Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Hi!!Pershendetje te gjitheve.
Plloshtani! Te mungojne nja dy vitamina C ne organizmin tend,me duket....shpresoj qe jo.:p:p
Pershendetje dhe nje here dhe mbi te gjithe Belen "time" dhe te gjithe te tjeret.Ciao!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Hi!!Pershendetje te gjitheve.
Plloshtani! Te mungojne nja dy vitamina C ne organizmin tend,me duket....shpresoj qe jo.:p:p
Pershendetje dhe nje here dhe mbi te gjithe Belen "time" dhe te gjithe te tjeret.Ciao!
Ehe!! Pershendetje edhe TY!
Mire ja kam kaluar,e gjete Ciao!
E po ju lutem shume!, jeni top roke.
Pershendetje
Pershendetje ku jeni ju more u zuri gjumi keshtu eeeee:p pa harruar ciftin Roke dhe Bela
Keni nga fluturove ti mo qe s'po behesh i gjall
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Pershendetje ku jeni ju more u zuri gjumi keshtu eeeee:p pa harruar ciftin Roke dhe Bela
Keni nga fluturove ti mo qe s'po behesh i gjall![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Une ketu jam dhe e shikoj temen per dite por qe kur eshte futur plloshtani temes filluan po i mungojne vitamineat e humorit. E ka mar cdo gje ne dodre plloshtani dhe u jep pergjigje te gjitheve ne nje forume te pa aritshme nga ne njerzit e thjeshte. Te pershendes plloshtan dhe vazhdo keshtu si e ke nisur se se shpejti do arish 1000 mesazhe.
Ervisa nje pershendetje speckale per ty dhe per ciftin roke & bela.
Hi !
Pershendetje ! He pra keshtu ka lezet na doli gjumi me duket ...
Ervisa faleminderit per pershendetjen po edhe ne cifti Roke&Bela ju pershendesim cifti "Keni & Ervisa " :p hahah lol
Ej Keni me duket se Plloshtani ka nder mend te fitoj ndonje vend pune aty ne forum shikon sa mesazhe shkruan , me duket se do te marri vendin tend e te behet moderator po he dhe ti gjej nje vend aty se gjynah i shkreti :p (po futem une per mik )
ska me poste ......
apo tja leme Loves ne potronazh se jo per gje po Lova sikur po i vjen per doresh me ato poezite ,(Naim vs Cajupi ) Ju pershendes te gjitheve
sidomos Rokun "time " :p lol BELA
hahahah Bela akoma nuk e ke marr vesh me ti qe ku hyjn parja nuk punon darja:p
Po ti bela nga ke qene me apo po beje andej Petanik me fasule:p
Pershendetje!!
hahaha
ha ha ha ha Ervisa e me e bera petanikun po ama fasulet ehe , aq qef i kam por per ti zier sikur me ka nemur njeri gjithmone i djeg :p dhe e merr vesh tere lagja do 2 dite te dali era :p:p
oopss !
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.