Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 03:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Bionde: Cdo gje esht me moshe pastaj ashly esht e re ne forum. Cdo gje arihet me experience me durim sic thot dhe jovan bregu

Per mua ska te beje mosha fare dhe esperienca eshte vete njeriu eshte ne karakterin e tij mendoj une ...nesje fjalet e shumta fukarallik po cti bej keteij gjumi qe spo me merr

Postuar nga Iyua datë 15 Nëntor 2010 - 03:37:

Ti charlote i hedh spicat dhe xixat dhe thua s'dua te flas me per kete gje. Po perderisa njeriu reagon ne ate menyr do te thot qe esht e lenduar, qofte me kaq dhe mos i bej atack njerzve ne ate lloj menyre mendo sikur ta bente njeri ty ate gje si do ndjeheshe.

Kalofshit mire ne vazhdim FH.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 03:37:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C nuk dua te qesh po se mbaj dot hahahaah

me thuaj te qesh dhe une pleaseeeeee

Postuar nga Deb* datë 15 Nëntor 2010 - 03:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Po une nuk kisha asgje x te sqaruar,
Ore se me lodhet,kur dikush ve nje foto e ve x ta komentuar apo jo?
Po dhe kur te thone je e bukur,ke dale si shpirt,te henksha syte etj eshte cdo gje ne regull,derisa del tjetri/tra dhe thote qe nuk me pelqen apo s'jane fotot e tua ne rastin tim,dhe tjetra si pergj?Kurve etj etj..Mjafton reagimi i saj per te kuptuar cdo gje.
Nejse se nuk dua te diskutoj me per kte.

Ti nuk komentove, por akuzove. Ka shume ndryshim.

Postuar nga Iyua datë 15 Nëntor 2010 - 03:39:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

gjumi qe spo me merr

Pi kamomil. Zoti te dhente gjum dhe rehat ne shpirt!

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 03:40:

ore do flasi njeri ca ka ndodh apo cucucu njona e cucucu tjetra

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 03:40:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

me thuaj te qesh dhe une pleaseeeeee

une qesh vetem hahahaha o zot e kupton vete ti pse Si ndihesh mbas atij golit ...

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 03:42:

Citim:
ore do flasi njeri ca ka ndodh apo cucucu njona e cucucu tjetra

epo tani skemi pune tjeter ne po te sqarojme ty hahahaha sa keq kam komshiun qe po bertet ora 12 ai tu sha milanin ...do dal ne dritare ti bertas po jam me babydoll do e tremb me duket

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 03:44:

rri Bionde se helm jam bo as mjalti sme embelso dot

Postuar nga lule datë 15 Nëntor 2010 - 03:49:

Citim:

Vetem un t'omelsoj tani ty

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 03:52:

ah inter ca me bone me prishe darken

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 03:52:

Citim:

e mos u merzit se ja per 2 jave je ketu ne Itali e do i nxjerrim zine shopingut do i themi dhe Leles te na beje shoqeri

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 03:53:

kam vendos qe keta 3 muaj mos kaloj ne asnje vend te zones shengen ...mbas 3 muajsh po vij rehat per qejf hahahhaa

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 03:56:

Citim:
...mbas 3 muajsh po vij rehat per qejf hahahhaa

qyq pse moj nerrove mendje ti une isha pergatit shpirterisht e monetisht na fike deren

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 04:02:

cke ti se vij per festat e nentorit une ... apo skam e ditelindjen e njonit nga dt 30 nentor

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 04:06:

Citim:
cke ti se vij per festat e nentorit une ... apo skam e ditelindjen e njonit nga dt 30 nentor

hahaha ok po iki te fle e qete naten forumi ...
M.C sa me shume njoh veten aq me shume frike e kam ...

Postuar nga al74 datë 15 Nëntor 2010 - 04:07:

ah nata qe mbulon klithmat . rrofte tisi i erret pa hene!

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 04:08:

po iki dhe une Bionde

gjumin e embel ... ket per nina nana

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/otxQ4_o8pwM?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/otxQ4_o8pwM?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

http://www.youtube.com/watch?v=otxQ...player_embedded

Postuar nga Niqua datë 15 Nëntor 2010 - 04:10:

paska plas keq...

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Nëntor 2010 - 04:12:

Citim:

ai shoku jone njoni paska ditelindjen mi?
Ju dashka bo dhe urimi me nje fjale. por se di a na lexon

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 04:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

ai shoku jone njoni paska ditelindjen mi?
Ju dashka bo dhe urimi me nje fjale. por se di a na lexon

jo ai njoni i forumit eshte njoni tjeter ky

ai i forumit e ka ne prill ... po ti beja urimin se mbrapa gardhit e ke te lexon

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Nëntor 2010 - 04:24:

epo kur te vi prilli tani, se ket njonin tjeter se njof.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 04:25:

e njef e njef .. ta tregoj iher tjeter se do cohem neser qe ne 6

naten tesoro

Postuar nga Lela_Dr datë 15 Nëntor 2010 - 04:34:

Ok atehere. po pres deri neser. mjafton dhe nje mp.
Notte cucciola

Postuar nga Eria datë 15 Nëntor 2010 - 19:03:

Mezi po pres sallaten e radhes

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:27:

si me ka ik dita sot ... voj voj

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:37:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Shpresoj qe moderatoret perkates te marrin masa ndaj mesazheve te tilla kercenuese ......... si dhe atyre qe i shkruajne .......... per t'i paraprire nje degjenerimi te situates.

uaaaaaauuuuu cna the SA SHUM TE DOGJI MI PO QENKENI DHE SHUM FRIKACAKE KU IKU TRIMERIA???????

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:41:

M.C.

Hop Shkop

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Nëntor 2010 - 19:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
uaaaaaauuuuu cna the SA SHUM TE DOGJI MI PO QENKENI DHE SHUM FRIKACAKE KU IKU TRIMERIA???????

Duke qene se jeton ne shqiperi ............. nuk po e marr mundimin te te kthej pergjigje .................. .

Postuar nga Deb* datë 15 Nëntor 2010 - 19:42:

Citim:
sa do doja qe njera te vinte fotot ne forum meqe eshte trime dhe tja fixoja icik surratin

Ja e fiksove cfare do besh Ashley? Do shash para mbrapa ne forum? Nuk kemi per ta lejuar nje gje te tille. E mira eshte ta lini me kaq. Fundja ty nuk tu prish pune se ajo ka dyshime per ty. Nese dikush dyshon per mua, pune per te. Nuk me ha meraku shume edhe po su bind.. Nuk i detyron dot te tjeret te te besojne. Secili ka mendjen e vet. Edhe sikur ka menyra te tjera per te bindur, dhe jo vetem me ofendime.

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:43:

Citim:

Duke qene se jeton ne shqiperi ............. nuk po e marr mundimin te te kthej pergjigje .................. .

wow pse mi ti ku jeton te lagjia trenit k..e femer

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ja e fiksove cfare do besh Ashley? Do shash para mbrapa ne forum? Nuk kemi per ta lejuar nje gje te tille. E mira eshte ta lini me kaq. Fundja ty nuk tu prish pune se ajo ka dyshime per ty. Nese dikush dyshon per mua, pune per te. Nuk me ha meraku shume edhe po su bind.. Nuk i detyron dot te tjeret te te besojne. Secili ka mendjen e vet. Edhe sikur ka menyra te tjera per te bindur, dhe jo vetem me ofendime.

po dua ta fixoj e di ca gjithmone ne jete kam pelqyer qe akuzat robt tmi thone ne ftyre jo kshu kalimthi dhe skam lejuar asnjehere te tallen.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:45:

Ashley kujdes me fjalorin!

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 19:46:

Citim:
si me ka ik dita sot ... voj voj

mua me ik shi sot amon vdiqem ...

Mka shku mendja per turshi ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Nëntor 2010 - 19:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Po jo moj Deb* se kur dikush ve fotografine je i/e detyruar t'ia kerkosh, ti besh komplimenta etj etj . Me cfare lexova une, tjetra nuk i tha as qe je e shemtuar, as e bukur, as e gjate as e shkurter. .........

Madje, madje .......... po ta marresh holle holle ........ ato qe tha Charlote ishin kompliment ....... Por edhe komplimenti eshte si puna e ironise .......... s'para kuptohet kollaj, nga cdokush ......... .

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:48:

Citim:

Po jo moj Deb* se kur dikush ve fotografine je i/e detyruar t'ia kerkosh, ti besh komplimenta etj etj . Me cfare lexova une, tjetra nuk i tha as qe je e shemtuar, as e bukur, as e gjate as e shkurter. .........

Madje, madje .......... po ta marresh holle holle ........ ato qe tha Charlote ishin kompliment ....... Por edhe komplimenti eshte si puna e ironise .......... s'para kuptohet kollaj, nga cdokush ......... .

turll ckena ca bohet

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:50:

Citim:

mos mi trego mu komplimetet ti mi qorre lexo pastaj komento bajge

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 19:52:

Citim:

O Ashly po eshte MASHKULL ky moj goce lexo pak me mire ti ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Nëntor 2010 - 19:52:

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:52:

Citim:

PARALAJMERIMI I FUNDIT.

KUJDES ME FJALORIN DHE OFENDIMIN SE DO MARRESH BAN!!

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 19:54:

Citim:

ne jemi per te qare ti me qesh ...nje barazim tjeter ...hiqe ate dreqn avatari se po te marrin per femer me vin noj cun muskoloz

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:54:

Citim:

PARALAJMERIMI I FUNDIT.

KUJDES ME FJALORIN DHE OFENDIMIN SE DO MARRESH BAN!!

perderisa mu mkane fyer sme intereso gjo me ok largohem dhe vete se kam problem.me thuaj kur te largohem.

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 19:55:

Citim:
o yllo i bo tjete tranvestit se ka vene foto femre do jet si ftyre b...e prandaj

Gabohesh Ashly si gjithmon shume e nxituar e kam pare dhe eshte cun shume shume simpatik dhe biond ashtu si me pelqen mua po ce do o i zanem ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Nëntor 2010 - 19:55:

Citim:
o yllo i bo tjete tranvestit se ka vene foto femre do jet si ftyre b...e prandaj

O grupi ................ po po te isha trans do vija fotografi mashkulli moj ................................. ... po se jam mashkull ve foto femrash ............. se ato me pelqejne .......... Po kujt i thu ......... ti s'kupton komplimentin ............

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:57:

Citim:
perderisa mu mkane fyer sme intereso gjo me ok largohem dhe vete se kam problem.me thuaj kur te largohem.

Ta thashe dhe te tema tjeter mos e merr kaq seriozisht virtualitetin.

Perpiqu te kontrrollosh fjalorin dhe zgjidh menyre tjeter ofendimi se dhe mua me pelqen sherri

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:57:

Citim:

O grupi ................ po po te isha trans do vija fotografi mashkulli moj ................................. ... po se jam mashkull ve foto femrash ............. se ato me pelqejne .......... Po kujt i thu ......... ti s'kupton komplimentin ............

po trans po qe ne krevat lu rolin e femres d.m.th ta fusin ne b...e zogu ca hiqke tiiii nje dicka sa xhiro ke ne dite?????

Postuar nga bruni22 datë 15 Nëntor 2010 - 19:57:

Citim:
mos mi trego mu komplimetet ti mi qorre

Postuar nga Ashley datë 15 Nëntor 2010 - 19:58:

Citim:

Ta thashe dhe te tema tjeter mos e merr kaq seriozisht virtualitetin.

Perpiqu te kontrrollosh fjalorin dhe zgjidh menyre tjeter ofendimi se dhe mua me pelqen sherri

sinqerisht un vdessss me kto lloj spaciesh maroj pz sa keq qe si kam iher perballe ti boj gjak

Postuar nga AngelDevil datë 15 Nëntor 2010 - 19:59:

Citim:
sinqerisht un vdessss me kto lloj spaciesh maroj pz sa keq qe si kam iher perballe ti boj gjak

Ti po ti

Hajd rri rehat e na publiko ca nga ato mendimet e tua se dukesh me e omel ashtu

Postuar nga BIONDIA datë 15 Nëntor 2010 - 19:59:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

kaq shpejt te iku merzitja e djeshme ty Io Amo Ibra(dhe pse e urrej po qe dje ....kam nerruar mendje )

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.