Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga RAIMONDI datë 20 Janar 2012 - 05:17:

--------Po mire shume mire , i viri te dy ata butona por mos harroni vendosni
edhe butnon ; ......Mos na ruani shume trapin ....--Se ky eshte buton shume i domosdoshem, jo per gje ...

Postuar nga Fajtori datë 20 Janar 2012 - 12:13:

Raimond, lidhe pak gojen se ndonjehere te shkojne neuronet e zones se Brocas ne qark te shkurter.

Postuar nga lule datë 25 Janar 2012 - 14:13:

Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum....

Un kisha nje sugjerim Fajtori ...e shpresoj te realizohet .
Aty ku ndodhet Modifikim/Citim Te bashkangjisni dhe opsionin Fshije ( citimin).

Nese eshte e mundur kjo , p.sh ndodh qe te kemi hedh ndonje mendim te gabuar , t'kemi mundesi ta fshijm..
kuptoj qe s'eshte ne favorin tuaj si Forum .

Mendoj qe s'jam e vetmja , qe kerkon kete favor.

p.sh A.D beje pak ate nderin qe te kerkova.

Postuar nga AngelDevil datë 25 Janar 2012 - 14:18:

Re: Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum....

Citim:
Po citoj ato që tha lule

p.sh A.D beje pak ate nderin qe te kerkova.

OK.

Postuar nga dylan datë 25 Janar 2012 - 18:17:

shume bukur vec vazhdoni

ama klientat kan fillu me ju largu bani dicka mi majt cik ma aktiva

Postuar nga AngelDevil datë 25 Janar 2012 - 20:02:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ama klientat kan fillu me ju largu bani dicka mi majt cik ma aktiva

kam 1 sugjerim une me shtu anetaret jo klientat a mund ta kthesh me pamje ballore ate avatarin tat?

Postuar nga dylan datë 26 Janar 2012 - 06:49:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

kam 1 sugjerim une me shtu anetaret jo klientat a mund ta kthesh me pamje ballore ate avatarin tat?

ky imi rri gjithe kshu shtrire ne rast nevoje ne fact per deshirene emshkujve i urrejne kurvat po paret jua dhurojne

Postuar nga AngelDevil datë 04 Shkurt 2012 - 09:01:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Angel nuk po bej fjale per ty, shpresoj ta kesh kuptuar kete.
Po flas ne pergjithesi qe te lexojne te gjith.
Nuk mund te them qe ti ke ber klan me Erious se dy vet nuk bejne nje klan por bejne 2 vet, nese e kishe fjalen per kete.
Por na ka ndodhur qe edhe moderator kan qene pjese klanesh dhe jane krijuar tragjedi forumore ku ka pas perjashtime heqje aksesesh etj.

Tashi per tashi ti je moderatorja me aktive eforumit kshu qe nuk kemi shum ankese, vetem qe mbron erious perpetumisht aty e prish pak!

Citim:
Po citoj ato që tha erious
.

jo ke dhe qellim te me mbrosh mua shejtone

vertet kjo esht llogjika ketu ? dmth ky eshte kulmi i botkuptimit ''horizonti'' juaj mo te nderuar bashkeatdhetare ?

p.s. lezhiani, shejtonia eshte admine shum e respektuar ne nje forum ku ka mbi 200 vizitore ne te gjitha oraret e dites... ket ta them qe ti ti besh lidhjen per çfar shpreh ketu.

eshte sinqerisht per te ardhur keq, si nuk u kuptuam ketu, pak anetare ku askush s'po kerkon te ndaje tokat, perveç fantazirave tuaja.

ajt se s'ka gje do te kuptohemi nje dit... me te mira kinga. ju du fort.

Dhe historia perseritet. Sdua ti heq asnje presje postimit te erious kishte te drejte qe ne ate kohe por sja vura veshin.

Duke larguar anetare qe kane kontribuar dhe sjelle fryme te re ne ket forum dhe duke mbajt persona qe jetojne akoma me delirin e persekutimit si ne jeten reale ashtu dhe ne virtualitet thjesht demtoni forumin mua sme beni asnje te keqe. Bile duhet tju them faleminderit qe do shfrytezoj kohen qe ju kam dhene pa asnje lloj interesi ne menyre me te dobishme.

Mirembetshi kinga ju du fort dhe une.

Postuar nga kurt datë 04 Shkurt 2012 - 10:13:

^thats lame, and erious is ridiculously lame, with these emotional goodbyes you people sound like whiny babies.

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Shkurt 2012 - 11:24:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

ky imi rri gjithe kshu shtrire ne rast nevoje ne fact per deshirene emshkujve i urrejne kurvat po paret jua dhurojne

hahahahahahahahahah--Jw mire ashtu mos leviz ,se me prish terezine , jo per gje hahahaha

Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.