Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga volter datë 23 Prill 2004 - 11:32:

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Plloshtani!!Je i paarritshem.Filozofia jote vret shume lart,por une personalisht nuk kam ndermend ta studjoj,pasi nuk dua te humbas kohen.Sa njerez ka ne kete bote qe jane si puna jote,i bie qe te na ikte jeta per LESH!!vazhdo plloshtan,bej pllosha.
Keni!!Puuuuuuuuuuuu na turperuan keto gocat tona:p.Si nuk dine te ziejne nje qumesht,pale pune me te medha:p .Por nejse se jane te zena se duhet te shkojne perdite ne parukeri per te nderruar modelet qe te behen sa me intriguese per NE .Megjithate ne vallezim,ne perqafim dhe ne puthje i kemi vajzat ne nje shkalle teper te larte dhe profesionale
Bela,yll! Fshije posten se te bera nje mesazh 20 mile te gjate dhe perfundimi ishte qe posta jote ishte full.
Ervisa!pershendetje dhe hajde me shpesh.Mbetesh e kendshme qe diten e pare kur hape kete teme.Te kujtohet??Edhe Bela qe ishte ne burg kishte degjuar per kete
Ciao!

he he! O Roke, ai qe studion nuk humbas dot kohe, por atehere pjellet nje kohe e re. Per ty, edhe nje puthje ne balle muahh!?
hi

Postuar nga hirushja datë 23 Prill 2004 - 23:49:

E shoh qe asnje s'po ma varka dhe asnje nuk me beson!

E mirë hirushka po ikën e mërzitur, po len temën e befasuar

Postuar nga roke datë 24 Prill 2004 - 00:00:

Plloshtani,qenke i rrezikshem ti.me tremb me keto puthjet.
hirushe!!Ja ku ke roken,pse iken??Hajde pijme dhe bejme qejf sa te vine te tjeret. .
Ervisa do vonohet pak sot se ka pare ne enderr gjelle pasanikesh dhe tani qe u zgjua i ka harruar dhe po mundohet ti kujtoje .Ndersa Belen e kam ne shkolle.Ka provim sot,duhet te mbroje shqipen ne syte e botes
Ciao!

Postuar nga Ervisa datë 24 Prill 2004 - 00:15:

ahahahahahaa

Keni dhe Roke une s'pelqej ate gjellen e pasanikeve(qe permbajne kermij bretkosa mish gomari apo ku di une se c'fare) une pelqej vetem gjelle te varferish mundesisht turshi se aty marr fryme Ervisa ka 2 jave ne shtepi se eshte e semure dhe asnjeri nga ju su kujtua te vij e te me shofi e te me hedh ndonje komposto po jo si qenit Qumesht dhe Petanik sa te doni nga Bela dhe une:p

Hirusheeeeeeeeeeeee ku shkon ti me ja erdhem ne si cale cale po erdhem Po ti c'ne e merzitur? Hirushen e kemi dhe princesh si keshtu

Postuar nga Keni datë 24 Prill 2004 - 02:51:

Hirushe mos ik ku do shkosh se ja erdhem dhe u grumbulluam prap ne.
Miqte e mire si ty ne nuk duam te na ikin. Hajde Hirushe se do ta gdhime sot.
Ervisa po prap vazhdon semur ti? Une thashe se u sherove. Ja po vij menjeher dhe po te sjell nje tufe me lule te fresketa nga bacja imi. Jane me ere te mire dhe mendoj se do te sherojne menjeher.

Postuar nga volter datë 24 Prill 2004 - 03:28:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha roke
Plloshtani,qenke i rrezikshem ti.me tremb me keto puthjet.
hirushe!!Ja ku ke roken,pse iken??Hajde pijme dhe bejme qejf sa te vine te tjeret. .
Ervisa do vonohet pak sot se ka pare ne enderr gjelle pasanikesh dhe tani qe u zgjua i ka harruar dhe po mundohet ti kujtoje .Ndersa Belen e kam ne shkolle.Ka provim sot,duhet te mbroje shqipen ne syte e botes
Ciao!

E perse i rrezikshem!?

Postuar nga hirushja datë 24 Prill 2004 - 17:38:

Ah, sa të mirë që ju kam. Lum si unë që më trajtoni si princeshë te vogël.
Po, mirë lexuat gjë ju nga fillimi.....këtu tek lagjia ime ka pasur terorista dhe mua më morën në pyetje.
Plloshtani roken e kemi te qejfit ne në forum dhe bën shume shaka. Nuk ke cfare ti bësh edhe unë që shkëmbej disa fjalë me të, me kenaq me bisedat e tija. :p (that's roke).

Postuar nga BELA E BUKUR datë 24 Prill 2004 - 20:30:

Smile Pershendetje !

Hirushe miresenaerdhe ! c;ishte ajo fjale te na ikesh befasuar u se kemi per zakon ne jo per gje shikon ti ..sa te mire i kemi cunat ,Keni te kenaq me lulet e kemi cavalier te madh kurse Roku patoku , te kenaq me
muhabetin e tij te embel si do na ikesh ti ne moj , tani na fal pak mua dhe ervisen se kemi qene pak te zena dhe s'kemi shkruar shpesh po tani te premtoj se zili do tu bejme ketyre te tjereve .
moj une po beja petanik se shoqen e kam pasur te semure , se i kishte
vajtur mendja keq:p TI hajde na urdhero ne shtepi
( se tani kam shtepi jo si ne fillim qe me futi roku ne burg ) , dhe hajde na zi ca fasule se une e ervisa e lam namin per gatim :p, te ftojme dhe cunat dhe te mblidhemi njehere .

Hahahahahaha roku camarroku ku te ka Bela tyja . Me ke derguar poste dhe mail box pasak qene full ska mundesi se mos e ke derguar ne ate te pergjithshem se ti edi qe Bela ka poste te vecante per ty lol

Postuar nga roke datë 24 Prill 2004 - 22:38:

Hirushe!!Po pse te moren ne pyetje ty!!Keshtu eshte kur je pa princin tend .Megjithate mos u frikeso se une kam pare direkt kur kane rene kullat ne 11 shtator ne Nju Jork(Kuptohet nga televizori,hahaaaaaaa).Te pershendes.
Po he moj Bela bukuroshe,shyqyr qe e zbraze posten se me kane ikur dem shume ide te nxjerra per merak nga vetja imeTe pershendes yllo.
Ervisa!!Je semure ti lal??Po pse keshtu.E ke nga meraku per Kenin e di une:p ,por mos u merzit se Keni nuk te tradheton shume
Ju pershendes te gjitheve dhe ju te dyja(Bela dhe Ervisa) mesoni te gatuani se ngelem restoranteve une dhe Keni!!Ciao!

Postuar nga Ervisa datë 25 Prill 2004 - 02:12:

Waaaaaaaa keni thx per lulet megjithse ti e di qe i kam fiksim prandaj ehste dhe dhurate e bukur ore tani ia hodha po me mbyten mesimet qe i lash pak pas dore
Hirushe si dole nga intervista lol ishalla nuk me ben vaki ajo mua se tmerrohem

Roke dhe Bela nje pershendetje keshtu kordinale dhe pak te shpejte se jam busy tani po do jem e lire si ne fillim shume shpejt

Pershendetje te gjithve.

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.