Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga ishpeshtimi datë 30 Korrik 2009 - 17:33:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

hahhaaaa po mire e the di ta dredh bukur eshte mire kur ben sikur skupton ndonjehere ska shans te afrohet ai miku i turllit atje se kam ca qen stani aty qe i hane e kameren i hane jo vetem ate

tani u be Corbe Derri...une s'mund ta zgjidh kete puzzle:

Miku i Turllit s'hyn dot aty????!!!!

Atje kam qen stani?!!!!

Ja hane ate?!!!!

Jam shume konfuz...terhiqem per disa ore,per te kthjelluar koken....

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Korrik 2009 - 17:36:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

se kam ca qen stani aty qe i hane e kameren i hane jo vetem ate

Qenit i hedh nje cope mish dhe .............

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

aman o turllo ku e beni plazhin ju andej nga kanadaja
kendej nga lagjja jone vijne plot kanadeze, sidomos nga montreal.

e di qe isha une para nja dy javesh andej nga fshati jot. Me pelqeu shume Niagara on the lake

Po kemi liqene plot ne ketu mi Kotke ....... si ti duash, ca duken si det madje ....... .

Po s'na the te vinim te te jepnim nje kafe .........

Postuar nga AngelDevil datë 30 Korrik 2009 - 17:36:

hahahaa epo shyqyr me ne fund qe u bere konfuz

ika e une se kam ca pune klm

Postuar nga kotka datë 30 Korrik 2009 - 17:43:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Qenit i hedh nje cope mish dhe .............

Po kemi liqene plot ne ketu mi Kotke ....... si ti duash, ca duken si det madje ....... .

Po s'na the te vinim te te jepnim nje kafe .........

shume gabim bera

stekun ne mbremje e hengra tek KEGS the best stakes, (fishekzjaret duken shkelqyer qe andej), kafen tek Inround ne Skylon Tower, lunch tek Angel In ne Niagara on the Lake, pastaj me raki skrapari tek botanikal garden, the ne fund e mbyllem me Pelar icewine ne vines
po pse o me nje kafe do te lahesh ti me mua....????

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Korrik 2009 - 17:48:

Citim:

shume gabim bera

stekun ne mbremje e hengra tek KEGS the best stakes, (fishekzjaret duken shkelqyer qe andej), kafen tek Inround ne Skylon Tower, lunch tek Angel In ne Niagara on the Lake, pastaj me raki skrapari tek botanikal garden, the ne fund e mbyllem me Pelar icewine ne vines
po pse o me nje kafe do te lahesh ti me mua....????

Sepse eshte e vetmja gje qe pi ne Niagara .......... ushqimi ma shpif atje ........... Madje kam provuar edhe nje nga ato "keshtjellat" ku behet edhe wine tasting ne Niagara on the Lake (up scale gjamse) ........ the same canadian shit ......... .

Postuar nga kotka datë 30 Korrik 2009 - 17:55:

Citim:

Sepse eshte e vetmja gje qe pi ne Niagara .......... ushqimi ma shpif atje ........... Madje kam provuar edhe nje nga ato "keshtjellat" ku behet edhe wine tasting ne Niagara on the Lake (up scale gjamse) ........ the same canadian shit ......... .

turllo try THE KEG dhe nuk do zhgenjehesh (kermillat si meze the best), te mesoj edhe nje trik tjeter perpara se te shkosh ne wine tasting, ndalo ne nje nga ato dyqanet e tyre ku shesin djathra dhe salcra te ndryshme, provo gjithe samples of cheese and tapenades (me stil delikat shqiptar, you know what do I mean ) dhe pastaj futja me Pelar ice wine, you will never regret, trust me.

by the way the canadian beer was sooo good

Postuar nga Eria datë 30 Korrik 2009 - 17:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Edhe ky si Eria, u shqep duke punuar... ne forum.

Apo prit se s'ka filluar Gushti, se do e shikoni.

...Prit dhe ca dite prit...pastaj do me shihni me ...Tju marre malli e nuk kthehem ..

Ps.Tulpe Sorry :p :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 30 Korrik 2009 - 18:12:

Citim:

turllo try THE KEG dhe nuk do zhgenjehesh (kermillat si meze the best), te mesoj edhe nje trik tjeter perpara se te shkosh ne wine tasting, ndalo ne nje nga ato dyqanet e tyre ku shesin djathra dhe salcra te ndryshme, provo gjithe samples of cheese and tapenades (me stil delikat shqiptar, you know what do I mean ) dhe pastaj futja me Pelar ice wine, you will never regret, trust me.

by the way the canadian beer was sooo good

Kemi shije te ndryshme ........... Kegu per mua eshte overpriced ....... per quality qe ofron ....... Ice wine nuk me pelqen, jam ca konservativ ...... sidomos vera kanadeze qe nuk e fus ne shtepi jo ne goje (as per te gatuar nuk e blej) ....... Birra canadese ???? .......................... .

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

...Prit dhe ca dite prit...pastaj do me shihni me ...Tju marre malli e nuk kthehem ..

S'ka gje, ik ti po na ler nje fotografi ......... mos e nxirr fytyren nuk prish pune ....... nje pamje frontale do ishte mjaftueshem .............

Postuar nga Fajtori datë 30 Korrik 2009 - 18:16:

Citim:

S'ka gje, ik ti po na ler nje fotografi ......... mos e nxirr fytyren nuk prish pune ....... nje pamje frontale do ishte mjaftueshem .............

Fytyren me jastek ?

Po Eria e ka te mire fytyren more, po ia hoqe dhe ate c'i mbeti?

Postuar nga kotka datë 30 Korrik 2009 - 18:18:

[QUOTE]Po citoj ato që tha turll
[B]

Kemi shije te ndryshme ........... Kegu per mua eshte overpriced ....... per quality qe ofron ....... Ice wine nuk me pelqen, jam ca konservativ ...... sidomos vera kanadeze qe nuk e fus ne shtepi jo ne goje (as per te gatuar nuk e blej) ....... Birra canadese ???? .......................... .

po pse rri ne Kanada o dreq, ty asgje kanadeze nuk te pelqeka

how about your canadian fresh air????????

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.