Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
Mjesi "Europiane"
Kush do Kafe? Une po pije te dyten. Edhe nje dite pushim, prap ne 5 del gjumi
Po shof nje film me Layers, me titull SUITS , ku nje jurist i ri qe nuk eshte as jurist me profesion por ka genjyer. Eshte shume cun inteligjent ----------
---Mirpo menyra si po e fiton ceshtjen ketu me kujton mua nje loje qe i
kam bere Profesorit te Mathematikes kur jepja provim ne Inxhinjeri
Dhe ja si qe loja qe i beja une ;......Marr pyetjet * 2 pyetje ishin ) dhe pasi i bera (sepse rastisen pyetje qe i dija ) vete te pergjigjem .......
.........Presori (Kristaq Filipi e quanin ) , me tha :..... Raimond fol !--Dhe une fillova ta them pyetjen ....E mbaj mend pyetjet edhe tani ishin Ekuacioni Kleroit dhe Funxionet e vazhdueshem ......
...... edhe ndersa ju pergjigjesha pyetjeve , beja siikur harroja ndonje gje .........mirpo presori direkt nderhynte me pyeste per ate gje ,se mendonte sikur une nuk e dja, dhe mendonte se ma gjeti gabimin ...( me vjen per te qesh tani se me kujtohet si me nderhynte tere pasion )
-
..........Dhe une direkt i jepja pergjigjen ...... Mirpo ne ket menyre une i digjja pyetjet atij
---sepse ja bera kete loje nja 5-6 here--- Dhe nuk mund te me pyeste dot me shume se nuk kishte me shkak....
.......Por megjithate beja gabim taktik qe pergjigjesha menjehre , duhej t e beja sikur mendohesha njecike ....
---------.... ...Dhe nga fundi presori e kuptoi , se ishte burre i zgjuar ,se me tha :.
........ Mos i ler ato pa thene kastile
!--Jo, i thashe nuk i le kastile, por kur me pyesni ju me kujtohen -- ----
Mirpo kur i ra ai hilese cdo gje kishte mbaruar ...............
--------Dhe tani tek ky filmi , ky djali perdor te njejten metode ne gjyq per te fituar ceshtjen ......
Qielli, sot, mbi Frankfurt
Po bej Dessertin me zemer
po pi i "forst" edhe pse e di se do m'thyj gjunjet .
.. nuk mjaftokan copat e akullit sonte.
po bej darken gati
po qesh ...
Po haj qershi,kam mbushur nje tas dhe po gezoj si kalama
Citim:
Po citoj ato që tha al74
po pi i "forst" edhe pse e di se do m'thyj gjunjet .
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Ca eshte forsti mor Al Pacino ?
Tu u bo gati per rrug prap 2 ditorshe ket her
Tuj honger mengjes dreke darke bashke
Vape, shume vape!!!
Mbas nje dushi te ftohte, po shplodhem (se u lodha shume tuj nejt ul gjithe diten ) duke pire Kaffee perpara pc-se.
...Pershendetje te gjithve....ose, kush don
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
...Pershendetje te gjithve....ose, kush don![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Pershendetje Vizo .Ja hic dhe une si Vizopo shplodhem po gjthe diten ne kembe tu ardh verdalle![]()
Citim:
Vape, shume vape!!!
Mbas nje dushi te ftohte, po shplodhem (se u lodha shume tuj nejt ul gjithe diten) duke pire Kaffee perpara pc-se.
...Pershendetje te gjithve....ose, kush don![]()
drinking ice coffee
Citim:
Po citoj ato që tha al74
forst , kaminwurz e pecorino sardo me merite te plote .
Citim:
Cer jane keto, Alkohole???
Dashke me mlan pa pune o AL, me m'heq patenten![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
sa intolerant jeni ju gjermonet mer jahue mir kur ke mbi peshe 40 e kusur persona o e kuptushme ..
hajt se po pi un per ty ene i tjeter .
Citim:
Shiko cer bana te merkuren (neser 1 jave), edhe esell pale. Ti dashke te jeme tolerant me Alkoholin!!!
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
Kujt i ke rene ore?
![]()
Nashi po pi nje caj te ftohte e po rri po degjoj muzike.
Citim:
Shiko cer bana te merkuren (neser 1 jave), edhe esell pale. Ti dashke te jeme tolerant me Alkoholin!!!
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Une sa e piva frappe-ne. Tani po merrem me lesh.
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
![]()
![]()
Kujt i ke rene ore?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...provoje me alkol mer daj se kur je esell e me mendime nuk te pret timoni mire ...te kalume !!
Citim:
E ke parasysh Shiun-Tufanin te Merkuren? Dhe kjo Kontena fluturoji dhe e pruni-perplasi shejtani ke Autobusi im.
Cfare po beni tani,tani?!
...U poq Pula. Do i futem ta shkrafanjis tani
Bujrum, kush do
po shof per te disaten here ket pjese filmi... fantastike
http://www.youtube.com/watch?v=-8KT...Y&feature=share
Po marr me te mire amoren teme
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Po marr me te mire amoren teme![]()
![]()
Ke nxire floket Niqo?
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ca ka dreqi hahah
Po dehem me leng qershie
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po dehem me leng qershie![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Po shoqeron ate qe te gatuva une pasdite?![]()
![]()
![]()
Endrra te bukura!
Po i mbush mendjen vetes se erdhi ora e gjumit.
Desserti ta shohesh se ca sherbimi i kam bere kesaj shtriges une edhe ja si me tallet
Mos ik me eshte heret
Do blej qumeshtin ne mengjes Desserti
Kat te jam mirenjohese ...me bere te qesh
Çupa nate te mire paçi
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do blej qumeshtin ne mengjes Desserti
Kat te jam mirenjohese...me bere te qesh
Çupanate te mire paçi
![]()
Hic, ne IPad. S'po di me ca te merrem tjeter.
Me dy mendje e kam te çohem apo jo te bej çajin
Po nisem per pune
Po shijoj kete moment qetesi me nje filxhan kafe perpara.
po behem gati te le punen dhe te shkoj ne shtepi. pak i lodhur sot shume angazhime
po pres te me vije lulja te bejne nje cop muhabet
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
p.sh kjo evisa e ben fene myslimane appealing:p
Citim:nuk mjafton qe flas mire per fene myslimane aty ktu neper tema?!lol
Po citoj ato që tha Iyua
Do you wanna join? Don't be a hater![]()
haha
kam menduar per ty kurti. Actually I have even prayed about you. Qe prej asaj dites se ditelindjes tende qe kishe patur nje jave jo te mire ,me shume ups and downs(moodswings) , kam menduar te te pyes ( mos ma merr per keq) ne do te deshiroje te provoje ndonje rehab center ate ne Vegas per lenien e marijhuanes. Dhe gjithashtu ne do te doje te vizitoje ndonje kishe atje. Kam disa miq te mite qe kishin probleme te medha me drug addiction por duke studiuar dhe lexuar Biblen dhe me besim se do ti perballojne sfidat e tyre ,tani jane clean. Dhe ashtu sic ke thene ti kohe me pare qe njerezit qe besojne duken sikur jane 'on something' ke te drejte ne njefare menyre, God's love has helped them be free.
Gjithsej 80 faqe: « E parë ... « 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.