Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Mirëmbrëma të gjithëve.
Bela e bukur (që ta pëlqej shume këtë pseudonim që ke vën) që ta dish ti une vendosa të shkruaj në temën e juaj për arsyeje që më pelqen kur ju shoh të gjithë së bashku sikur të jeni bër një familje.
Tani që ta dini ju, mua mamaja më ka mësuar të gatuaj...kështu që kur të jeni të uritur vëtëm më thoni për ndonjë ushqim që kërkoni.:p
Roke...princin më duket se e kam gjetur! është polic .cfarë djali që është
, aman që më bie të fikët kur e mendoj.
Ervi...intervista shumë mirë doli...ishte gazetar dreqi, nuk ishte polici.,dhe
mëso ti se i bëjm unë e Bela punët.
Keni....ku je ti se ke humbur?
Tung tung.
mirembrema
hahaha , Hirushe te pershendes edhe mua me pelqen shume nick yt , lexova diku qe ishe ber pishman qe e kishe vene , me vjen keq por ky emer per mendimin tim eshte shume i paster dhe tregon cilertersi ashtu si dukesh edhe ti ...lol Bela .
Ervisa , po ti me shoqe ke filluar provimet eh ne te shkretat , na mbyten fare une skam edhe shume jo, po aq sa te merzitem jan enough :p po ku ta kemi mendjen me pare ne tek provimet apo tek alfredot :p , po ne si te forta qe jemi i perballojme te dyja . (pervec gatimit ,po aty na mbulon hirushja
) Roku , Keni ju pershendes , dhe kujdes me ato parate :p se gjoja preteksi une e ervisa e hani jashte ju , po lereni ato ju se aman sa dore leshuar jeni kur vjen puna per te lene tip ,jeni shume bujar prandaj :p:p
he he !(haha Bela financierja e grupit po i del llogaria mangut :p)
Mua me filluan provime isha rehat 2 jave ne shtepi oho qef o qef.lol
Roke nga syri i keq them une por ia hodha te Henen shkoj ne shkolle
Hirushe..lol sa here shikoj nickun tend me shkon mendja tek filmi qe e pelqej shume. Po ate filmin "Edhe keshtu edhe ashtu" e ke pare ti kur thot qe Gazetaret nganjehere te bejne dhe namin:p
Thx per ushqimin qe po na pergatit se cunat i bere te mbyllen ne shtepi nga embelsia e gatimit(hihihi) menjefjal jan te kenaqur
Bela po te dyja i perballojme po ishalla nuk del noj e 3-te thuaj lool..
Keni po ti mo nga je mbytur ncncnc apo ke ate ankandin e makinave:p
Po te tjeret ku jane more nga e kan drejtuar timonin
Pershendetjeeeeeeeeeeeee!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Mua me filluan provimeisha rehat 2 jave ne shtepi oho qef o qef.lol
Roke nga syri i keq them une por ia hodha te Henen shkoj ne shkolle
Hirushe..lol sa here shikoj nickun tend me shkon mendja tek filmi qe e pelqej shume. Po ate filmin "Edhe keshtu edhe ashtu" e ke pare ti kur thot qe Gazetaret nganjehere te bejne dhe namin:p
Thx per ushqimin qe po na pergatit se cunat i bere te mbyllen ne shtepi nga embelsia e gatimit(hihihi) menjefjal jan te kenaqur
Bela po te dyja i perballojme po ishalla nuk del noj e 3-te thuaj lool..
Keni po ti mo nga je mbytur ncncnc apo ke ate ankandin e makinave:p
Po te tjeret ku jane more nga e kan drejtuar timonin
Pershendetjeeeeeeeeeeeee!!!!
Me nje tufe trendafilash do kisha deshire te me vinte ose te mi dergonte dikush...............e pres.........!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha lova
Me nje tufe trendafilash do kisha deshire te me vinte ose te mi dergonte dikush...............e pres.........!!!!!!!!!!!
Pa keqkuptime, se shakat tani m'i keni marre si te erreta, me duhet ta gjej negativin e filmit, dhe t'i zbardhoj me teper...!!!
Mirekuptim!!!
une nuk e kisha me shaka or cun! Nuk te mora vesh!
Citim:
Po citoj ato që tha lova
une nuk e kisha me shaka or cun! Nuk te mora vesh!
Ne rregull si te thoni ju imzot!
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.