Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62]
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga kotka datë 19 Nëntor 2010 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Kompliment thash une . Po nje sume e bukur femre eshte gjynaf mos te kafshohet

SHKO NE RIO DHE HA SA TE DUASH

Postuar nga Petter datë 19 Nëntor 2010 - 02:09:

Un thash mos me kapte dhembi ndonje ketej afer, nj ny ct ma pa

Postuar nga kotka datë 19 Nëntor 2010 - 02:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Un thash mos me kapte dhembi ndonje ketej afer, nj ny ct ma pa

si shume nuk dashke ti....

harrove ME, RI, NH, VE

Postuar nga Enya datë 19 Nëntor 2010 - 08:33:

Une pa komplimente s`kam jete! )))

Postuar nga SmoKer datë 19 Nëntor 2010 - 12:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Une pa komplimente s`kam jete! )))

woww...nice pic ...

Postuar nga ksovari datë 18 Dhjetor 2010 - 15:01:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Hahaha. Po normal qe te pyet. Kjo tregon ajo shprehja e gjyshit tim:"gruas tregoji vetem qe ne mes e poshte" qenka e drejte.

Pra po te rrish e te besh komplimente si "Moj gru sa bukur i paske bere floket me kete ngjyre", asaj i vjen mire dhe i ngelet mendja. "Ua sa mire i paskam."

Pas nje muaji, si gua qe eshte demek, do e ndrroje ngjyren. E do i shkoje ndermend... ore po im shoq qe ma lavderoi kete ngjyre cfare do thote kur te me shohe me ngjyre tjeter?

Dhe i lindin dyshime (vetembrojtese). Po sikur te ma kete thene kot? Ja edhe ajo shoqja mire me tha tek dyqani i bizhuterive. Burrat genjejne.

Pa dal ta provoj kete timin se mos genjen edhe ky!!!

Dhe fillon pyetja: Cfaaaree ngjyyre i pataaa flokeeet( duke u perdredhur de) hahah.

Dhe burri i shkrete duke pas gjith ato probleme edhe harron, qe te mos themi se edhe ketij i kane pelqyer ffloket e sekrtetares, Khe.

Ja kshu, dhe po harrove ngjyren e flokeve te gruas, para dy muajsh te gjeti belaja. Do te pergjoje edhe endrrat sigurisht. I mjeri ti nese te shpeton gjate gjumit donje fjale, a ndonje emer femre, hahaha.

Zgjidhja: Fute gruan ne pune.

Dhe mos bej komplimenta, por thuaj ato qe shikon vertet. Komplimentat jane per komshijet mor zot.

Hahaha, i nderuar erkoj falje qe nuk te ktheva pergjigje me heret, por, mund te ju them me plote pergjegjesi se ne radhe te pare une nuk e shtrova probleminse qfare te bej me princesehn time, e kjo nuk te takone te me keshillosh, e dyta tema eshte komplimentet qe deshirojne femrat, gje qe kam frik mose ngatrrojme.
Qeshtja e punesimit te saj i takon vetem asaj dhe as mua e as ty, ajo ka bisnesin e vet me te hyra te kenaqshme dhe rrin pran qunave si luanesh.

hhaha, komplimenti eshte nje fjale e embel qe del nga zemra ne moment te caktuar, dhe intuita e njeriut e veren kur eshte fallso e kur origjinal.
dhe une asnjehere nuk them kompliment te te tjereve perveq se nga rasti qe me ka ndodhur mua.

NJeriu kupton fjalen, dhe fjala e mire eshte sigur fara e nje peme te embel, qe e mbjell, dhe mbas njekohe shijon frutat e saj.

Komplimenti nuk mesohet permendesh, ai vjen ne moment, dhe del nga goja vetevetiu.

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62]
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.