| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Me qerpikun tim do fishja vendin ku kalon ti.
Citim:
Po citoj ato që tha leuledele
Citim:
Po citoj ato që tha leuledele
Faleminderit vlersimet tuaja jane me te rendesishme per mua (ja nje tjter kompliment)
Diabolic,ne adresen tuaj ka ankesa per fjalorin qe perdorni,ju lutem ti permbaheni temes dhe te tregoheni me serioz ne postimet tuaja.Nuk dua te tregohem e vrazhde,por ju lutem me i kujdesshem ne postimet e ardhshme.Shpresoj mos te kemi perseritje!Shpresoj ne mirekuptimin tuaj!
Gjithe te mirat!
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Diabolic,ne adresen tuaj ka ankesa per fjalorin qe perdorni,ju lutem ti permbaheni temes dhe te tregoheni me serioz ne postimet tuaja.Nuk dua te tregohem e vrazhde,por ju lutem me i kujdesshem ne postimet e ardhshme.Shpresoj mos te kemi perseritje!Shpresoj ne mirekuptimin tuaj!
Gjithe te mirat!
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Erios e dashur a mund te me thuash kush qenka keta qe qenkan ankuar se une sperdor fjalor vulgar dhe me duket se ketu ne forum nuk eshte e detyrueshme te jesh serioz se sben se sjemi ne parlament ketu.Pastaj edhe po te duash ti stregohesh e vrazh me mua se nuk e ke te drejten fare sa per informacion te pergjithshem Ok? Perseritje te tjera te postimeve te miat do kete do apo sdo ti edhe te tjeret , meqense nuk ofendoj askend . Nuk e mirekuptova fare kete mesazhin tend dhe sa per informacion i jam pergjigjur temes ... Hajd shnet e pare e mos me flit si me shpat ne dore sikur jam virus i forumit.

ZOGU im i vogel
Nuk mund te te shoh dot ne sy , sepse kam frike se mos humb breda tyre...
pse valle zoti te ka bere kaq te bukur? apo per te bere engjejt xheloze?
O zot,sa feminore dukesh....
o motra sa trape qenke.
Dihet qe vajzat nuk duan komplimente......sa me shum i trajton keq aq me shum te duan...kjo vlen edhe per djemt.
mgjth mbai komplimentet e djemve te forumit...
ciao ciao..
Citim:
Po citoj ato që tha kristela
o motra sa trape qenke.
Dihet qe vajzat nuk duan komplimente......sa me shum i trajton keq aq me shum te duan...kjo vlen edhe per djemt.
mgjth mbai komplimentet e djemve te forumit...
ciao ciao..
Citim:
Kemi te njejtin mendim patriote...Komplimenta :p
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
sjam fare dakort me mendimiet tuaja te dashur kristela dhe diabolic femra duhet trajtuar me shum delikateze dhe dhe mirsjellje po varet me cfar personash keni pas te beni juve dhe u kan takuar te tille.Nje femer adhuron te vleresohet nga mashkulli qe i rrin perkrah perndtyshe psse jan bashk????Edhe nqs nje mashkull e vlereson ne vetvete nje femer por nuk e shpreh dhe ateher ska vler her pas ne femrave na pelqen te degjojm nga buzet tuaja fjale te embla per te qen me te sigurta.............
cdo gje e jotja eshte perfekte per mua
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
sjam fare dakort me mendimiet tuaja te dashur kristela dhe diabolic femra duhet trajtuar me shum delikateze dhe dhe mirsjellje po varet me cfar personash keni pas te beni juve dhe u kan takuar te tille.Nje femer adhuron te vleresohet nga mashkulli qe i rrin perkrah perndtyshe psse jan bashk????Edhe nqs nje mashkull e vlereson ne vetvete nje femer por nuk e shpreh dhe ateher ska vler her pas ne femrave na pelqen te degjojm nga buzet tuaja fjale te embla per te qen me te sigurta.............
cdo gje e jotja eshte perfekte per mua
Varet nga njerzit vertet, por ne shumicen e rasteve sa here qe sillemi mire ju ta merrni per dobesi.Eshte natyra e femres qe kerkon dike me karakter me te forte se ajo dhe sa here qe i sillesh mire te nenvlefteson sepse mendon se te ka ne dore.Gjithsesi varet kush e meriton te sillesh keq... 
Qe ta kuptoje edhe una ky diskutimi juaj cfare ishte ?!
Komplimente njeri tjetrit 
[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic
Ti ke ndonje ankese personale me mua ?
Varet nga njerzit vertet, por ne shumicen e rasteve sa here qe sillemi mire ju ta merrni per dobesi.Eshte natyra e femres qe kerkon dike me karakter me te forte se ajo dhe sa here qe i sillesh mire te nenvlefteson sepse mendon se te ka ne dore.Gjithsesi varet kush e meriton te sillesh keq...
[/QUOTE
Qenke grup fare...
Gjithsesi...sikush ka idet e veta.
Ti je ylli im polar qe me tregon rrugen kur humbas neper detin e jetes...
Te marte Kicua i Froses te marte , se je llokume 
Hmmm
Ne syte e tu, une shoh gjithe boten...po gomarin tim, e sheh gje 

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Te marte Kicua i Froses te marte , se je llokume![]()
lela,rri ne berxulle kyna 

Hmmm
He mer ju, akoma se keni pare Zonja Nga Qyteti, prandaj se mbakeni mend Frosen dhe Kicon qe donte ta martonte me Melin e Ollges 

Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
He mer ju, akoma se keni pare Zonja Nga Qyteti, prandaj se mbakeni mend Frosen dhe Kicon qe donte ta martonte me Melin e Ollges![]()
Re: Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
He mer ju, akoma se keni pare Zonja Nga Qyteti, prandaj se mbakeni mend Frosen dhe Kicon qe donte ta martonte me Melin e Ollges![]()

!!
Te shpelafte mortja sa e mire qe je ...
Cu be Kico , Koco ne nje lagje rine 
he he :)
Me fal.Kafja ime nuk ka sheqer!!!!!mund ta futesh pak gishtin tend ?????!!!!!
Re: he he :)
Citim:Ose - Me fal, harrova ti hedh kekut sheqer!!! Mund te pershtysh pak nga jarget e tua si sherbet
Po citoj ato që tha eric darven
Me fal.Kafja ime nuk ka sheqer!!!!!mund ta futesh pak gishtin tend ?????!!!!!![]()

Te henksha syrin.......
Citim:
Te shpelafte mortja sa e mire qe je ...
)........Ama kur kam nje djal qe me komplimenton per dicka qe jo c'dokush mund ta vej re them me vete mmmmmmmmm interesant djali , mi pjacen 
O Darma shume bajame te bukura paske ti
Meqe nuk do te te bejm komplimenta per syte...
Gjithsesi ajo qe i kam thene nje personi qe kam dashur shume ka qene- une jam dashuruar pas difekteve te tua- Ajo me tha se ky ishte komplimenti me i madh qe kishte marre.Une jam elbasanlli dhe si kompliment them gjithmon-Te vdekte burri sa e mire qe je...
si qenke ........!!!!!
si rrush koker madh dy mije leksh..............
hahahhahahaha diabolic te keqen i kam hequr bajamet .......kije mendjen ne mesim here tjeter 
Mire qe nuk te ka thene pse mendon se kam difekte Cilat jane ? se atehere do ishe ne hall 
Po komplimenta marrin dhe femrat pa burra po ne ato raste c'fare thoni ju elbasanllite ..........
Citim:
Po citoj ato që tha darma
hahahhahahaha diabolic te keqen i kam hequr bajamet .......kije mendjen ne mesim here tjeter
Mire qe nuk te ka thene pse mendon se kam difekte Cilat jane ? se atehere do ishe ne hall
Po komplimenta marrin dhe femrat pa burra po ne ato raste c'fare thoni ju elbasanllite ..........
Nejse...

Citim:
Ndersa grave pa burra ju themi-U martofsh ti dhe te vdekte burri ishalla... :p :p:p![]()

...
Ma ke trupin si sallami Lushnjes,syte e tu te zinj si ullinj Kallamate,faqet e tua te kuqe si gogozhare. Ah... gogozhare, gogozhare una per ty do vdes fare!!!!!!!! 
diabolic pse nuk thua ti paske vuajtur per te femra ne kohe tend.........
Jo kot them une kur lexoj komplimentet 
Ti i jep fryme diteve te mia...
ti je drita e syve te mi.............
????
Te kam te shtrenjet,,, si benzina.......

Sa qejf qe te kam, sepse te kam qejf!

Tani e di jetoj me frymen tende cdo dite, ik laj dhembet se te vjen ere goja... 
Beson ne dashuri me shikim te pare?
Jo!
Atehere besoj se me duhet te kaloj edhe njehere.
( icik e vjeter si fraze, por qe edhe ndodhka ta degjosh)
Ke qene ndonjehere ne kine ?
Jo...
As une...
E shikon sa gjera te perbashketa qe paskemi .
"me duhet nje "sy magjik" per te dera e shtepise...Ta marr pak syrin tend??!!!
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
"me duhet nje "sy magjik" per te dera e shtepise...Ta marr pak syrin tend??!!!
"Mallkuar dita qe te kam njohur"

O po leri "bravot" ti....Hadje hiqe syrin.....
| Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.