Forumi Horizont Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 »
Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7425)

Postuar nga NS-6 datë 18 Tetor 2010 - 04:02:

Thumbs up

Dhe sikur doja te provoja ate qe po thoja me siper qe dhuna lind aktore...u zgjidh rasti i Sares ketu ne Itali...praktikisht vrasja ishte e kryer nga xhaxhai dhe kushurira...bashke brenda 1 jave kishin dale rreth 60 ore para telekamerave! Lotet e xhaxhait, lotet e Sabrines, zemra e thyer e tyre...eeeeeh sa te pikelluar qe ishin!

me pelqen menyra se si rriten vrasesit ne ditet e sotme...nuk kane nevoje per shkolle sepse ushqehen fale televizionit dhe shoqerise qe i rrethon...me pelqen ky televizion qe per te bere share, eshte gati per cdo gje...vrasesit jane bere spektakli i rradhes deri sa te filloje Big Brother serish....

tani dua te lexoj gazeten neser tek faqja e kronikave te zeza per te pare viktimen e rradhes, kerkimin e vrasesit te rradhes, solidarizimin e njerezve, te qarat e prinderve, reagimet e fqinjeve te tipit "ishte nje person i qete", etj etj! Dhe serish publiku do perqendrohet tek vrasja e rradhes. Gazetat kane per qellim ti japin publikut ate qe publiku deshiron dhe publiku deshiron vrasje. Publiku deshiron te shohe gjak, vrasje, sherr...Atehere kjo gje duhet ti serviret!

E nderkohe qe te gjithe njerezit jane te perqendruar ne keto ngjarje, politika ben hapa perpara per ta cuar drejt shkaterrimit te plote kete shtet. Sa e sa ligje jane miratuar gjate kampionatit evropian dhe boteror...natyrisht, njerezit jane aq te trashe sa qe keto gjera i vene re vetem kur kampionati mbaron...kete vit paten fat sepse Italia u eleminua shpejt...ndoshta e kane bere me qellim!

Cmendina eshte bere nje vend i sigurte sot! Tek sheh ato qe po ndodhin, mendon qe cmendina eshte jasht atyre mureve!

Postuar nga Klodel datë 22 Tetor 2010 - 18:48:

S'kam asnje mendim konkret. Po ndjek me interes zhvillimet e fundit ne trurin tim. Nuk rreshtem se qeni e habitur me menyren si funksionon.

Postuar nga kurt datë 23 Tetor 2010 - 00:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
S'kam asnje mendim konkret. Po ndjek me interes zhvillimet e fundit ne trurin tim. Nuk rreshtem se qeni e habitur me menyren si funksionon.
nje keshille e mire per shume njerz, te mbyllin syte dhe te abzervojn trunin e tyre in action, randomly.
e kam bere disa here, but i lost interest, cause im a boring thinker:P

Postuar nga Klodel datë 27 Tetor 2010 - 19:55:

Kurti nese je thinker you can't be boring.

Kur sfidon veten apo je ne kerkim te dickaje, motivimi te rigjalleron shpirtin dhe te mbush me energji. Me ne fund kam te drejten e zgjedhjes dhe te marrjes se vendimeve.

Postuar nga ingmetalboy datë 27 Tetor 2010 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Kurti nese je thinker you can't be boring.

Kur sfidon veten apo je ne kerkim te dickaje, motivimi te rigjalleron shpirtin dhe te mbush me energji. Me ne fund kam te drejten e zgjedhjes dhe te marrjes se vendimeve.

ofcourse you can be boring thinker. If u think about boring stuff you will be boring even though you are thinking.
Njesoj si nje profesor im qe thoshte: "Nuk ka pyetje idote, vetem pergjigje te tilla." Pse cfare pyetje bejne njerzit idote? Apo zgjuarsohen ne momentin kur jane duke bere nje pyetje dhe pastaj budallallepsen prape?

Postuar nga Klodel datë 27 Tetor 2010 - 20:51:

Varet nga koncepti i boredom- merzitise.
Personalisht per mua jane te merzitshem personat qe nuk kane asnjelloj pyetjeje ne koke, qe nuk jane ne gjendje te mendojne, po ri marrin gjerat shabllon dhe i perseritin si papagaj.
Ne momentin qe nje person arrin te mendoje, kjo do te thote qe ka nje lloj mendimi origjinal, pavaresisht nga tematika.

Jo cdo tematike eshte njelloj interesante per njerez te ndryshem. Kjo s'do te thote domosdoshmerisht qe eshte e merzitshme.

Postuar nga kurt datë 28 Tetor 2010 - 02:07:

m'keni missdiagnose

e kam fjalen te kapesh trunin tend ne flagrance duke menduar, pa vetdijen e vet.
pra, eshte sikur ta ndajsh ne dy, njera pjese ka komplet independent thoughts from the other.
p.sh tani jam duke menduar cfar te shkruaj ktu, por nese do ndalohem dhe te mbylli syte dhe te fokusohem ploteisht vetem te kap trunin tim in action, and its random thoughts! noshta do mesoj qe jam shume larg nga kjo faqe forumi tani
nejse, nothing fascinating come out of this brain whenever i did that experiment! that's all i was saying
eshte ndryshe te mendosh consciously about things. when it comes to that, im always eloquent,lol

Postuar nga Klodel datë 28 Tetor 2010 - 21:22:

Kurti ajo eshte koshienca dhe subkoshienca ( mendoj).

A mund te ruash femininitetin dhe njekohesisht te jesh e forte?

Postuar nga Klodel datë 29 Tetor 2010 - 01:15:

Muzika eshte nje shoqeruese e mire e jetes, dhe melodi te caktuara lidhen me kujtime te caktuara. Deri tani muzika qe kam degjuar ka ndryshuar shume me kalimin e viteve.

Megjithate kohet e fundit jam ne vend numero vetem me nje tingull te caktuar. Degjoj po te njejtin grup gjithe kohen dhe nuk merzitem. Jam kurioze te di pse me pelqen kaq shume ky tingull. E degjoj sepse e lidh me dicka apo e degjoj sepse eshte nje tingull qe deri diku me perket mua? S'e kam kuptuar akoma.
S'kam qene kaq e perqendruar me nje grup asnjehere.

Postuar nga Klodel datë 10 Nëntor 2010 - 21:42:

Vetepermbajtja qenka gjeja me e veshtire. Nganjehere me merr malli per te kaluaren kur s'mendohesha dy here.

Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 »
Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.