| Forumi Horizont | Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8245)
Meshkujt jane si ---qe sa me shume t`i perkedhelesh aq me shume
llastohen(cohen menderisht),
ndaj fundja e fundit --- jane te gjithe.
Pa ne femrat perkrahu jane super xerrro.
Pleshta jane meshkujt,
frikacake qe fshehen pas hijes se tyre, medemek bota i quan meshkuj(burra).
--------------------------------------------------mendim casti i vlefshem.
hahahaha crasy sa kam qesh ne fakt s'me kishte vajtur mendja per kete krahasim ne kete lloj shpjegimi 

vetem se me duhet te shtoj dicka ... por here tjeter 

shfryjtja e pare e nje dite te re...ose e nje dite qe sapo mbaroi...
Sa qenka bastardizuar kjo teme. Po shkoj te shkruaj gjekundi tjeter.
Hmmm
Sec po i vjen verdalle dhe kesaj teme celesi i mbylljes dhe spostimit tek Arkivat. Njerez, a do keni me pak kujdes me fjalorin, se boll na hapet zorret e barkut kohet e fundit.
Edhe brenda castit te nje njeriu nderhyjne me tabela miresjelljeje.
Pse o njerez, a s`ju ka rastisur kurre te shfrytezoni castin e mendimit
tuaj, gjithnje duke personifikimizuar dicka, gjithcka apo asgje?!
Sa i urrej tabelat e terheqjes se vemendjes.Sepaku lirine e nje casti,
na e dhuroni plot liri,-jo serish te mendojme apo shkruajme c`ka mendojme
vetem "skllaverisht".
Sa te kulturuar ju duket vetja mar zot.
---------------------------------ps:-nje mendim casti eshte vetem imi,askush s`ka te drejte ta denoncoje apo kritikoje ate.
Gjithsesi po i ve fshesen kohes se tepert...
edhe sot dita kaloi.. po aq e bukur dhe e lodhshme.. Mundova te perqafoja vetem bukurine e saj
,por brenda mbante dhe gjera te padeshiruara qe thjesht duhej tu pershtateshe pa thene gje ,te haHeshe me veten tende
sepse s'ka njeri tjeter. E ku mund ta ndash boten nga ngjyrat..Do ishte nje budallik i vertete..
sepse c'do gje do merzitej pastaj dhe s'do kishte kuptim
halli eshte te dallojme keto ngjyra.Por nga1here gjerat vijne e behen lemsh e lidhen nyje nyje sa ate moment nuk di c'fare te besh..Nje heshtje ne vetvete do ishte me mire e do vlente me shume se c'do fjale e thene ne momente te tilla.
Sot askush s'te kupton ..Kuptimi ka humbur ne egon e c'do kujt..
asnje nuk mendon dhe thote: ''se ti je me i/e mire se une'' jo jo jam une dhe pike.
....
Citim:
Po citoj ato që tha CRAZY AND BEAUTIFUL
Meshkujt jane si ---qe sa me shume t`i perkedhelesh aq me shume
llastohen(cohen menderisht),
ndaj fundja e fundit --- jane te gjithe.
Pa ne femrat perkrahu jane super xerrro.
Pleshta jane meshkujt,
frikacake qe fshehen pas hijes se tyre, medemek bota i quan meshkuj(burra).
--------------------------------------------------mendim casti i vlefshem.

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
une jam dakort me ty beauty.. me versionin e pare vecse..![]()
hahahahahahahahaha sonte me paska zene semundja e qeshjes perseri.. e di une e di tha.. he me ci ke prere floket aq te shkrurtra dhe i ke ngritur perpjete.. ne fakt mua ngritur me rrine gjithe kohes tha.,,
| Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit » Trego 3362 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.