Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga volter datë 26 Prill 2004 - 17:05:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Ne rregull si te thoni ju imzot!

Mire, edhe kjo nuk do te thote diçka per mua, por me mire kur vendoset tok shfaqja eshte me e embel!

Postuar nga lova datë 26 Prill 2004 - 17:12:

Red face

ku te duash si te duash Imzot!

Postuar nga volter datë 26 Prill 2004 - 17:15:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
ku te duash si te duash Imzot!

Edhe ikona sot paska lebetitur. Uh!
Sa çudi!

Postuar nga lova datë 26 Prill 2004 - 17:36:

Exclamation

Çudirat ne kete stine ndodhin dhe ne kete ore !!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga BELA E BUKUR datë 27 Prill 2004 - 03:40:

Pershendetje !

hahahah ej lova , mire ne qe se kuptojme Plloshtanin , po thame se mos i ben derman ti me cupe :p ta lam ne potronazh , po edhe ti si shume konfuze me dukesh , hahaha
Keni , po kujdes ore ti me parate se do te vijme ndonje dite une e Rokja si terrorista te vegjel dhe te ti grabisim (parate ose Ervisen do te themi :p) hahaha shiko sa mire ti miresh me ankand makinash dhe pale -pale i rreshton " blloqet" ne shko ne shkolle ne qe spo i del ndonjeher fundi me duket , megjithese kam Rokun une qe sme le te merzitem fare ,
Bravo ju cifti ,Keni-Ervisa mendoni per lekat kurse ne cifti tjeter ehe edhe ato qe kemi i bejme naaaaaaaa , megjithse kordinon bukur keshtu ju: ju parate - ne gallate

Postuar nga hirushja datë 27 Prill 2004 - 03:41:

Lova

Mos do që Keni të të dhuroj lule...se mesa kam parë na trajton mirë të gjithave. Lum ajo femër ose vajzë që e ka Kenin.
Ervisa me Bela e bukur si po ju shkojn provimet?
Meqë sot jeni të lodhura unë ju bëra dicka për të ngrënë.Nuk kam ndonje foto te ushqimit që ta shikonit. Ishte pastice dhe byrek me fasule.
Do thoni ju, na vdiq kjo vajze vetëm me fasule na i bën gjërat, epo që ta dini që duhen pak më shumë para që te bëj ushqime të mira.

Postuar nga hirushja datë 27 Prill 2004 - 03:45:

Cfarë koincidence (kështu shkruhet kjo në shqip, se përhere ngatërohem) Bela sikur ta dinim që po bënim muhabet për para ne të dyja:p

Postuar nga volter datë 27 Prill 2004 - 04:52:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Çudirat ne kete stine ndodhin dhe ne kete ore !!!!!!!!!!!!!!!!

Ndodhin ore te keqen mami! Por me shume ndodhin tek une..!!! S'e perse moj lova, ato qe e kan erespektin e madh, valle keshtu e paskan fatin!?
Sa çudi

hi

Postuar nga Keni datë 27 Prill 2004 - 08:20:

Bela

para se te vish ti me roken me njoftoni kur do vini dhe ca shume keni ndermend te grabisni qe tu a bej gati neper hejbe . Jo per gje po rruge e larget dhe do jeni te lodhur, nuk do keni fuqi te kerkoni parat e mia.
Hirushja pershendetje nga keni.
Me gezon pjesmarja jote ne ket teme
Ervisa e shoh qe semundja te ka len shume mbrapa me mesime.
Megjithate une po te dergoj nje pershendetje dhe nje tufe me lule.

Postuar nga Keni datë 27 Prill 2004 - 08:25:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Me nje tufe trendafilash do kisha deshire te me vinte ose te mi dergonte dikush...............e pres.........!!!!!!!!!!!

------------------------
Lova here tjeter nuk do te le kaq gjate te presesh.
Meqen se firma ime eshte fuqizuar shume keto kohet e fundit, me pelqimin edhe te Ervises, vendosa ti jap tufat falas te shoqeruara dhe me nje

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.