Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Citim:hahah, nuk e di a do e merrja si kompliment kte fajtoro
Po citoj ato që tha cecilia2006
Po po.
Po ku ke humbur o faje?
Ps: Tek nje teme (me cilin vip etj) per pak desh permenda ty...:p
Pse mor kurt? Sa lista ka pa emrin tend, kaq kollaj trishtohesh ti
Pastaj... ketej nga ne i bien dritares te degjoje dera. Puna eshte se ndonjehere del komshiu.Per shembull Enya i ra sa i ra dritares se Petter derisa doli Niqua dhe beri "anallim loje". Ehhh, mire mire...
Citim:emri im eshte vetem ne listen e injorimit ose i shkruar ne akull diku...but i'll move on
Po citoj ato që tha Fajtori
Pastaj... ketej nga ne i bien dritares te degjoje dera. Puna eshte se ndonjehere del komshiu.Per shembull Enya i ra sa i ra dritares se Petter derisa doli Niqua dhe beri "anallim loje". Ehhh, mire mire...
![]()
Ah ti kurt nuk kuptoke shume ne kete ore, po shko futja gjumit. Ketu motoja eshte "Ujku - ujku, nderkohe çakalli beri kerdine".
Citim:ndoshta nuk me ke kuptuar ti mua!!
Ah ti kurt nuk kuptoke shume ne kete ore, po shko futja gjumit. Ketu motoja eshte "Ujku - ujku, nderkohe çakalli beri kerdine".
sot kam pas probleme me bankat e leshit. per pak desh me ben milioner por me pas desh me moren edhe ato qe kisha te mijat....
sistem koti kapitalizmi
Citim:haah, kjo ka ndodhur disa here, e pashe ne CNN nje dite qe nje grua ishte ngritur ne mengjes te shikoje balancin ne bank, dhe ishte 280 milion dollar, gabimisht banka kishte depozituar ne banken e saj...
Po citoj ato që tha oliinter
sot kam pas probleme me bankat e leshit. per pak desh me ben milioner por me pas desh me moren edhe ato qe kisha te mijat....
sistem koti kapitalizmi
sa shume te dua sa ja kam inat vetes
e kshu dhe nje pershwndetje per ju qe lexoni tani nje dite sa me te bukur per ju ta kaloni si deshironi ju
ju puth
çne keto mendime dylan... une pak a shume e di pse-ne, po ma thuaj ti e para.
Hemmm ............... ndonjehere habitem me shijet e robve ......................... po pastaj them qe jane thjesht opinione hormonesh ................. (cit) .... .
Volume 29. Dictionary of Art. Shyqyr sepakut qe u lejoka me make copy!
I hate studyng in the Library, cause you absolutely cannot study!
Sa bukur ta nisesh diten me nje dhurate qe ka kohe qe e ke projektuar ne mendje. Faleminderit M.
Po mendohem .............. te hap nje teme tek filozofia per pordhet ?????????? Shterojne ndonjehere????????? Nga se vijne????? Si mund t'i rrallosh??????????? Hemmmm ....... po mendohem dhe pak ......... .
Citim:
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Po mendohem .............. te hap nje teme tek filozofia per pordhet ?????????? Shterojne ndonjehere????????? Nga se vijne????? Si mund t'i rrallosh??????????? Hemmmm ....... po mendohem dhe pak ......... .
Citim:
Sme duhet mua se cka bere enya me petter-in, une dua pergjigjen tende.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
Thua te kete noj kuptim 999?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
. e cuditshme kjo date vertet
Citim:
Mora vesh se parukieret kishin shume pune, sepse shume çifte vendosen te martohen sot, me 09/09/2009... me shpresen se do i ece mbare![]()
Ja po qesh me Eyes wide shut edhe po imagjinoj Cecilian te koka Fajtorit tu prit te hapi syt
Boo u ktheva ne Cedrus
ty te kisha ne mendje dhe thua pastaj qe ................
Po mendoja se ke kishte ne mendje Glaku.
...
...eh sa veshtire eshte te kenaqesh kur je e ngopur...
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
Re: ...
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
Iku dhe vera! Se ndjeme fare te uruaren kete vit.
Waw qe neser shefe...I love it..
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Ja po qesh me Eyes wide shutedhe po imagjinoj Cecilian te koka Fajtorit tu prit te hapi syt
Boo u ktheva ne Cedrus
Mire gozhdes e patkoit, po shyqyr qe si bie njeri kalit thuaj
aman o faje edhe ti si ben, SIKUR e kisha me termend une...
Na doli kali pele...
Citim:
Na doli kali pele...
What goes around comes around? Le te luajme sylla-mbylla atehere!!
14 antare te regjistruar ne forum dhe asnje sflet . pse keshtu?
Mos doni tju hap ndonje teme qe mos tju ze gjumi?
shit ... im getting old
ckemi o njerez si jeni
Citim:
14 antare te regjistruar ne forum dhe asnje sflet .pse keshtu?
Mos doni tju hap ndonje teme qe mos tju ze gjumi?![]()
shif njoni sna flet fare mbroma Glak
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- ah mi Cecilia ... un se di per te tjeret - po per vete nuk me bahet me fol , kam ran n'hall tmodh kam zan marak me njonen ..... por spo ma var hiç
a do jet noj tem me pull te kuqe aaaaaaaaaaa
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
shif njoni sna flet fare mbroma Glak![]()
Citim:
![]()
![]()
po shyqyr e qe m'fole , kam gjys ore qe po ta boj me shenja ... do jet faji i gjyslykeve![]()
o Ceciliaaaaaaaaaaaaaa u zgjidh halli , po gjujsha kte gocen me gjyslyke mi , po spo ma varte hiç hahahahah bonte si interesante :p :p
skam me au iu une tani se me esht kthy burri ne forum sma mba me hahahaa :p
Glak cthote shitesja po tropikali isha mbrom anej me ne fund qetesi DR
Citim:
Pse po imagjinon mua ti?!
Une e perktheva fajen edhe pse me veshtirsi, ai ka dash te thote qe i jane qerru syte nga une...![]()
![]()
Citim:
Po pse me i re nga kina ti? i bojshe nje MP se ajo ate ka prit.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
A me te qerrume eshte kjo pune?Rendesi ka qe eshte qerru dikush, une,ti,ai,ajo s`ka rendesi.Do cik suvlaki?
ca thu me do na ngeli butiku pa shitese mosss :p
mua me pelqeu DR dje zakonisht ne pranvere vjeshte e dimer e kam qejf ne vere nuk vij fare
Mendim casti: Eshte bere keq per mendime çasti. Gjithe mendimet me qitje te larget.
Citim:Glak mbaje fjalen... e di vete ti ...
ahhhhhhhhhhh nuk jan dhe aq te thjeshta gjonat mi Cecilia ............ edhe i her qe thash se me qeshi fati , jo re sdon hiç
Durrsi Angel u kthye ne origjinen e vet , u bo qytet burrash , burra ne xhiro , burra ne klube
kerse shitses i ka dal fati ket vere , do bohet taljone
po mendoj si je ne kto momente shpresoj i qete i lumtur
patjeter Piktoro
Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.