
dmth merr nje ke 2 brenda
ne realitet do jesh dhe me shume 

ja prit veren ta pim nje kafe :p
kurse une per ty ofroj 1000000...proposta indecente... 
durrsake lali me gjith qef po un kam fiksim vetem cunat 

se i shfrytezon per shume sherbime hahahaha
ty ste blej dot se sma ben zemra :p
ca kafe ka per te qene ajo kamarierit ka per t'i rene infarkt kur te shofi bakshishin 
aljohin po smundesh te me blesh ti mua kur te kam blere une ty hahahahaha
do jesh ti nen sherbimet e mia :p :p e do me plotesosh cdo teke. duhet tja vleje investimi apo jo 

Lum si ti ne duart e kujt ke rene 

durrsake ti qeke me cmim te mire prendi 2 paghi 1 ktu ne itali ka vetem prendi 3 paghi 2...
hahaha analiste eeeee cunat jane te mire per te gjitha...gocat me raste 
per moderatoret: po te terhiqesh ne mes te ankandit a behet mo? Se nuk e di a e perballoj dot gjithe kete investim tek personi im 
hahahha po ti prit provoje njehere pastaj terhiqu, po deshe e ul oferten np :p i heq nje zero 
jo jo shtoje 2 zero qe ta bejme tamam proposta indecente...u bona edhe une si demi moore jo se nuk me pelqen por nuk eshte tamam femra che ho sempre desiderato...........essere 
Citim:
Po citoj ato që tha Aljohin
jo jo shtoje 2 zero qe ta bejme tamam proposta indecente...u bona edhe une si demi moore jo se nuk me pelqen por nuk eshte tamam femra che ho sempre desiderato...........essere![]()
ne fakt un kam dash me qen cun gjith jeten time po nuk zgjodha se kush
ehe prit sa ta lexoje fajtori ket komentin tat...une per vete marr distanca nga ky akt i shemtuar hiresia juaj...
pse akt i shemtuar? po them si ide :p
ahahahahahahhaah
paskemi dal ne shitje. Me ate cmim analiste me paske nxjerr ne Sale (me lirim). Sa mir durrsakja ma shtrenjte

Se kisha pa kte temen un. Kur shitesh cfar sherbimesh duhet te ofrosh?
Re: Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
SHITEN MODERATORE !!!!
*MIKU*-------- cmim fillestar 500.00 euro
ADELAIDA -----cmim fillestar 1500.00 euro
Admirali--------cmim fillestar 500.00 euro
amor alucius -kesaj me rroba i ka shku cmimi 3100.00 euro
analistja-----cmim fillestar 1500.00 euro
black eagle 001---cmim fillestar 500.00 euro
Blediumi----------- ( shitur )
Bucs ---------------cmim fillestar 500.00 euro
Connect ---------se njof po cmim fillesar 500.00 euro
Darke ------------cmim fillestar 1500.00 euro
Endri------------cmim fillestar 500.00 euro
ENISS------------cmim fillestar 1500.00 euro
Enri----------------cmim fillesatar 500.00 euro
hirushja-----------cmim fillestar 1500.00 euro
Insomnia----------varion nga 500.00- 1500.00 euro
Keni-----------------cmim fillesatar 500.00 euro
Kobe4MPV---------cmim fillesatar 500.00 euro
Kone----------------cmim fillesatar 1500.00 euro
ledio1--------------cmim fillesatar 500.00 euro
lorie---------------------cmim fillesatar 1500.00 euro
macekeqe--------------shitur
mona--------------------cmim fillesatar 1500.00 euro
qeshor13----------------cmim fillesatar 500.00 euro
shenjtori------------------------- ( rent only)
Sunbeloved--------------------- ( Ky ska cmim )
Tonia ----------------------cmim fillesatar 1500.00 euro
tresh-----------------------cmim fillesatar 500.00 euro
^blu^------------------------cmim fillesatar 1500.00 euro
Gerti----------------------cmim fillesatar 500.00 euro
ZGJIDH MODERATORIN QE DESHIRON DHE BEJ OFERTEN TENDE

pastaj eshte cmim fillestar oferta fillestare qe rritet ne baze te kerkesave 

plus qe durrsakes ja rrita cmimin se shkrun bukur dreqi e shkrimtaret kan cik si me te larte cmimin
Citim:
Po citoj ato që tha keila
ahahahahahahhaah
paskemi dal ne shitje. Me ate cmim analiste me paske nxjerr ne Sale (me lirim). Sa mir durrsakja ma shtrenjte![]()
Se kisha pa kte temen un. Kur shitesh cfar sherbimesh duhet te ofrosh?
problemet sociale, fonemene anomale (jo tipike) :p si dhe merrem me te deshperuar prej dashurise, keshilla persa i perket sferes erotike e mbitegjitha (ajo ekstra kompetences se mod) jap keshilla per kolesterolin e celuliten
pastaj merrem si tha analistja(ne nje menyre tjeter) me pune gjethesh
dmth jam edhe ambjentaliste
oferta ime e pare per wydra-n...sa ishte 2000?o.k ishte....tani behet...5731 euro...prit te gerrmoj xhepat i sek...gjeta dhe 25 cent qe doja te pija nje kafe tek makinetat neser ne mengjes...opo ec se pa kafe rri...cmimi im per wydran 5731.25 euro...
analiste ty nuk te blej dot se me 130.000 euro nese te blej,me te pagujt duhet tia le ne testament 3 brezave te mi te ardhshem...
ose...ose...mund te jepet nje cmim per mua!!!
Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
hahahaha kam cmim me te shtrenjte se duke qene mod te diskutimet shoq. jap keshilla mbi shoqerineproblemet sociale, fonemene anomale (jo tipike) :p si dhe merrem me te deshperuar prej dashurise, keshilla persa i perket sferes erotike e mbitegjitha (ajo ekstra kompetences se mod) jap keshilla per kolesterolin e celuliten
pastaj merrem si tha analistja(ne nje menyre tjeter) me pune gjethesh
dmth jam edhe ambjentaliste
![]()

money for nothing... I don't like it!
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
money for nothing... I don't like it!
How cost:
/>
lorie and mona?!
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
How cost:
/>
lorie and mona?!

ej ate wydren do m jape ndonje mua apo ta marr ne magazine pa pyt?
hej honey
Citim:
Po citoj ato që tha darke
for nothing... oh what a negative you are man!
Re: hej honey
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
I"m not negative honey, but I don't like to spend my money for something that dosn't worth more that 1 $.........
Re: Re: hej honey
Citim:
Po citoj ato që tha darke
Hej, watch your mouth and don't judge so easy before knowing about, HONEY.
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Together !!!!!!
I bie shume i nderuar , po ti po me degjove mua , bliji nje nga nje me kredi nga banka
Une duhet te jem for free sps nuk egzistoj gjekundi![]()
oliinter
thank god you didnt buy darke...
I want to buy her... she is a rare artifact 
p.s ( i am a student and my budget is not very fat )
| Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.