Forumi Horizont | Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
Per Pleshten Shkodrane.
-E dashur.
Do vije dita kur syte e tu do buzeqeshin
pikerisht kur ne kraht e tua Femijen tend do mbash.
Do zoti te jet Vajze, se Vajzat sjellin bekim
e cdo kujtim i hidhur do ike prej teje,
si dhe cdo shqetesim!
Besome!
Ditet e tua do jen te mbushura vec me embelsi.
Vec me dashuri do mbushet shpirti YT.
Vec me buzeqeshje do mbushet zemra jote,
E si mbretereshe e ndjenjes se lire,
Ti do te perballosh cdo ligsi te kesaj Bote.
Do te harrosh te kaluaren e hidhur,
Cdo dashuri te madhe do te harrosh.
Do te harrosh dhe emrin e atijt qe vertet deshe,
Sepse Shpirtin tend,
Femija YT do te ta plotesoje.
love, Enya.
ps;-Diabolic, te perqafoj plot mall dhe dashuri.
Gjithmone mikja jote,
Enya te falenderoj e dashur megjithse desha te te them se keto jane copeza te ditarit te diteve te erreta te miat dhe kot ashtu per ti bashkendare me juve i hedh ketu tek ditet e mia pa ty...
Te them me plot zemer qe paqja ka kohe qe i eshte rikthyer zemres time.
Je e mrekullueshme sepse eshte sikur me njeh dhe e din qe ne mendjen time kam deshire qe Zoti te me jape nje vajze se mezi po pres.
Te perqafoj kudo qe te jesh.
Muza ime.
Ngjyrat e shpirtit u zbehen.
E sheh -Poezine e humba.
Fjalet permbi harrese u prehen.
Kurre se gjetem parajsen.
Askund .
Nuk fluturoj dot me krahet e thyer.
Jo -Nuk mund.
Valle do lind serish ky diell?
Ky makth valle do kete mbarim?
Hej...Kam frike.
Lamtumiren kemi zgjim.
Ps: Nje puthje per Brisin , Enyan dhe Pleshten
Diabolic gjithe te mirat i dashur, ti poezine nuk e humb kurr, e ke ne shpirt dhe sado i lodhur te jete shpirti besome qe poezia aty do mbetet.
Un nuk kam flale te komentoj poezite e tua por me pelqen ndjenja unike qe pasqyrohet ne çdo shkrim tendin.
Kur dikush vuan nga dashuria eshte e kote ti thuash kurajo e te mundohesh ti lehtesosh dhimbjen, te gjitha per momentin te duken fjale boshe - vetem koha me ritmin e saj te ngadalte, vonon por sheron.
Te perqafoj.
I huaji bredh
ne mendjen tende
atje le gjurmet
indiferent ndaj dhimbjes
Nje shenje ,
nje gervishje mbi lekure
eshte psheretima e kujtimeve ,
flet nen ze.
Shshshshsht...
Hesht...
Hesht, heshtje te lutem, hesht pra....
Por heshtja paska ze, ajo bertet me fort se zëri vetë...
Ajo dhemb, ajo torturon, ajo djeg, ajo nuk te bindet....
Vazhdoj te vras iluzione ketyre diteve larg botes , larg vetes.
Vazhdoj te torturohem pambarimisht me ndjenjat e humbura por e di faji nuk eshte i tyre aspak.
Eshte dicka qe lufton brenda meje ,nje permbindesh ,nje shtrigan ,nje poet sharlatan.
Lufton me unin tim ,me egon time ,me boten time mashtron edhe shpirtin ,pretendon se do te me fali parajsen .
Rrotullohem rreth vetes dhe hija me ndjek pas ngado ,nuk me braktis kurre .
As atehere kur te gjithe me kthejn shpinen ,as kur endrat thyen as kur iluzionet e kuptojn qe do te vdesin.
Kercej me trishtimin tim kengen e pakenduar ,muziken e padegjuar,nen te njejtin ritem qe cuditerisht del jashte monotonis,rutinen ka armik.
Jam grindur me fjalet,kam kohe qe hesht me veten ,me boten , me ...
Jam shume i lodhur dhe per nje cast kam nevoj te humb ne indiferenc.
Per nje cast...
Sa çudi, pikerisht keshtu ndihem dhe un!!!
Qaj, qesh, kendoj bertas, shkruaj gris, nuk di çfare te bej... te urrej nuk mundem, te dua jo se jo...
Te harroj, KURRRRRRRRRRRRRR...
Ç'te bej, ku ta ve deshiren per te pasur prane ne keto momente?
Ku ti hedh lotet qe nuk pushojne? Kujt ti flas? ke te pershendes? Ne cilet sy mund te shoh reflektimin e syve te tu? Kujt t'ja dhuroj tashme henen e plote?...
Ndihem si e dehur nga mendimet e shumta, ti je dhe nuk je, si t'ja bej?
Bej te therras dhe ndalohem prap, marr te shkruaj dora s'me ben....
Me mungon, qiellit i therras.. me mungon, tokes i bertas...
Nje grusht do te doja vetes ti qelloja dhe boten brenda meje ta shembja ne therrime... ah ne çmallkim kam rene keshtu?.....
Degjome te dua, perjtesine nuk e njoh, nuk e di...por ndjej qe perjetesia ime je TI....
Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Sa çudi, pikerisht keshtu ndihem dhe un!!!
Qaj, qesh, kendoj bertas, shkruaj gris, nuk di çfare te bej... te urrej nuk mundem, te dua jo se jo...
Te harroj, KURRRRRRRRRRRRRR...
Ç'te bej, ku ta ve deshiren per te pasur prane ne keto momente?
Ku ti hedh lotet qe nuk pushojne? Kujt ti flas? ke te pershendes? Ne cilet sy mund te shoh reflektimin e syve te tu? Kujt t'ja dhuroj tashme henen e plote?...
Ndihem si e dehur nga mendimet e shumta, ti je dhe nuk je, si t'ja bej?
Bej te therras dhe ndalohem prap, marr te shkruaj dora s'me ben....
Me mungon, qiellit i therras.. me mungon, tokes i bertas...
Nje grusht do te doja vetes ti qelloja dhe boten brenda meje ta shembja ne therrime... ah ne çmallkim kam rene keshtu?.....
Degjome te dua, perjtesine nuk e njoh, nuk e di...por ndjej qe perjetesia ime je TI....
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Vazhdoj te vras iluzione ketyre diteve larg botes , larg vetes.
Vazhdoj te torturohem pambarimisht me ndjenjat e humbura por e di faji nuk eshte i tyre aspak.
Eshte dicka qe lufton brenda meje ,nje permbindesh ,nje shtrigan ,nje poet sharlatan.
Lufton me unin tim ,me egon time ,me boten time mashtron edhe shpirtin ,pretendon se do te me fali parajsen .
Rrotullohem rreth vetes dhe hija me ndjek pas ngado ,nuk me braktis kurre .
As atehere kur te gjithe me kthejn shpinen ,as kur endrat thyen as kur iluzionet e kuptojn qe do te vdesin.
Kercej me trishtimin tim kengen e pakenduar ,muziken e padegjuar,nen te njejtin ritem qe cuditerisht del jashte monotonis,rutinen ka armik.
Jam grindur me fjalet,kam kohe qe hesht me veten ,me boten , me ...
Jam shume i lodhur dhe per nje cast kam nevoj te humb ne indiferenc.
Per nje cast...
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.