Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
Postuar nga shelgu datë 12 Nëntor 2010 - 01:17:
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
O te vdes une per ty sa i arsyeshem qe je
Jo de me te cofuna, larg qofte. Mos na hap barkun edhe ti aman.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
mua me pelqen te me thote princeshe ... jo per gje vllai por po e trajtove femren si princeshe ath do te te trajtoje si mbret
le qe kur merr vesh ti kot flas dhe une
Tjeter ta trajtosh e tjeter t'ja kendosh..Do me japesh nje kafe pa leri llafet 
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
HA HA HA SA KAM QESH, ME KUJTOVE VETEN TIME NE MENGJES QE NUK HA ASNJE NGA KETO HUDHRAT ME SHEQER HA HA
E me gjan e. Ti mos u anko se tre meshq te mbajne ne pellembe te dores
......
Monologim
Ore po une duhet t'i marr nje nga nje keto se kshu te treja bashke te pine syte.
Postuar nga ksovari datë 17 Nëntor 2010 - 13:59:
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Bo.
Po sikur te ta ktheje:
-Ore c'e ke kete kompliment? Mos ke bere ndonje paudhesi dhe po me merr me te mire?
Jo, ore nuk jane kaq lesh grate sa t'i genjesh me komplimenta.
Gjeja me e mire eshte ta ngacmosh here pas here duke kujtuar ndonje gjelle te mamase. Kjo e ve ne seder, dhe me komplimentin je rehat.
Hahaha, me vjen mire qe jnei realist ne pikepamjet e tua, por ne fakt dyshoj shume se je kaq avanturier qe te kesh kaq dinamike ne raport me boten e bukur.
Secili e njeh ate qe ka perballe, dhe nuk e di sa do isha i kuptueshem nese do thoja se jetoj jete teper dinamike, dhe komplimentet drejtuaar asaj qe per mua ka graden princesh, luanesh jane jo te perditshme. Qe te acarosh gjendjen ne ditet tona nuk ke nevoj sepse vet rrjedha e jetes te hedh ne pozicione te palakmueshme> Gruaja eshte bashkeshorte e jetes, personi qe do te kalon pjesen tjeter te jetes me te bashke, ajo kujdeset per femijet me shume se syte e ballit, dhe une ta acaroj. Une nga natyra jam tepmarament dhe shpejt nxehem, dhe nese disa raste me vjen te shperthej kur shoh te parashtrohen ne tavolinen e diskutimeve shume probleme qe ti krahasosh me ato qe i kam neper koke nuk ia vlene te pemenden, por, si pergjegjes i familjes detyrohem ti degjoj me gjakftohtesi, e mandej te parashtroj problemin qe kam neper koke, e mandej ti krahasojm ne cilin duhet pasur ne radhe te pare vemendjen.
Ka raste kur princeshen time nuk e bind menjehere, por, me duhet pune qe me vone te me thote "e paske kalkuluar mie kete problematik" .
Keshtu qe miku im, po te ishim te rrethuar ne nje bote me ndryshe do kishte vend edhe per ngacmim qe te ngrisim andrenalinen, por, andrenalina vetemse eshte e ngritur, dhe se paku nje fjale e mire, nje kompliment origjinal, te rastit qe te vjen nga brenda.
Ka raste kur edhe e kritikoj p.sh. kur blen gardaroben me sygjerim te dikujt tjeter, e jo me shijen e saj, diqka qe nuk e ka ne stil te vetin, ketu e qortoj, se me pelqen te jete sa me origjinal. Kam rast kur ajo ka rreguluar floket ne stil te je vajze, dhe kur e pyeta pse, asaj i rrinin mire me tha, dhe ketu e kam kritikuar. Une kam deshire te jem vetja ime, dhe te njejten e kerkoj nga ajo.
E kur ajo eshte ne origjinalitetin e saj, atehere me shprethejne komplimentet.
Ajo me ben surpiza p.sh. i ngjyros floket, pastaj me pyet qfare ngjyre i kam pasur, dhe po ta haj mrtja e te harrosh vaj halli, ose nese i ka shkurtuar e te me pyet sa te gjata i kisha. Ose ne dhuraten e parafundit qfare mesazhi ke pas - ma thuaj....
E sheh qe duhet te jesh i kujdesshem ndaj bashkeshortes, sepse, fundja ajo ka deshiren qe bashkeshorti te jete ne qender te vemendjes, sepse edhe ajo te ka ty, perderisa kujdeset per garderoben e gjerat tjera me mire sesa ne vet.
Keshtu miku im per te qen realist. Ne kemi edhe shume njerez qe jane shume te pasur por nuk jane te lumtur, sepse paraja nuk e sjell lumturin nese ate nuk e ke mbjellur ne zemren tende.
Ne teme: Naten kur fle rri si roje pran teje se mos kush vjen ti prish endrrat.
Postuar nga shelgu datë 17 Nëntor 2010 - 17:51:
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
Ajo me ben surpiza p.sh. i ngjyros floket, pastaj me pyet qfare ngjyre i kam pasur, dhe po ta haj mrtja e te harrosh vaj halli, ose nese i ka shkurtuar e te me pyet sa te gjata i kisha. Ose ne dhuraten e parafundit qfare mesazhi ke pas - ma thuaj....
E sheh qe duhet te jesh i kujdesshem ndaj bashkeshortes, sepse, fundja ajo ka deshiren qe bashkeshorti te jete ne qender te vemendjes, sepse edhe ajo te ka ty, perderisa kujdeset per garderoben e gjerat tjera me mire sesa ne vet.
Ne teme: Naten kur fle rri si roje pran teje se mos kush vjen ti prish endrrat.
Hahaha. Po normal qe te pyet. Kjo tregon ajo shprehja e gjyshit tim:"gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte" qenka e drejte.
Pra po te rrish e te besh komplimente si "Moj gru sa bukur i paske bere floket me kete ngjyre", asaj i vjen mire dhe i ngelet mendja. "Ua sa mire i paskam."
Pas nje muaji, si gua qe eshte demek, do e ndrroje ngjyren. E do i shkoje ndermend... ore po im shoq qe ma lavderoi kete ngjyre cfare do thote kur te me shohe me ngjyre tjeter?
Dhe i lindin dyshime (vetembrojtese). Po sikur te ma kete thene kot? Ja edhe ajo shoqja mire me tha tek dyqani i bizhuterive. Burrat genjejne.
Pa dal ta provoj kete timin se mos genjen edhe ky!!!
Dhe fillon pyetja: Cfaaaree ngjyyre i pataaa flokeeet( duke u perdredhur de) hahah.
Dhe burri i shkrete duke pas gjith ato probleme edhe harron, qe te mos themi se edhe ketij i kane pelqyer ffloket e sekrtetares, Khe.
Ja kshu, dhe po harrove ngjyren e flokeve te gruas, para dy muajsh te gjeti belaja. Do te pergjoje edhe endrrat sigurisht. I mjeri ti nese te shpeton gjate gjumit donje fjale, a ndonje emer femre, hahaha.
Zgjidhja: Fute gruan ne pune.
Dhe mos bej komplimenta, por thuaj ato qe shikon vertet. Komplimentat jane per komshijet mor zot.

Postuar nga AndreaPirelli datë 17 Nëntor 2010 - 18:01:
Citim:
Dhe mos bej komplimenta, por thuaj ato qe shikon vertet. Komplimentat jane per komshijet mor zot.
He pra te shkreten .........................
Postuar nga BIONDIA datë 17 Nëntor 2010 - 19:39:
Citim:
Hahaha. Po normal qe te pyet. Kjo tregon ajo shprehja e gjyshit tim:"gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte" qenka e drejte..
Komplimentat jane per komshijet mor zot.
Problemi qendron se asaj po i boni komplimente komshiu fillon ne i pelqen ne ai masanaj nga brezi e poshte ...o icik me spec kjo pune o zemra
ore sdu asnje komliment kam fillu me ja ba vetes vete qefin ...
Postuar nga shelgu datë 18 Nëntor 2010 - 01:14:
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Problemi qendron se asaj po i boni komplimente komshiu fillon ne i pelqen ne ai masanaj nga brezi e poshte ...o icik me spec kjo pune o zemra
ore sdu asnje komliment kam fillu me ja ba vetes vete qefin ...
Po vetes ja fusim te gjithe o motra, po nuk quhet. :p
Po pse po i beri gruas sate komshiu ndonje kompliment, duhet me u cudit thua ti?.
Te jesh e sigurt qe komshiu ben detyren, dhe gruas i vjen mire. Po prandaj i thone rodhan moj Bjonde, cave ua veme, ca te tjere na e vene. Pune muti vallahi. Ndoshta nuk eshte fare kshu, po edhe ajo komshija ime sa u fejua para nje jave. Te hene me shikon tek dera duke pi cinare e kur e shof tuj u perdredh, Haaaj, si ke nie zotrote. hahaha A ke mujt.

Postuar nga BIONDIA datë 18 Nëntor 2010 - 01:19:
Tu rrit nera qe pyet po mire jan gdhi e po mire po nrysem ...
komplimenti qe do doja tani do ishte ky ... sa pak ke hang o shpirt do me tretesh si kanili kur ska vaj 
Postuar nga shelgu datë 18 Nëntor 2010 - 01:23:
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Tu rrit nera qe pyet po mire jan gdhi e po mire po nrysem ...
komplimenti qe do doja tani do ishte ky ... sa pak ke hang o shpirt do me tretesh si kanili kur ska vaj
Si, si.
Pse te ka ik oreksi kshu zemra? C'ke qe je merzit? Kush ta ka vjedh buzqeshjen tate aq te omel?
Aman se po mevin zorret ke goja.
O Bjonde, e imagjinon te filloje yt shoq me te tilla? Me fal nje buzqeshje pricesha ime se nuk rroj dot pa pare ....
Postuar nga Deb* datë 18 Nëntor 2010 - 01:33:
Citim:
Po vetes ja fusim te gjithe o motra, po nuk quhet. :p
Po pse po i beri gruas sate komshiu ndonje kompliment, duhet me u cudit thua ti?. .
Dje isha me burrin per pazar. Nje i huaj moshe e madhe te 60-at, e degjoi burrin qe po fliste Shqip ne cel, dhe me pyeti mua?
Nga e ke burrin?
Shqiperia ,'' i them une. I flet burrit tim ky Amerikani dy fjale Shqip. Fjalet ishin komplimenta per mua.
Burri im i shqeu syte. Nuk ishte Shqiptar ai , por dinte ca fjale Shqip, me c'tha. Nuk jane mesuar Shqiptaret tu bejne komplimenta per grate ne sy te tyre.
Postuar nga kotka datë 18 Nëntor 2010 - 01:36:
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dje isha me burrin per pazar. Nje i huaj moshe e madhe te 60-at, e degjoi burrin qe po fliste Shqip ne cel, dhe me pyeti mua?
Nga e ke burrin?
Shqiperia ,'' i them une. I flet burrit tim ky Amerikani dy fjale Shqip. Fjalet ishin komplimenta per mua.
Burri im i shqeu syte. Nuk ishte Shqiptar ai , por dinte ca fjale Shqip, me c'tha. Nuk jane mesuar Shqiptaret tu bejne komplimenta per grate ne sy te tyre.
hajde material qe i dhe shelgut ti tani Deb