Forumi Horizont Gjithsej 128 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 13:31:

Re: :)

Citim:
[i! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem! [/B]

O xha Kusari.o dashnor i 170 femrave,o sulltan me harem,o shit prind po ju them nje shprehje popullore te nje moshatari te ketij Don Zhuani shqiptar.Nje plakaruq si puna e Bigandit duke ecur per diku ,i doli perpara nje kanal me uje rreth 1.5-2 m gjeresi.Une e kaloj kete si sorkadh tha dhe u hodh.Kanalin nuk e kaloi dot dhe ra belldym brenda si top .....Kur isha i ri une e kaloja pa marre vrull tha.Shikoi edhe njehere rreth e rrotull,pa qe nuk kish njeri afer dhe tha:''Edhe kur isha i ri,mutin te haja une dhe qeshi me vete''.
Po pse nuk te ha mortja o i mbaruar.Keshtu i ke edukuar edhe femijet e tu o njeri pa dinjitet,o mashtrues.Per moshen e femijve te tu dhe te mijte eshte turp e faqja e zeze te konstatojne se kane nje baba te tille,qe e trajton nenen e tyre si nje lacke.Nuk e imagjinoj dot veten ne nje situate te till.Hapu dhe te futem.A mund t'i shihja dot ne sy femijet e mij?Ty ndofta nuk te bene pershtypje,sepse je varri hapur 4x4 ne mes te shtepise.Cdo mashkull ka eksperiencat e tia ne jete,por nuk i bne ato publike.Vite me pare do te shkoja diku dhe isha me djalin e vogel atehere 5 vjecar.Ishte dite e premte kur njerzit kthehen nga puna e mendojne te relaksohen gjersa te vije ''fucking Monday''.Nje bukuroshe bjondine, angleze rreth te tridhjetave qendroi para meje dhe me tha :''Deshiron te kalojme nje mbremje te kendeshme se bashku sonte ,ju lutem?''.Faleminderit i thashe,por nuk mund tua plotesoj deshiren,sepse une jam i martuar dhe ime shoqe eshte si nje lule dhe une e dashuroj ate''.
Simbas mendjes tende une jam treguar budalla,por jo or i degjeneruar,jo.Une edhe ti me shume se te tjeret duhet te frenohemi para instikteve kafsherore,sepse ai akt eshte njesoj e ajo hole eshte njesoj per te gjitha.Shume nga keta ketu kane eksperienca te tilla,por asnjeri nuk eshte treguar kar agjoz si ty e t'i nxjerr ne gazeten tende te Erion Braces.
Ke kurajo te na tregosh pak per familjen tende dhe mardheniet me te?Ne te martuarit e FH,dijme per familjet e njeri tjetrit ketu.Dikush ka publikuar edhe fotot e familjareve duke u treguar i/e vertete.Shume prej tyre edhe njihen me njeri tjetrin,sepse qytetet tona jane te vogla e le me fshatrat.
Moshes tone nuk i ka lezet te diskutoj tema te tilla,sepse japim shembull te keq tek femijet tane.Ke bythe ?Shko paraqitu ne ndonje Tv,sepse ka emisione qe trajtojne tema shoqerore.Eksperiencen tende te ''vyer'' shko dhe jepe per gjithe shqiptaret.Po deshe mund te ndermjetesoj une tek Alban Dudushi,gazetari i TopShow te te ftoje ty.A ke kurajo?Ta mbane bytha e fishkur?Ndryshe je nje mi qe fshihesh ne virtualitet!Kopto dicka qe je futur ne mesin tone dhe ne po zbavitemi me brockullat e tua idjote prej plakaruqi.

Gjithsej 128 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.