Forumi Horizont | Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Dukesh.![]()
No news is good news sot...
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Ore maçok ku je ti?
ps: Me behet dicka, por ca s'e di.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Sot jam boheme..![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ca te behet me, se na tmerrove.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Urime ne radhe te pare, e me jete te gjate djalit! U rritte i bukur porsi i ati,, dhe i shendetshem.
Ja shikon qe femija i qeteson gjakrat. Te gjithe keshtu kane bere. Sado te kene inat dhenderin apo nusen, per hater te nipit e mbeses lihen menjane merite.
Mire eshte te mos levizni me femije te porsalindur, por me beri pershtypje kjo puna e vaksinave. Mungojne vaksinat ne Kosove?
Ti vertet je 18? Nese po atehere kane patur nje arsye me shume qe nuk donin te martonin cupen me ty. Kur je ti 18 sa i bie te jete nusja?
Une do beja cmos te mos e lejoja cupen te martohej pa mbaruar kolegjin te pakten. Nuk i dihet xhanem, me femijet nuk eshte per tu mburrur, e lavderuar.![]()
Per te evituar ndonje mendim te "ndaluar" ne lidhje me ndonje deshire femerore te papercaktuar, perfundohet gjithmone ne argumente si enet apo rrobat..eh, nje femer nuk mund te kete mendje per tjeter gje.. Jeni te tmerrshem!
Po me i ven e keni mendjen ju femrat
Ehe.. Kur fleme gjume e kishe llafin..
O Xhunior ke patente ti?
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Ehe.. Kur fleme gjume e kishe llafin..
O Xhunior ke patente ti?
Mire tha deb* ne i kemi pluse enet dhe pelhurat.
Ndeshje e vecante. Mezi po pres te filloje.
Ej, qe mendim casti, mire?
iku Barca ...kur thone qe topi o i rrumbullaket
Citim:
Po citoj ato që tha al74
iku Barca ...kur thone qe topi o i rrumbullaket![]()
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Keshtu ndodh kur plasin percarjet ne nje skuader - Iniesta dhe Messi sa nuk e vrane njeri-tjetrin para pak ditesh.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ose ndoshta e moren si te lehte kesaj rradhe po me duket qe Barca ia ka vjedh nji gjysfinale Chelsea kur kte te fundit e drejtonte Mou ..
si te thush drejtesia vonon po nuk harron![]()
veshtire me Mou . do ishte e bukur sfida me ish skuadren e tij .
kjo Barca me zhgenjeu qe me Milanin . shume te sigurt per fitore dukeshin kur luanin saqe edhe Messi ne vend qe te shenonte vetem perballe Abbiatit e kaloi topin mrapsh . pashe njefare nencmimi edhe pse Milani luajti me frike. me Chelsea qe lujti pa frike e denoi Allahu se kshu o kjo pune
Nuk pajtohem, shko fli! Me bere me nerva! Nuk e di pse, por ashtu vetiu disi derisa po i lexoja fjalet tua. Mos me kthe pergjigje me! Une them se shpresoj ne Bajernin. Ti nuk ke nevoje te shpresosh ne askend. Ti rri i pashprese, keshtu dua te jete! Madje, aq shume me ke bere me nerva saqe do te doja te mos mundje ta shihje finalen. Sonte mendoj keshtu. Kaq.
Citim:
Per te evituar ndonje mendim te "ndaluar" ne lidhje me ndonje deshire femerore te papercaktuar, perfundohet gjithmone ne argumente si enet apo rrobat..eh, nje femer nuk mund te kete mendje per tjeter gje.. Jeni te tmerrshem!![]()
Citim:
Per sa i perket moshes sime, shih prezantimin tim. Si me paskeshe uruar mireseardhje pa me lexuar fare. Qof...jo, kesaj radhe nuk dua te te mallkoj... http://forumihorizont.com/showthrea...?threadid=18560
Sigurisht qe edhe ne Kosove vaksinojne femijet, porse, fatkeqesisht, vaksinimi i femijeve nuk eshte i rregullte sa pretendohet.
Sido te behet, ju faleminderit te dyjave (Ana1 alias...) per perkrahje.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
![]()
Mire tha deb* ne i kemi pluse enet dhe pelhurat.![]()
Citim:
Nuk pajtohem, shko fli! Me bere me nerva! Nuk e di pse, por ashtu vetiu disi derisa po i lexoja fjalet tua. Mos me kthe pergjigje me! Une them se shpresoj ne Bajernin. Ti nuk ke nevoje te shpresosh ne askend. Ti rri i pashprese, keshtu dua te jete! Madje, aq shume me ke bere me nerva saqe do te doja te mos mundje ta shihje finalen. Sonte mendoj keshtu. Kaq.
Citim:
Te dinim t`i shpjegonim do kishim shpetu jete njerezish.. c`na kujton endrrat...
te gjitha mendimet me jane erresuar per te ndricuar nje mendim te vetem,nje udhetim ne Evropen perendo-veriore uh kur do shoh krijimtarine njerezore ne gjithe madheshtine e saj...
se harrova,ti hudhe andrren or Al se kushedi i di ndonjeri shpjegimin
Kohe e prape thuaj. Na ka shku menja per tave Elbasani
Ne te vertete, edhe pertej me te thelles blu fshihen tonalitete akoma me blu nga sa mund te imagjinohet..
Citim:
Po citoj ato që tha al74
i paske ra muhabetit ne spate . hajt se do vesh ene une fanellen kuq e zi sot po jo te Baern
a di me i shpjegu ondrrat njeri knej?
Ti sikur me qene me ato or cun lunatik dreqi
Al,mos i bjer nga honeluluja,m'thuj si m'ke pa ne onderr?
Citim:
Ti sikur me qene me ato or cunlunatik dreqi
![]()
Al,mos i bjer nga honeluluja,m'thuj si m'ke pa ne onderr?![]()
Citim:
Cecilia, perse e kishe fjalen?
Nuk do i kuptoj kurre keto vajza qe e mbushin uollin e tyre me xhevahire te tipit:
"Sapo dola me filanken ",
"Dreke me fistekun "
"Do e quaj diten e mbijeteses! "
"Do e quaj javen e mbijeteses "
"Nuk eshte java e mbijeteses, eshte java e rinisjes! "
"Piva caj "
"Po me digjka gjuha "
"Sot jam kaps "
"Sot i them jetes po! "
Ndonjehere pyes veten nese jam une qe kam dicka qe s'shkon apo te tjeret.. jo jo, une me siguri..
Me beso qe s'ka asgje qe nuk shkon me ato...
Mendoj qe nuk ka vend konkluzioni te tipit perjashtues qe ke nxjerre (ose ti ose ato.. )
Te me ndjesh raid po kjo pergjigja jote m'u duk ca si shume teper alegorike.. e nuk kam mbaruar as juridikun..
Megjithese, ta mendosh tamam, pak a shume kete bejme dhe ne ketu tek "cfare po beni tani tani", po aty sikur ia fusim si kodra pas bregut me shpesh.. keshtu me duket mua.. E nejse se po e mendoj njehere me mire e te bej te ditur
E kam fajin vetem qe ndonjehere shprehem ne menyre koncize.
Ideja ishte (sipas mendimit tim), qe njerezit kane qefe, deshire, mendime, perspektiva te lloj llojshme. S'ka asgje qe nuk shkon nqs nje person ka qef t'i thote gjithe botes qe po pin kafe per shembull.
Ti s'do ta kuptosh dot, se ti po mundohesh t'ia pershtatesh ate deshiren e saj (per t'i thene botes qe po pin kafe) vetes tende. Por ti je person tjeter, me deshira te tjera. Ne fakt jo cdo gje qe mund te thote nje njeri eshte per t'u kuptuar nga te gjithe.
Prandaj edhe te thashe, nuk ka asgje qe nuk shkon me ato vajzat qe e mbushin wall-in me gjepura (per ty).
Gjithashtu, ti nxorre nje konkluzion te tipit perjashtues, dmth ose t'i s'je ne rregull, ose ato s'jane ne rregull. Dhe une po te thoja qe ky perjashtim nuk eshte me vend. Me fjale te tjera, ato jane ne rregull, edhe ti je ne rregull..
Phuuu sa me clirove..
Nuk isha kaps jo.. po u tregove teper sqarues.. here tjeter hiq dore nga koncizlleku, ose pyet njehere nese ketu e kam motin me shi apo me diell, se ndikon shume ne kapacitetin tim mirekuptues.
Thua t'ia hyj dhe une juridikut?..
Ben vaki te kesh humbur kot deri tani.. ben vaki thashe e, se mos e merr per kapital
Po kohen si e keni andej, se s'te pyeta?
Citim:
Kur te prononcosh emrin tim ashtu sic ma ka vu mami,atehere do te pergjigjem![]()
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Po kohen si e keni andej, se s'te pyeta?
Citim:
Tani vura re gabimin...
Sa here qe nje njeri qesh ai edhe qan - loti nga loti nuk dallon.
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Boo ca genjeshtari..
Citim:
Ti sikur me qene me ato or cunlunatik dreqi
![]()
Al,mos i bjer nga honeluluja,m'thuj si m'ke pa ne onderr?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
n'fakt pash ne onderr sikur po me canin zemren e po me hiqnin nji cope te nxime e ma e forta une i shifsha per shtat pale qefe duke pi duhan se si m'prisnin me thike masanej.... nji sulm vdekjeprures nga marsianet e une gjendesha vetem me 1 femer ne nji dhome gjys te erret e i vetmi mendim qe me shkote ne mendje te besha dashni me te duke prit vdekjen e pashmangshme . hajde merre vesh tashti ...m'dukeshte se Cameroon po bonte dirigjent me trunin tim .![]()
Ca zbo vaki junior
Un kam interpretim tjeter per ondrren e al-it
Citim:
Ca zbo vaki junior![]()
Un kam interpretim tjeter per ondrren e al-it![]()
Sa te sjellshem qe jeni me njerittjetrin, tamam moter e vella.
se mos ju marr me sy aman.
Shelg si ma ke syrin sot?
Citim:
Shelg si ma ke syrin sot?
Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.