Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga roke datë 21 Prill 2004 - 20:50:

Hi!!Pershendetje te gjitheve.
Plloshtani! Te mungojne nja dy vitamina C ne organizmin tend,me duket....shpresoj qe jo.:p:p
Pershendetje dhe nje here dhe mbi te gjithe Belen "time" dhe te gjithe te tjeret.Ciao!

Postuar nga volter datë 21 Prill 2004 - 20:55:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Hi!!Pershendetje te gjitheve.
Plloshtani! Te mungojne nja dy vitamina C ne organizmin tend,me duket....shpresoj qe jo.:p:p
Pershendetje dhe nje here dhe mbi te gjithe Belen "time" dhe te gjithe te tjeret.Ciao!

O perse e quan veten mistrec?!, kur ti je shume kull be njeri?!, e tani sa per vitaminat plako i mora, por nja tre e katra- pese me mungojne, por shpresoj se do t'i marre se shpejti.
Çkemi te re nga ti plako, mire ja ke kaluar e!
Gezohem!

Postuar nga roke datë 21 Prill 2004 - 21:00:

Ehe!! Pershendetje edhe TY!
Mire ja kam kaluar,e gjete Ciao!

Postuar nga volter datë 21 Prill 2004 - 21:04:

E po ju lutem shume!, jeni top roke.
Pershendetje

Postuar nga Ervisa datë 21 Prill 2004 - 23:12:

Pershendetje ku jeni ju more u zuri gjumi keshtu eeeee:p pa harruar ciftin Roke dhe Bela
Keni nga fluturove ti mo qe s'po behesh i gjall

Postuar nga Keni datë 22 Prill 2004 - 02:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Pershendetje ku jeni ju more u zuri gjumi keshtu eeeee:p pa harruar ciftin Roke dhe Bela
Keni nga fluturove ti mo qe s'po behesh i gjall

Une ketu jam dhe e shikoj temen per dite por qe kur eshte futur plloshtani temes filluan po i mungojne vitamineat e humorit. E ka mar cdo gje ne dodre plloshtani dhe u jep pergjigje te gjitheve ne nje forume te pa aritshme nga ne njerzit e thjeshte. Te pershendes plloshtan dhe vazhdo keshtu si e ke nisur se se shpejti do arish 1000 mesazhe.
Ervisa nje pershendetje speckale per ty dhe per ciftin roke & bela.

Postuar nga Ervisa datë 22 Prill 2004 - 03:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni

Une ketu jam dhe e shikoj temen per dite por qe kur eshte futur plloshtani temes filluan po i mungojne vitamineat e humorit. E ka mar cdo gje ne dodre plloshtani dhe u jep pergjigje te gjitheve ne nje forume te pa aritshme nga ne njerzit e thjeshte. Te pershendes plloshtan dhe vazhdo keshtu si e ke nisur se se shpejti do arish 1000 mesazhe.
Ervisa nje pershendetje speckale per ty dhe per ciftin roke & bela.

hahaah Keni ka kohe qe ka filluar te jete gjendje stresi po del pranvera dhe po shkundin pluhurin e dimrit , po ti mos e prish terezin fare. Une kam plot 2 jave qe nuk shkoj ne shkolle se s'kam qene mire me shendetin , keshtu qe kam marre vitamina me shumice nga te gjitha llojet( A , B , C , D):p dhe per ato qe kan nevoj
Po ti re harrove fjalet e gjyshit kur te tha "Qeni gjithmon leh , por karvani asnjehere nuk eshte ndalur , perkundrazi ecen me ritme dhe me te shpejta"

Pershendetje dhe mos na u zhduk me!!!

Postuar nga BELA E BUKUR datë 22 Prill 2004 - 03:54:

Talking Hi !

Pershendetje ! He pra keshtu ka lezet na doli gjumi me duket ...
Ervisa faleminderit per pershendetjen po edhe ne cifti Roke&Bela ju pershendesim cifti "Keni & Ervisa " :p hahah lol

Ej Keni me duket se Plloshtani ka nder mend te fitoj ndonje vend pune aty ne forum shikon sa mesazhe shkruan , me duket se do te marri vendin tend e te behet moderator po he dhe ti gjej nje vend aty se gjynah i shkreti :p (po futem une per mik ) ska me poste ......
apo tja leme Loves ne potronazh se jo per gje po Lova sikur po i vjen per doresh me ato poezite ,(Naim vs Cajupi ) Ju pershendes te gjitheve
sidomos Rokun "time " :p lol BELA

Postuar nga Ervisa datë 22 Prill 2004 - 04:00:

hahahah Bela akoma nuk e ke marr vesh me ti qe ku hyjn parja nuk punon darja:p

Po ti bela nga ke qene me apo po beje andej Petanik me fasule:p

Pershendetje!!

Postuar nga BELA E BUKUR datë 22 Prill 2004 - 04:08:

Talking hahaha

ha ha ha ha Ervisa e me e bera petanikun po ama fasulet ehe , aq qef i kam por per ti zier sikur me ka nemur njeri gjithmone i djeg :p dhe e merr vesh tere lagja do 2 dite te dali era :p:p oopss !

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.