Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga luledele datë 13 Prill 2006 - 19:07:

Me qerpikun tim do fishja vendin ku kalon ti.

Postuar nga buzeqeshja datë 13 Prill 2006 - 19:11:

Citim:
Po citoj ato që tha leuledele

hahahaahahaahhaaaha e bukur kjo

Postuar nga Zhylien Sorel datë 13 Prill 2006 - 19:12:

Citim:
Po citoj ato që tha leuledele

avash avash....jo kaq keq......

Me rroba dhe je kaq seksi imagjino pa rroba.....

Postuar nga luledele datë 13 Prill 2006 - 19:32:

Faleminderit vlersimet tuaja jane me te rendesishme per mua (ja nje tjter kompliment)

Postuar nga Eria datë 14 Prill 2006 - 00:44:

Diabolic,ne adresen tuaj ka ankesa per fjalorin qe perdorni,ju lutem ti permbaheni temes dhe te tregoheni me serioz ne postimet tuaja.Nuk dua te tregohem e vrazhde,por ju lutem me i kujdesshem ne postimet e ardhshme.Shpresoj mos te kemi perseritje!Shpresoj ne mirekuptimin tuaj!
Gjithe te mirat!

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 01:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Diabolic,ne adresen tuaj ka ankesa per fjalorin qe perdorni,ju lutem ti permbaheni temes dhe te tregoheni me serioz ne postimet tuaja.Nuk dua te tregohem e vrazhde,por ju lutem me i kujdesshem ne postimet e ardhshme.Shpresoj mos te kemi perseritje!Shpresoj ne mirekuptimin tuaj!
Gjithe te mirat!

Erios e dashur a mund te me thuash kush qenka keta qe qenkan ankuar se une sperdor fjalor vulgar dhe me duket se ketu ne forum nuk eshte e detyrueshme te jesh serioz se sben se sjemi ne parlament ketu.Pastaj edhe po te duash ti stregohesh e vrazh me mua se nuk e ke te drejten fare sa per informacion te pergjithshem Ok? Perseritje te tjera te postimeve te miat do kete do apo sdo ti edhe te tjeret , meqense nuk ofendoj askend . Nuk e mirekuptova fare kete mesazhin tend dhe sa per informacion i jam pergjigjur temes ... Hajd shnet e pare e mos me flit si me shpat ne dore sikur jam virus i forumit.

Sa per tju permbajtur temes- nese jam ne enderr te lutem mos me zgjo...

Postuar nga Eria datë 14 Prill 2006 - 16:32:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Erios e dashur a mund te me thuash kush qenka keta qe qenkan ankuar se une sperdor fjalor vulgar dhe me duket se ketu ne forum nuk eshte e detyrueshme te jesh serioz se sben se sjemi ne parlament ketu.Pastaj edhe po te duash ti stregohesh e vrazh me mua se nuk e ke te drejten fare sa per informacion te pergjithshem Ok? Perseritje te tjera te postimeve te miat do kete do apo sdo ti edhe te tjeret , meqense nuk ofendoj askend . Nuk e mirekuptova fare kete mesazhin tend dhe sa per informacion i jam pergjigjur temes ... Hajd shnet e pare e mos me flit si me shpat ne dore sikur jam virus i forumit.

Sa per temen: Do jepja gjithcka per te te bere te lumtur!!!

Postuar nga luledele datë 14 Prill 2006 - 23:31:

ZOGU im i vogel

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 23:48:

Nuk mund te te shoh dot ne sy , sepse kam frike se mos humb breda tyre...

Postuar nga oliinter datë 15 Prill 2006 - 00:37:

pse valle zoti te ka bere kaq te bukur? apo per te bere engjejt xheloze?

Postuar nga Zhylien Sorel datë 18 Prill 2006 - 00:39:

Smile

O zot,sa feminore dukesh....

Postuar nga kristela datë 18 Prill 2006 - 18:39:

o motra sa trape qenke.
Dihet qe vajzat nuk duan komplimente......sa me shum i trajton keq aq me shum te duan...kjo vlen edhe per djemt.
mgjth mbai komplimentet e djemve te forumit...
ciao ciao..

Postuar nga diabolic datë 18 Prill 2006 - 21:29:

Citim:
Po citoj ato që tha kristela
o motra sa trape qenke.
Dihet qe vajzat nuk duan komplimente......sa me shum i trajton keq aq me shum te duan...kjo vlen edhe per djemt.
mgjth mbai komplimentet e djemve te forumit...
ciao ciao..

Kemi te njejtin mendim patriote...Komplimenta :p

Postuar nga buzeqeshja datë 19 Prill 2006 - 00:32:

Citim:

Kemi te njejtin mendim patriote...Komplimenta :p

sjam fare dakort me mendimiet tuaja te dashur kristela dhe diabolic femra duhet trajtuar me shum delikateze dhe dhe mirsjellje po varet me cfar personash keni pas te beni juve dhe u kan takuar te tille.Nje femer adhuron te vleresohet nga mashkulli qe i rrin perkrah perndtyshe psse jan bashk????Edhe nqs nje mashkull e vlereson ne vetvete nje femer por nuk e shpreh dhe ateher ska vler her pas ne femrave na pelqen te degjojm nga buzet tuaja fjale te embla per te qen me te sigurta.............

cdo gje e jotja eshte perfekte per mua

Postuar nga Zhylien Sorel datë 19 Prill 2006 - 01:59:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

sjam fare dakort me mendimiet tuaja te dashur kristela dhe diabolic femra duhet trajtuar me shum delikateze dhe dhe mirsjellje po varet me cfar personash keni pas te beni juve dhe u kan takuar te tille.Nje femer adhuron te vleresohet nga mashkulli qe i rrin perkrah perndtyshe psse jan bashk????Edhe nqs nje mashkull e vlereson ne vetvete nje femer por nuk e shpreh dhe ateher ska vler her pas ne femrave na pelqen te degjojm nga buzet tuaja fjale te embla per te qen me te sigurta.............

jam shume dakort me ty buzeqeshje.

Falminderit qe egziston.
(ma ka bere nje shoqja ime e ngusht)

Postuar nga diabolic datë 19 Prill 2006 - 02:20:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja

Ti ke ndonje ankese personale me mua ? Varet nga njerzit vertet, por ne shumicen e rasteve sa here qe sillemi mire ju ta merrni per dobesi.Eshte natyra e femres qe kerkon dike me karakter me te forte se ajo dhe sa here qe i sillesh mire te nenvlefteson sepse mendon se te ka ne dore.Gjithsesi varet kush e meriton te sillesh keq...

Postuar nga myzeqari datë 19 Prill 2006 - 02:43:

Qe ta kuptoje edhe una ky diskutimi juaj cfare ishte ?!
Komplimente njeri tjetrit

Postuar nga kristela datë 19 Prill 2006 - 20:25:

[QUOTE]Po citoj ato që tha diabolic

Ti ke ndonje ankese personale me mua ? Varet nga njerzit vertet, por ne shumicen e rasteve sa here qe sillemi mire ju ta merrni per dobesi.Eshte natyra e femres qe kerkon dike me karakter me te forte se ajo dhe sa here qe i sillesh mire te nenvlefteson sepse mendon se te ka ne dore.Gjithsesi varet kush e meriton te sillesh keq...
[/QUOTE

Qenke grup fare...
Gjithsesi...sikush ka idet e veta.

Postuar nga diabolic datë 20 Prill 2006 - 00:59:

Ti je ylli im polar qe me tregon rrugen kur humbas neper detin e jetes...

Postuar nga myzeqari datë 20 Prill 2006 - 02:01:

Te marte Kicua i Froses te marte , se je llokume

Postuar nga Admirali datë 20 Prill 2006 - 02:49:

Hmmm

Ne syte e tu, une shoh gjithe boten...po gomarin tim, e sheh gje

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Prill 2006 - 03:12:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Te marte Kicua i Froses te marte , se je llokume

Kush eshte Kicua i Froses????????

Postuar nga NS-6 datë 20 Prill 2006 - 03:51:

lela,rri ne berxulle kyna

Postuar nga Admirali datë 20 Prill 2006 - 16:56:

Hmmm

He mer ju, akoma se keni pare Zonja Nga Qyteti, prandaj se mbakeni mend Frosen dhe Kicon qe donte ta martonte me Melin e Ollges

Postuar nga Lela_Dr datë 20 Prill 2006 - 17:00:

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
He mer ju, akoma se keni pare Zonja Nga Qyteti, prandaj se mbakeni mend Frosen dhe Kicon qe donte ta martonte me Melin e Ollges

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Po si re se kam pa, po nuk me kujtohen te gjithe emrat.

Postuar nga Eria datë 20 Prill 2006 - 22:10:

Re: Hmmm

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Me falni muaaaaa,por me duket se ishte Koci nga seksioni i teto Sofkes,apo gabohem!!

Postuar nga diabolic datë 20 Prill 2006 - 23:46:

Talking

Te shpelafte mortja sa e mire qe je ...

Postuar nga myzeqari datë 20 Prill 2006 - 23:49:

Cu be Kico , Koco ne nje lagje rine

Postuar nga Zhylien Sorel datë 21 Prill 2006 - 00:13:

he he :)

Me fal.Kafja ime nuk ka sheqer!!!!!mund ta futesh pak gishtin tend ?????!!!!!

Postuar nga bylis datë 22 Prill 2006 - 08:44:

Re: he he :)

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
Me fal.Kafja ime nuk ka sheqer!!!!!mund ta futesh pak gishtin tend ?????!!!!!
Ose - Me fal, harrova ti hedh kekut sheqer!!! Mund te pershtysh pak nga jarget e tua si sherbet

Postuar nga Zhylien Sorel datë 22 Prill 2006 - 21:38:

Wink

Te henksha syrin.......

Postuar nga darma datë 24 Prill 2006 - 19:51:

Citim:
Te shpelafte mortja sa e mire qe je ...

Cuditerisht ka shume femra qe i pelqejne komplimento te tilla............Por une do te thoja se varet nga cili e merr ate kompliment se c'fare komplimenti te jep nje Tirons me zakone nuk ta jep nje Permetar.........keshtuqe varet.........
Por pergjithsisht femrat i kane qejf komlimentat , ato komplimenta qe dhurohen ne momentin dhe kohen e duhur.........
Se ka disa cuna qe vetem te komplimentojne dhe thua aman te lutem mjaft se ma shpife ..........se dhe ne vete nuk e besojme dot qe mund te jemi aq perfekte......

Gjithsesi komplimenta per bukurine e jashte dhe ate te brendshme femrave gjithmon u sjellin nje buzqeshje.......

P.S Djem mundohuni te jepni komplimentat qe jo c'dokush mund ti dhuroje, psh. une i kam syte boqell dhe shumica e meshkujve komplimenti i pare qe me bejne eshte per syte saqe me eshte merzitur si kompliment dhe sa here e pres nga nje mashkull si nje kompliment te pare(se helbete pse ma thua fshati qe duket nuk do kallauz )........Ama kur kam nje djal qe me komplimenton per dicka qe jo c'dokush mund ta vej re them me vete mmmmmmmmm interesant djali , mi pjacen

Postuar nga diabolic datë 24 Prill 2006 - 23:21:

O Darma shume bajame te bukura paske ti Meqe nuk do te te bejm komplimenta per syte...

Gjithsesi ajo qe i kam thene nje personi qe kam dashur shume ka qene- une jam dashuruar pas difekteve te tua- Ajo me tha se ky ishte komplimenti me i madh qe kishte marre.Une jam elbasanlli dhe si kompliment them gjithmon-Te vdekte burri sa e mire qe je...

Postuar nga Zhylien Sorel datë 25 Prill 2006 - 02:03:

Talking

si qenke ........!!!!!

si rrush koker madh dy mije leksh..............

Postuar nga darma datë 25 Prill 2006 - 04:52:

hahahhahahaha diabolic te keqen i kam hequr bajamet .......kije mendjen ne mesim here tjeter

Mire qe nuk te ka thene pse mendon se kam difekte Cilat jane ? se atehere do ishe ne hall

Po komplimenta marrin dhe femrat pa burra po ne ato raste c'fare thoni ju elbasanllite ..........

Postuar nga diabolic datë 25 Prill 2006 - 05:00:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
hahahhahahaha diabolic te keqen i kam hequr bajamet .......kije mendjen ne mesim here tjeter

Mire qe nuk te ka thene pse mendon se kam difekte Cilat jane ? se atehere do ishe ne hall

Po komplimenta marrin dhe femrat pa burra po ne ato raste c'fare thoni ju elbasanllite ..........

Pse nuk ishin bajame ato ? Nejse...
Sa per difektet une jam dashuruar pas hecjes se saj si cun harram,ngaqe ishte llafazane atehere kur zduhej, kur pinte cigare, kur i binte zileve te cdo porte dhe pastaj ikte me vrap, kur me genjente edhe se e dinte qe une e dija qe po me genjente,kur nevrikosej pa lidhjeetj etj qe sdu ti permend se do rrija gjithe naten.

Ndersa grave pa burra ju themi-U martofsh ti dhe te vdekte burri ishalla... :p :p:p

A nje kompliment tjeter qe behej nga cunat e pemes (ku pjestar i famshem kam qene edhe vete) ka qene-u zemra ti ajo qe ke dale MISS prit prit MISS Gorga (gorga eshte kanali ujrave te zeza ne elbasan)

Postuar nga NS-6 datë 25 Prill 2006 - 05:04:

Citim:

Ndersa grave pa burra ju themi-U martofsh ti dhe te vdekte burri ishalla... :p :p:p

kur ngre dolline xhai im ja bon grave te vellezerve te vet "hajd rrofshi e na lenci pas"

Postuar nga bylis datë 25 Prill 2006 - 08:43:

...

Ma ke trupin si sallami Lushnjes,syte e tu te zinj si ullinj Kallamate,faqet e tua te kuqe si gogozhare. Ah... gogozhare, gogozhare una per ty do vdes fare!!!!!!!!

Postuar nga darma datë 25 Prill 2006 - 21:34:

diabolic pse nuk thua ti paske vuajtur per te femra ne kohe tend.........

Jo kot them une kur lexoj komplimentet

Postuar nga diabolic datë 26 Prill 2006 - 00:21:

Ti i jep fryme diteve te mia...

Postuar nga buzeqeshja datë 26 Prill 2006 - 01:04:

ti je drita e syve te mi.............

Postuar nga bylis datë 02 Maj 2006 - 10:01:

????

Te kam te shtrenjet,,, si benzina.......

Postuar nga arsona datë 02 Maj 2006 - 12:10:

Sa qejf qe te kam, sepse te kam qejf!

Postuar nga diabolic datë 02 Maj 2006 - 14:31:

Tani e di jetoj me frymen tende cdo dite, ik laj dhembet se te vjen ere goja...

Postuar nga Marsela datë 03 Maj 2006 - 22:10:

Beson ne dashuri me shikim te pare?
Jo!
Atehere besoj se me duhet te kaloj edhe njehere.

( icik e vjeter si fraze, por qe edhe ndodhka ta degjosh)

Postuar nga diabolic datë 03 Maj 2006 - 23:51:

Ke qene ndonjehere ne kine ?
Jo...
As une...
E shikon sa gjera te perbashketa qe paskemi .

Postuar nga Zhylien Sorel datë 04 Maj 2006 - 14:15:

"me duhet nje "sy magjik" per te dera e shtepise...Ta marr pak syrin tend??!!!

Postuar nga inaaaaaaa datë 04 Maj 2006 - 14:20:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
"me duhet nje "sy magjik" per te dera e shtepise...Ta marr pak syrin tend??!!!

BRAVO ERICCCCCCCCCC

Postuar nga amor alucius datë 04 Maj 2006 - 14:26:

"Mallkuar dita qe te kam njohur"

Postuar nga Zhylien Sorel datë 04 Maj 2006 - 14:27:

Talking

O po leri "bravot" ti....Hadje hiqe syrin.....

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.