Forumi Horizont Gjithsej 57 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9244)

Postuar nga Nigo datë 13 Gusht 2006 - 23:29:

Hi freespirit.Mir mir. Komliment e dashur

Postuar nga Enya datë 14 Gusht 2006 - 00:11:

Dreqja shkodrane , marshallah.Plaste syni i keq!

Ta hangsha shpinen, o zot ca shpine paske,-si njale e gjalle!

Floket marshallah,rrela-rrela-cuditem si nuk te hane te gjalle meshkujt rruges,'

(se per pak nga komplimenetet e meritume qe te bana,

po me ngjisin naj nofke, e po me thojne "shif kjo lezbikja po i lakmon Dreqes"

Marshallah.Une e kam pike te dobet shpinen e drejte tek njerezit,

tregon fisnikeri.

Mmuuuaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh Yllllllllll Shkodrane

Postuar nga Amici di Nessuno datë 14 Gusht 2006 - 05:44:

A i ke marre leje atij personit tjeter qe e ke nxjerre ne selamet ketu?
Megjithate rrush qeke.

Postuar nga freespirit datë 14 Gusht 2006 - 06:25:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
A i ke marre leje atij personit tjeter qe e ke nxjerre ne selamet ketu?
Megjithate rrush qeke.

Ne selamet mos e ke mxjerre vet ti rrusho se une se nxjerr kollaj. Ja si thua ti i kam marre apo jo? Hej zot ca na ka gjet. Megjithate flmn per komplimentin.
ciao

Postuar nga oliinter datë 14 Gusht 2006 - 15:50:

cila ishe nga ato te dyja frespirit?

hahahaha je shume e bukur komplimente.

chao

Postuar nga Amici di Nessuno datë 14 Gusht 2006 - 19:26:

Citim:
Po citoj ato që tha freespirit

Ne selamet mos e ke mxjerre vet ti rrusho se une se nxjerr kollaj. Ja si thua ti i kam marre apo jo? Hej zot ca na ka gjet. Megjithate flmn per komplimentin.
ciao

......... ............................................................................. ................ ?!

Postuar nga freespirit datë 14 Gusht 2006 - 22:37:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
cila ishe nga ato te dyja frespirit?

hahahaha je shume e bukur komplimente.

chao

Olinter "hahahaha je shume e bukur" ca do me thene?! hahahaha edhe ti je shume i bukur. :p Se vura fotografine aty qe te marr komplimentat tuaj.
apo me falni me duket se duhet me nxjerr leje nga bashkia... Ose beni komlimenta si njerez ose mos beni kur nuk dini te silleni.
respekte

Postuar nga Amstel datë 14 Gusht 2006 - 22:41:

aapapapappa freespirit shume me nerva qete e qete lal...
megjithate je vertet e bukur..

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 00:47:

Citim:
  Se vura fotografine aty qe te marr komplimentat tuaj.  Ose beni komlimenta si njerez ose mos beni kur nuk dini te silleni.
respekte

Amon moj e dashur se nuk të shau njeri(që je e bukur je atë mbaje),dhe sapër dijeni më mir se sa t'jena sjedh ne ke kto shkrimet e funit nuk të ësht sjedh njeri(nuk du me të thon emra)apo jo or Nik djali,e kishe mir ti ishte i çik me nerva kjo shoqja jon.Po nejse po ja falim si thu ti ok......?

Je e Respektuar.

Postuar nga freespirit datë 15 Gusht 2006 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Amon moj e dashur se nuk të shau njeri(që je e bukur je atë mbaje),dhe sapër dijeni më mir se sa t'jena sjedh ne ke kto shkrimet e funit nuk të ësht sjedh njeri(nuk du me të thon emra)apo jo or Nik djali,e kishe mir ti ishte i çik me nerva kjo shoqja jon.Po nejse po ja falim si thu ti ok......?

Je e Respektuar.

Jo mo Nigo jo, ty edhe te tjeret i falenderoj nuk e kam me ty fare as me njeri se kam bile, po nganjehere keto shkrimet keqkuptohen se ca do te thote tjetri. Mbase jam keqkuptuar, nuk eshte se isha me nerva vetem se jam me seder si njeri dhe me pelqen kur njerezit me trajtojne me respekt.
Te falenderoj serisht

Postuar nga Amstel datë 15 Gusht 2006 - 00:57:

ah freespirit shume keq keshtu lal nuk duhet te keqkuptohesh ene tu kundervihesh pernjehere lal sic e tha ene Nigo sbesoj se te ka ofenduar kush rrusho...pastaj respekte kena me te gjithe pavarsisht se disa here mund te bejme shakara ...
pershedetje ene respekte..ja kalofshi mire

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 01:03:

Citim:

Jo mo Nigo jo,............
Te falenderoj serisht

Qofsh e respektume dhe qëndro e bukur siç je, se ça thon të tjerët s'ka problem.

Respekt e gjithmon respek ZONJ!!!!!! 

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 01:11:

freespirit si rrush qenke shume simpatike

komplemente motra

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 01:24:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
freespirit si rrush qenke shume simpatike

komplemente motra

Olala plasi xhelozia ktej....

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 01:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

ku po e sheh xhelozin ti?????

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 01:39:

Citim:

ku po e sheh xhelozin ti?????

Pse moj e dashun pse o tu djeg ty?????????? 

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 01:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Pse moj e dashun pse o tu djeg ty?????????? 

sepse me citove shkrimin tem prandaj

se ndryshe sdo me djegte

Postuar nga freespirit datë 15 Gusht 2006 - 01:40:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Vetem dreqja qe s'eshte xheloze se gjithmon u ben komplimenta te tjereve.
Plus jam shume e sigurt qe eshte si rrush per vete.
Pacim

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 01:46:

Citim:

sepse me citove shkrimin tem prandaj

se ndryshe sdo me djegte

Dreqe ishte shaka,më fal desha met n'gacmu.

Jeni si si yje ,krenohemi me ju .Ju paçim gjithmon....

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 01:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo

Dreqe ishte shaka,më fal desha met n'gacmu.

Jeni si si yje ,krenohemi me ju .Ju paçim gjithmon....

he pra se na bane me zemer

ok, tani do ve nje foto tjeter vetem per ty

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 01:51:

Citim:

Vetem dreqja qe s'eshte xheloze se gjithmon u ben komplimenta te tjereve.
Plus jam shume e sigurt qe eshte si rrush per vete.
Pacim

hahahahah freespirit thx zemra se me meti n'qafe ky Nigo

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 01:52:

Citim:

Amon të lutem jo,se je tu m'bo ti mu me zemër tani

Postuar nga Nigo datë 15 Gusht 2006 - 02:19:

Dreqe flm për respektin që e vure foton për muaTa kam thon ne qerosët artificial ju kena dobsi ju kaçurrelseve natyrale.

Ps: Po më vika shum keq për ktë djalin, gjynof prej Zotit..........

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 02:21:

Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Dreqe flm për respektin që e vure foton për muaTa kam thon ne qerosët artificial ju kena dobsi ju kaçurrelseve natyrale.

Ps: Po më vika shum keq për ktë djalin, gjynof prej Zotit..........

aaaa ta hangsha tollen une ty

Postuar nga freespirit datë 15 Gusht 2006 - 05:11:

Dreqe hallall qenke shume e mire si yll po le qe ku ka vajza shqipetare te shemtuara . Lumsi djemt shqipetar se i ke bekuar zoti.
Ju pershendes

Postuar nga Amstel datë 15 Gusht 2006 - 15:16:

apapapapap dreqe pse e vune kot mi ti se ma shpife qysh me mengjes
qeke shume e shemtume vallaj bilaj qafsha kalamojt e cunit tem,

pasaj me ty une rrusho nuk boj foto se kam hall se me digjet filmi nga bukuria jote kis lal.

Postuar nga amor alucius datë 15 Gusht 2006 - 16:47:

Dreqe,ta kam thene me kohe,jua merr robve te forumit per nga bukuria Femer me te bukur ne keto fotot ketu ne forum s'kam pare akoma

Postuar nga amor alucius datë 15 Gusht 2006 - 16:51:

O Dreqe,pse te shqetesohen femra si ti per martese aman?Me ate pamje qe ke dhe 60 vjeçe e gjen burrin ku te duash,madje dhe me te mire se 20 vjeçet 

Postuar nga Simona datë 15 Gusht 2006 - 17:47:

Dreqe me vjen keq qe te kam lene vetem se kam nostalgji per netet qe dilnim out edhe ne 5-th av ne te dyja si modele aty smbaheshim duke ecur krenare dhe veshur bukur,ah te vije dhe njeher ajo dite.Me ka marre malli te dal e te shetis ne pranvere ne manhatan veshur thjeshte dhe elegante si dukur me floket e gjata mbi supe e duke bere shoping sa  ne nje dyqan ne tjetrin sidomos tek zara e aldo .

Por sa te me rritet pak klaudia dhe do ta marr me vete e te dalim serish.

Ps Tani e dine kto se si dukesh ti ste kane pare me perpara?Se keni pare ne  realitet dreqen juve kalamaja,very seksy girl, natyre girl,smart,clasy girl,my best friend.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 15 Gusht 2006 - 18:10:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
O Dreqe,pse te shqetesohen femra si ti per martese aman?Me ate pamje qe ke dhe 60 vjeçe e gjen burrin ku te duash,madje dhe me te mire se 20 vjeçet 

Epo jane ca gjera qe nuk varen vetem nga femrat. Se bukuria shkon e vjen i thone. C'me duhet bukuria e freespirit kur s'di te kaperdije nje kompliment per shembull? Tjetri i thote shendet ajo thote plac. Shtyhet jeta ashtu?
Per Dreqen, Complimenti alla mama.

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Gusht 2006 - 18:14:

Dreqe yll je per zotin. Tamam bukuroshe shkodrane.

Kiss

Postuar nga Amici di Nessuno datë 15 Gusht 2006 - 18:25:

He mi ti mo mos ia bo kaq shume qejfin se po na hypen ne ...... qafe pastaj. Le qe ato fotot jane shume larg. Qe te jesh yll duhet te plotesosh ca kushte qe ne ate largesi nuk dallohen qarte. (se mos na vesh ndonje foto tjeter ti me).

Postuar nga amor alucius datë 15 Gusht 2006 - 18:28:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Epo jane ca gjera qe nuk varen vetem nga femrat. Se bukuria shkon e vjen i thone. C'me duhet bukuria e freespirit kur s'di te kaperdije nje kompliment per shembull? Tjetri i thote shendet ajo thote plac. Shtyhet jeta ashtu?

Po c'me duhen mua aman komentet e tua per te tjeret? Une po flas per dreqen meqe eshte femer e bukur dhe te siguroj qe dreqja di te kaperdije komplimenta.

Ah po,e kam pare dhe nga afer ne foto dhe eshte poaq e bukur sa larg.
Juve,ti ke postuar foto ndokund?

Simona,pamjen tende s'e vuri kush ne pyetje edhepse s'te njohim,ajo vajze qe ke(qe eshte si yll)dikujt duhet ti kete ngjare(ishallah ty).Mgjth derisa te kemi prova konkrete...

Postuar nga Amici di Nessuno datë 15 Gusht 2006 - 19:14:

Citim:

Po c'me duhen mua aman komentet e tua per te tjeret? Une po flas per dreqen meqe eshte femer e bukur dhe te siguroj qe dreqja di te kaperdije komplimenta.

Ah po,e kam pare dhe nga afer ne foto dhe eshte poaq e bukur sa larg.
Juve,ti ke postuar foto ndokund?

Simona,pamjen tende s'e vuri kush ne pyetje edhepse s'te njohim,ajo vajze qe ke(qe eshte si yll)dikujt duhet ti kete ngjare(ishallah ty).Mgjth derisa te kemi prova konkrete...

Qe dreqja ka vlera te padiskutueshme nuk e ve dot ne dyshim edhe sikur te dua.
Foto timen? ......... . Kam dashur dikur ta postoj, po pastaj u mendova. Thashe me vete ka rob qe hane buke para kompiuterit, nuk dua t'ua shkoj dem. (jo te gjithe jane si Dreqja)
Pastaj hoqa dore perfundimisht qe kur pasi i thashe Kontes " boll se na merzite me keto budallalliqe", mora shume mesazhe kercenuese, jo vetem ne drejtim tim po edhe te familjes. Duke qene se kam tre kalamaqer, mendova per ta me shume. C'faj kane te shkretet se babi nuk eshte ca i durueshem? Le qe tani qe e mora vesh qe eshte edhe shoku i OliInterit. U bu bu, nje arsye me shume (keta interistet nuk kenaqen me nje scudeto). Thashe po behen bashke, Oli ne Irak eshte me pushime une ne Afganistan, nje mal na ndan. Ku ta di une qe nuk eshte dhe konte aty.
Keshtu qe the tina.

Postuar nga Simona datë 15 Gusht 2006 - 19:28:

Amore se thashe se e vuri ne dyshim njeri pamjen time se sdua te flas per veten se eshte si me thon jo dhe aq mire me ia rrit njeriu menjen vetes,por me te vertet ashtu si u shpreha me lart mu kujtohet kur dilsha me dreqen out dhe kishim shume te forta,tregon vete dreqa skam ca them une, pamjen ta vleresojne te tjeret.

Goca na ka ngjare te dyve,falemiderit per komplimentin e Klaudias,icik me shume babes se vet,pamvaresisht se mama eshte me  simpatike

Postuar nga freespirit datë 15 Gusht 2006 - 23:10:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Hej juve ca nga ne si marrin shakate mire ske ci ben keshtu jemi te mdryshem po bukuria ime ty s'ka cte duhet se dikush tjeter e ka dhe e vlereson. Tani per komplimentin te kam falenderuar ndersa per ate tjeteren ta ktheva edhe une me shaka.
hajde bye majft se e di se cfare po mundohesh te besh
peace

Postuar nga Demokrate4ever datë 16 Gusht 2006 - 05:00:

Dreqe si akullore je perzotin me tu shkri ne goje ne femnave lenepastaj cunave..(dmth te dashurit tend) MGJHT UNE TE NJOF DHE NGA AFER.. EH BUKURIA SHKON GJENETIKISHT.

freespirit shume e mire dhe e qete. Vertet una dona adorabile.

Nik ee dreq ua kane pre racionin e bukes anej nga greqia..hahaha
King je kisses.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 16 Gusht 2006 - 06:37:

Citim:

Hej juve ca nga ne si marrin shakate mire ske ci ben keshtu jemi te mdryshem po bukuria ime ty s'ka cte duhet se dikush tjeter e ka dhe e vlereson. Tani per komplimentin te kam falenderuar ndersa per ate tjeteren ta ktheva edhe une me shaka.
hajde bye majft se e di se cfare po mundohesh te besh
peace

Po une nuk te kam thene qe je e bukur. Mos i ngatarro shprehjet. Dhe as kam lene te nenkuptohet gjekundi qe me intereson. Kur vendos te besh foton publike, duhet te marresh parasysh qe do kete edhe ngacmime, me te keq e pa te keq.
Komenti im nuk kishte asgje ngacmues "me te keq" nderkohe qe pergjigja juaj nuk kishte piken e sensit te shakase. Nqs ju ate quani shaka, me fal se nuk e kam aq te holle sensin e humorit.
Mos ndoshta edhe kjo fjali "hajde bye majft se e di se cfare po mundohesh te besh" eshte me sens humori?

Postuar nga freespirit datë 16 Gusht 2006 - 07:39:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

Po une nuk te kam thene qe je e bukur. Mos i ngatarro shprehjet. Dhe as kam lene te nenkuptohet gjekundi qe me intereson. Kur vendos te besh foton publike, duhet te marresh parasysh qe do kete edhe ngacmime, me te keq e pa te keq.
Komenti im nuk kishte asgje ngacmues "me te keq" nderkohe qe pergjigja juaj nuk kishte piken e sensit te shakase. Nqs ju ate quani shaka, me fal se nuk e kam aq te holle sensin e humorit.
Mos ndoshta edhe kjo fjali "hajde bye majft se e di se cfare po mundohesh te besh" eshte me sens humori?

Sigurisht qe eshte me sens humori pse si e more ti. E sheh pra qe virtualisht njerezit edhe keqkuptohen! Nejse s'ka shume rendesi, me e rendesishmja eshte qe edhe une e mora vesh qe ti bere shaka dhe anasjelltas. Te betohem qe s'jam merzitur megjithate ato qe the me lart jane gjykime me baze te ceket. E vertet nuk the se jam e bukur po the se jam "si rrush" ne mos gaboj. "plus the ce do bukurine e freespirit" megjithate kur shkruan dicka pret kritika kur ve foton nuk pret kritika se eshte thjesht nje menyre presantimi e bukur apo jo una jam kjo qe jam dhe se ndryshoj dot.
take care

Postuar nga freespirit datë 16 Gusht 2006 - 07:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Dreqe si akullore je perzotin me tu shkri ne goje ne femnave lenepastaj cunave..(dmth te dashurit tend) MGJHT UNE TE NJOF DHE NGA AFER.. EH BUKURIA SHKON GJENETIKISHT.

freespirit shume e mire dhe e qete. Vertet una dona adorabile.

Demokrate je shume e kendeshme.
Dua te te jap nje perqafim nga larg sepse jane fjalet me te ngrohta qe kam marre.
Faleminderit

Postuar nga Simona datë 16 Gusht 2006 - 15:42:

Shume kinge,motra per top-model je

Postuar nga oliinter datë 16 Gusht 2006 - 16:02:

kete suga at once me duket si shume fytyre e pare andej nga blloku.

jo per gje por i kemi shume te bukura gocat ne shqiptaret.

nje kiss per suga se qenka si shpirt.

Postuar nga Nigo datë 16 Gusht 2006 - 17:42:

Citim:

A të thash dreqe,t'ma kishe nis me Mp atë foton që ishte vetëm për mu,se tani u bo gjith forumi me muhabet.Hajt pra kismet her tjetër .......e di vet ti tani. 

Postuar nga Amici di Nessuno datë 16 Gusht 2006 - 18:49:

Citim:

Sigurisht qe eshte me sens humori pse si e more ti. E sheh pra qe virtualisht njerezit edhe keqkuptohen! Nejse s'ka shume rendesi, me e rendesishmja eshte qe edhe une e mora vesh qe ti bere shaka dhe anasjelltas. Te betohem qe s'jam merzitur megjithate ato qe the me lart jane gjykime me baze te ceket. E vertet nuk the se jam e bukur po the se jam "si rrush" ne mos gaboj. "plus the ce do bukurine e freespirit" megjithate kur shkruan dicka pret kritika kur ve foton nuk pret kritika se eshte thjesht nje menyre presantimi e bukur apo jo una jam kjo qe jam dhe se ndryshoj dot.
take care

"je e bukur" eshte nje kompliment i ceket dhe shume here fallco. Shumica e njerezve nuk jane te bukur. "je si rrush" i thuhet nje femre te embel, pretty,dickaje te mire reale. Une vete shume shume rralle i them nje femre qe je e bukur (ndoshta asnjehere) apo vetem kur dua te tallem. Keshtu qe vleresimi i pare imi ishte i sinqerte dhe e MERITON.
Bofsh qejf tani se kam shume pune sot.

Postuar nga Niqua datë 16 Gusht 2006 - 21:27:

yll bote  je te betohem, te isha djale do te kishaq fut n'dore

hahahahah

Postuar nga Demokrate4ever datë 16 Gusht 2006 - 21:34:

Kot per sport i shfletova faqet e funi te albumit fotografik dhe pashe disa foto qe si kisha pare me pare..

- Kota ngjyren e lekures e ke te bukur dhe sidomos ate kryqin qe kishe ne qafe..

- Oli s'dua te bej ndonje kontakt te shkurter me dreqen por, I love you gjeneral..Llokum je.

- suga tilonce si rrush.. bukur e bukur.Ke cilesi per ndonje kopertine reviste.

freespirit like the wind asgje te lutem i meriton..

Postuar nga freespirit datë 16 Gusht 2006 - 21:51:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

"je e bukur" eshte nje kompliment i ceket dhe shume here fallco. Shumica e njerezve nuk jane te bukur. "je si rrush" i thuhet nje femre te embel, pretty,dickaje te mire reale. Une vete shume shume rralle i them nje femre qe je e bukur (ndoshta asnjehere) apo vetem kur dua te tallem. Keshtu qe vleresimi i pare imi ishte i sinqerte dhe e MERITON.
Bofsh qejf tani se kam shume pune sot.

Juve faleminderit po ta them prap e di qe komplimenti ishte i sinqerte dhe e vleresoj.
te pershendes
bye

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Gusht 2006 - 13:16:

O roke po pse s'thu ti qe qeke per fotomodel ne pasarelat italiane.

Shume king per zotin.

Postuar nga Niqua datë 17 Gusht 2006 - 21:37:

Citim:
Dreqe,ta kam thene me kohe,jua merr robve te forumit per nga bukuria Femer me te bukur ne keto fotot ketu ne forum s'kam pare akoma

Uaaaaa une se dija qe lihen komente ktej une po i lesha tek fotot por mi pasken sjell ktu.

Amore si rrush je per kryt tem, flm per komplemente dhe te puth shume. muahhhhhh

Postuar nga Niqua datë 17 Gusht 2006 - 21:47:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
apapapapap dreqe pse e vune kot mi ti se ma shpife qysh me mengjes
qeke shume e shemtume vallaj bilaj qafsha kalamojt e cunit tem,

pasaj me ty une rrusho nuk boj foto se kam hall se me digjet filmi nga bukuria jote kis lal.

Nik ke thrret e shemtut ti malaka ahahahah se shaka

kisssss naqeee

citoj ato qe the Simona
Dreqe me vjen keq qe te kam lene vetem se kam nostalgji per netet qe dilnim out edhe ne 5-th av ne te dyja si modele aty smbaheshim duke ecur krenare dhe veshur bukur,ah te vije dhe njeher ajo dite.Me ka marre malli te dal e te shetis ne pranvere ne manhatan veshur thjeshte dhe elegante si dukur me floket e gjata mbi supe e duke bere shoping sa  ne nje dyqan ne tjetrin sidomos tek zara e aldo .Por sa te me rritet pak klaudia dhe do ta marr me vete e te dalim serish.
Ps Tani e dine kto se si dukesh ti ste kane pare me perpara?Se keni pare ne  realitet dreqen juve kalamaja,very seksy girl, natyre girl,smart,clasy girl,my best friend.

e moj Simona dhe mu me ka marre madhi sidomos kur shkoj tek restauranti.. me ka marre madhi te gacmojme pak puntoret bashke me Lulen. kismet shpejt do na vish the ktej per vizite. kissss

Gjithsej 57 faqe: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 » ... E fundit »
Trego 2849 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.