Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Bionde: Cdo gje esht me moshe pastaj ashly esht e re ne forum. Cdo gje arihet me experience me durimsic thot dhe jovan bregu
![]()
Ti charlote i hedh spicat dhe xixat dhe thua s'dua te flas me per kete gje. Po perderisa njeriu reagon ne ate menyr do te thot qe esht e lenduar, qofte me kaq dhe mos i bej atack njerzve ne ate lloj menyre mendo sikur ta bente njeri ty ate gje si do ndjeheshe.
Kalofshit mire ne vazhdim FH.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C![]()
![]()
![]()
nuk dua te qesh po se mbaj dot hahahaah
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Po une nuk kisha asgje x te sqaruar,
Ore se me lodhet,kur dikush ve nje foto e ve x ta komentuar apo jo?
Po dhe kur te thone je e bukur,ke dale si shpirt,te henksha syte etj eshte cdo gje ne regull,derisa del tjetri/tra dhe thote qe nuk me pelqen apo s'jane fotot e tua ne rastin tim,dhe tjetra si pergj?Kurve etj etj..Mjafton reagimi i saj per te kuptuar cdo gje.
Nejse se nuk dua te diskutoj me per kte.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
gjumi qe spo me merr![]()
ore do flasi njeri ca ka ndodh apo cucucu njona e cucucu tjetra
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me thuaj te qesh dhe une pleaseeeeee
Citim:
ore do flasi njeri ca ka ndodh apo cucucu njona e cucucu tjetra
rri Bionde se helm jam bo as mjalti sme embelso dot
Citim:
rri Bionde se helm jam bo as mjalti sme embelso dot![]()
ah inter ca me bone me prishe darken
Citim:
rri Bionde se helm jam bo as mjalti sme embelso dot![]()
kam vendos qe keta 3 muaj mos kaloj ne asnje vend te zones shengen ...mbas 3 muajsh po vij rehat per qejf hahahhaa
Citim:
...mbas 3 muajsh po vij rehat per qejf hahahhaa
cke ti se vij per festat e nentorit une ... apo skam e ditelindjen e njonit nga dt 30 nentor
Citim:
cke ti se vij per festat e nentorit une ... apo skam e ditelindjen e njonit nga dt 30 nentor![]()
ah nata qe mbulon klithmat . rrofte tisi i erret pa hene!
po iki dhe une Bionde
gjumin e embel ... ket per nina nana
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/otxQ4_o8pwM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/otxQ4_o8pwM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
http://www.youtube.com/watch?v=otxQ...player_embedded
paska plas keq...
Citim:
cke ti se vij per festat e nentorit une ... apo skam e ditelindjen e njonit nga dt 30 nentor![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
ai shoku jone njoni paska ditelindjen mi?
Ju dashka bo dhe urimi me nje fjale. por se di a na lexon
epo kur te vi prilli tani, se ket njonin tjeter se njof.
e njef e njef .. ta tregoj iher tjeter se do cohem neser qe ne 6
naten tesoro
Ok atehere. po pres deri neser. mjafton dhe nje mp.
Notte cucciola
Mezi po pres sallaten e radhes
si me ka ik dita sot ... voj voj
Citim:uaaaaaauuuuu cna the
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Shpresoj qe moderatoret perkates te marrin masa ndaj mesazheve te tilla kercenuese ......... si dhe atyre qe i shkruajne .......... per t'i paraprire nje degjenerimi te situates.
M.C.
Hop Shkop
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
uaaaaaauuuuu cna theSA SHUM TE DOGJI MI PO QENKENI DHE SHUM FRIKACAKE
KU IKU TRIMERIA???????
Citim:
sa do doja qe njera te vinte fotot ne forum meqe eshte trime dhe tja fixoja icik surratin
Citim:wow pse mi ti ku jeton te lagjia trenit k..e femer
Duke qene se jeton ne shqiperi ............. nuk po e marr mundimin te te kthej pergjigje .................. .
Citim:po dua ta fixoj e di ca gjithmone ne jete kam pelqyer qe akuzat robt tmi thone ne ftyre jo kshu kalimthi dhe skam lejuar asnjehere te tallen.
Po citoj ato që tha Deb*
Ja e fiksove cfare do besh Ashley? Do shash para mbrapa ne forum? Nuk kemi per ta lejuar nje gje te tille. E mira eshte ta lini me kaq. Fundja ty nuk tu prish pune se ajo ka dyshime per ty. Nese dikush dyshon per mua, pune per te. Nuk me ha meraku shume edhe po su bind.. Nuk i detyron dot te tjeret te te besojne. Secili ka mendjen e vet. Edhe sikur ka menyra te tjera per te bindur, dhe jo vetem me ofendime.
Ashley kujdes me fjalorin!
Citim:
si me ka ik dita sot ... voj voj![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ja e fiksove cfare do besh Ashley? Do shash para mbrapa ne forum? Nuk kemi per ta lejuar nje gje te tille. E mira eshte ta lini me kaq. Fundja ty nuk tu prish pune se ajo ka dyshime per ty. Nese dikush dyshon per mua, pune per te. Nuk me ha meraku shume edhe po su bind.. Nuk i detyron dot te tjeret te te besojne. Secili ka mendjen e vet. Edhe sikur ka menyra te tjera per te bindur, dhe jo vetem me ofendime.
Citim:
Po jo moj Deb* se kur dikush ve fotografine je i/e detyruar t'ia kerkosh, ti besh komplimenta etj etj . Me cfare lexova une, tjetra nuk i tha as qe je e shemtuar, as e bukur, as e gjate as e shkurter. .........
Madje, madje .......... po ta marresh holle holle ........ ato qe tha Charlote ishin kompliment ....... Por edhe komplimenti eshte si puna e ironise .......... s'para kuptohet kollaj, nga cdokush ......... .
Citim:mos mi trego mu komplimetet ti mi qorre lexo pastaj komento bajge
Po jo moj Deb* se kur dikush ve fotografine je i/e detyruar t'ia kerkosh, ti besh komplimenta etj etj . Me cfare lexova une, tjetra nuk i tha as qe je e shemtuar, as e bukur, as e gjate as e shkurter. .........
Madje, madje .......... po ta marresh holle holle ........ ato qe tha Charlote ishin kompliment ....... Por edhe komplimenti eshte si puna e ironise .......... s'para kuptohet kollaj, nga cdokush ......... .
Citim:
mos mi trego mu komplimetet ti mi qorre lexo pastaj komento bajge
Citim:
mos mi trego mu komplimetet ti mi qorre lexo pastaj komento bajge
Citim:
![]()
![]()
![]()
Citim:perderisa mu mkane fyer sme intereso gjo me ok largohem dhe vete se kam problem.me thuaj kur te largohem.
PARALAJMERIMI I FUNDIT.
KUJDES ME FJALORIN DHE OFENDIMIN SE DO MARRESH BAN!!
Citim:
o yllo i bo tjete tranvestit se ka vene foto femre do jet si ftyre b...e prandaj
Citim:
o yllo i bo tjete tranvestit se ka vene foto femre do jet si ftyre b...e prandaj
Citim:
perderisa mu mkane fyer sme intereso gjo me ok largohem dhe vete se kam problem.me thuaj kur te largohem.
Citim:po trans po qe ne krevat lu rolin e femres d.m.th ta fusin ne b...e zogu ca hiqke tiiii
O grupi ................ po po te isha trans do vija fotografi mashkulli moj .................................... po se jam mashkull ve foto femrash ............. se ato me pelqejne .......... Po kujt i thu ......... ti s'kupton komplimentin ............
![]()
Citim:
mos mi trego mu komplimetet ti mi qorre
Citim:sinqerisht un vdessss me kto lloj spaciesh maroj pz sa keq qe si kam iher perballe ti boj gjak
Ta thashe dhe te tema tjeter mos e merr kaq seriozisht virtualitetin.
Perpiqu te kontrrollosh fjalorin dhe zgjidh menyre tjeter ofendimi se dhe mua me pelqen sherri![]()
Citim:
sinqerisht un vdessss me kto lloj spaciesh maroj pz sa keq qe si kam iher perballe ti boj gjak
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
![]()
![]()
![]()
![]()
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.