| Forumi Horizont | Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kshu i bie:
Neser kam ditelindjen, gezoni njerez se kam ditelindjen, mos shkoni ne pune, ec bejme gallate bashke.
Ti al74 e le punen neser per ditelindjen time?
Pra...
Festa ka kuptim kur tjetri e mirepret koston qe paguan. Ndryshe festa kthehet ne hall. Imagjino sa njerez kishin pune me administraten sot (hipoteke, kadaster, pashaporte, arkive, ministri, etj) dhe kane mbet pa pune qe te bejne gallate bektashinjte.

Citim:Pune, pune nate e dite qe te shohim pakez drite.
Po citoj ato që tha al74
ore po une e le punen qe i luj zotin...bile bile kur te pij teken e pare neser ne mjes do ngrej per ty..
Fajtor po festat jarebi shyqyr robi i sheno ne kalendar edhe e di kur jane kshuqe mos me thuj se shqipove ne shqipni u bi mendja me punu dite feste...qyqjaaaa re cuno po i sha nga nona![]()

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ore po une e le punen qe i luj zotin...bile bile kur te pij teken e pare neser ne mjes do ngrej per ty..
Fajtor po festat jarebi shyqyr robi i sheno ne kalendar edhe e di kur jane kshuqe mos me thuj se shqipove ne shqipni u bi mendja me punu dite feste...qyqjaaaa re cuno po i sha nga nona![]()

Ne fakt e hapa kte argument se festat duhet te kene nje domethenie kombetare. Kjo eshte gjithe çeshtja. Ne Shqiperi njeri i bi gozhdes, tjetri patkoit dhe ne fund i fusin i feste. Vend te vrasin mendjen cfare i identifkon si popull e ta bejne feste, mbledhin festa paluzesh qe vetem sa nxjerrin ne pah sa popull cope cope jemi qe dhe festat si kemi te perbashketa.
Nejse... dite e re feste e re... 
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
fol per veten tate ti cuno se ne te tjeret ne krye te detyres ishim![]()
![]()
...ahahaha...dukesh ka tymi qe qeke kput 

Citim:
Po citoj ato që tha al74
m'qafsh mu a ma lodhe trupin...ahahaha...dukesh ka tymi qe qeke kput
ka sha Fajtori , une ju kom mbrojt m'vdekt gjyshja e babes![]()

mendimi i castit ....
gjume per qejf .... naten te gjitheve
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ditelindja e Imam Aliut![]()
kush eshte imam aliu
cfar ka bere ky?!
nejse, jam dakord me Al74, kte e kemi ne shqiptaret, mysliman katolik apo cfardodhoj feje nuk na plas shume tja dijm kshtu ne pergjithesi. kjo eshte gje shume e mire per mendimin tim.
Mos shikoni kisha e gjamija.....feja e Shqiptarit esht Shqiptaria...!!!
PS: I Feel like Bad Drown Boy...
| Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.