Forumi Horizont Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga Cyclotomic datë 29 Mars 2004 - 04:30:

Po ti more Ballack... shkon e na permend nje ndeshje, ate te fundit dhe harron hilerat qe beri Juventusi gjate gjith kampionatit ate vit.... prandaja kujdes...

Brravo Milan, gol ne "tempo supplementare" late nam late... 10 pike para dhe prap te pasigurte... lum si ju

Postuar nga diabolic datë 29 Mars 2004 - 18:58:

Po ikni mor lozni kalceto me cunat e lagjes dhe komentoni ,se vetem kete dini te bani mir ju mor interesaxhi, dhe jo te komentoni se si luan milani te cilin vetem ju thoni se nuk e meriton venin e pare ,, ndersa e gjith europa thot te kunderten .Milan the best 4 ever & ever

Postuar nga brendon datë 30 Mars 2004 - 01:38:

diabolic skuadrat e europes nje here ne pese vjet luajne me Milanin kurse interi e ke atje cdo vit dhe e sheh sesa hile ben. Kurse disa te tjere nuk e shohin kampionatin Italian sepse e dine qe ka korrupsion. Shendet.

Postuar nga diabolic datë 30 Mars 2004 - 20:38:

O Brendon kush ta ka then kete perrallen ty, gjyshi para se te flesh. Po mire mo po qysh i ika fituar interi ato 13 kampionate qe ka fitauar , apo kur i ka fituar interi ska pasur korrupsion?Ore po kampionati italian eshte me i ndjekuri ne bote dhe si nuk u ndiqka nga ata qe e dine qe eshte i korruptuar. Po mire po kaq budalla eshte Morati qe i hedh leket kot , megjithse e di qe kampionati eshte i korruptuar, po mos ja fusni pordhes kot o cuna se lat nam. Llogjikoni nje here dhe pastaj shkruani , tani une e kuptoj qe jeni verbuar nga tifozlluku por jo kam ne ekstrem . Hajt nje tung nga DIABOLIC A'S

Postuar nga inter_forever+ datë 30 Mars 2004 - 23:09:

Akoma vazhdoni te diskutoni per kampionatin e KORRUPTUAR italian ?
Bejini qefin vetes o bilanista dhe mbani turpin e rradhes ...
BERLUSK KRYEMINISTRI nuk mund te largohej nga stadiumi me nje humbje ...dhe loja DO VAZHDONTE DERISA TE BARAZOHESHIN...
sikur te mos behej ai goli e Sheves do shifnim spektakel ...hahahaha
Loja do e kish kaluar minuten 111' ose do jepej ndonje penallti per tu barazuar ... ec aty .....FORCA GOVERNO BERLUSKONI ...

Interi vertet eshte pas ne renditje , POR NE NUK KEMI VJEDH ASNJEHERE , zakonisht na kane kenaq me TE VERDHA E TE KUQE, ME PENALLTI TE PADHENA etj...

P.s harrova nje jave para me Parmen TURPI I RRADHES ..!!!
Gol i anulluar PADREJTESISHT per Parmen kur ishin 0-0...e goli i trete ''VOLEJBOLL'' i Sedorf...

FORCA BILAN...FORCA ITALIA...FUSHATA ELETORALE E BERLUSKES VAZHDON...

Postuar nga honeybunny datë 30 Mars 2004 - 23:31:

shume keq shume shume keq!!!!!
tere ku cun na paska ikur per ......
epo mbaje veten ore burre se nuk jemi te tema politike po te ajo e futbollit!

Postuar nga roke datë 31 Mars 2004 - 00:34:

O intopisa-pisa ekip!Akoma vazhdoni te gerthisni ju??Hahaaaaaaa te kenaqni me keto pyetje dhe vetepergjigje qe jepni.Po pse akoma nuk jeni te bindur ju per Milanin e Madh????Eshte Milani o cuna,s,ben shaka.Kemi qe nga 2003 qe nuk kemi humbur.Pastaj nuk kemi pse ti tregojme dhembet tek fshataret e Chievos.Edhe ju e pate ca ekip skandaloz ishte Chievo,vonesat e lojes.Por edhe sikur te humbnim nuk ishte problem,kemi luajtur dhe kemi fituar aq sa te tallim b/y/th/e/n!!!Dhembet i tregojme aty ku duhet,tek ato ekipe qe mundohen ta mbajne veten,por nuk kane asgje me shume se Chievo,rexhina e Breshia.Jeni ju.Juve ju kemi rrare dy here kete vit.Pse flisni??Nuk keni cip??O me falni pastaj.Ore ku jane penalltite,nuk po i shoh.Peruluni para Milanit,nxitoni,beni dhe ju si gjithe bota:RESPEKT PER PERANDORIN E FUTBOLLIT!!!! Ok tifoze te "vegjel"?
Pershendetje te gjithe Milanisteve.Ah se harrova,pershendes dhe interistet me Golin e Pirlos??A nuk kish vleren e tre golave???Per ju e beri.Mbajeni!!
FORCA MILAN,FORCA TIFOZAT E MILANIT KUDO NE BOTE!!!

Postuar nga jimmy84 datë 31 Mars 2004 - 19:34:

Tani o interista te nderuar une nuk e kam shume qejf futbollin italian.Une kam me shume qejf futbollin anglez dhe ate spanjoll.Po nje gje duhet t`a pranoni:N.q.s ka nje ekip italian qe mbahet ne kembe eshte Milan se te tjeret kane vajtur me te shumtit me kohe si puna e Fiorentines.
Dhe nje dicka tjeter te mos kishte fituar Milan Champions League sot do ishin vetem 3 ekipe italiane ne Champions League.
Dhe e fundit fare:Nuk ka ndonje ekip italian qe ka arritur sukseset e Milanit te madh te viteve 80 e ca me ate treshen hollandeze ( Gulit,Van Basten,Rajkard).Aq me keq interi qe ka qe ne 80 qe nuk merr nje kampionat.

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 01 Prill 2004 - 10:22:

Thumbs up

Inter do ngelet njish

!!!Forza Inter!!!

P.s: Ore ju pelqen firma ime:p

Postuar nga lova datë 01 Prill 2004 - 11:36:

Thumbs up

Dihet ajo pune por s'na vjen mire per kete sezon nejse 1 eshte !

Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.